ima li hopera????

E ljudi zez je pricate gluposti. Tacnije mnogi od vas ih pricaju. Naravno da slusam narodnjake! Naravno da sam za njih i uvek cu biti. Ja sam iz kragujevca i sviram u jednom kaficu koji se zove
ISTOK-ZAPAD.Ja ovde sviram klavijature i pevam gotovo sve. POP,ROK i naravno NARODNJAKE i da 99% publike ceka momenat kada cu otpevati narodnjacku pemu. Svi tjs. gotovo svi otkidaju na narodnjake. A medju nima sam i ja tjs. i ja volim narodnjake i uvek cu ih rado slusati. Naravno one koji vrede. Pozdrav svim obozavaocima Ace Lukasa video sam da ih ima dosta!

Ma, za COF samo prenosim misli jednog decka kome, recimo, verujem po pitanju svih tih metal gluposti. Ups, podsecam se prvog pravila foruma, tolerancije - NISU to gluposti, to je metal, mislim, svako slusa sta hoce i ovaj... ma.

Znate sta ja mislim da je pravi metal (a vi me ispravite ako gresim). Napomena - nisam ja to zakljucivala onako, nego prateci silne izjave tipa "e nisi ti metalac, ja sam, a to sto ti slusas je komercijala, ovo sto ja slusam je super, cuj to ponekad, prosvetli se, ali mnogo srece u trazenju tog benda, jer im je izdavac bankrotirao jos u old-school vremena, tako da nikada neces znati sta propustas i nikada ti nece biti jasno zasto nisi pravi metalac"? E, prema vasoj definiciji, metal su samo oni bendovi za koje niko nije cuo, sto nepoznatiji, to bolji, a jos najbolje ako imaju nerazumljivo ime, ili tako nesto. U redu, slazem se da je generalno ono sto se masovno prodaje ujedno i bezveze, jer gubi smisao umetnosti i postaje roba, bla, bla, bla, ali mislim, ono. Ovo je postalo trka ko ce nabrojati vise bendova. Bezveze

Ziri nije bio lud, ali sam sigurna da je bio neinformisan. Pa ne moze ziri da zna i turske pesme.
Ovo nije prvi put da nasi pevaci prepevavaju turske i grcke pesme. Samo mi nije jasno kako je gosp. Joksimovic mislio da sa tom pesmom nastupi u Turskoj kad pevac od koga je ukrao muziku zivi u Turskoj!
Pesma je veoma dobra, a muzika je jos bolja, ali muzika nije nasa, nas je zvuk frule i nista vise.
Kakva drzava takav i predstavnik!!! 8)

Svi vi koji mislite da je pesma plagijat, treba prvo da cujete tu pesmu pa tek onda da pricate..

Citava frka se digla oko nase pesme i to moze samo da nam naskodi na Evroviziji. Odakle ta potreba da sami sebe ispljujemo a da nemamo ni argumenata zbog kojih to radimo?

Cula sam pesmu za koju se tvrdi da ju je Zeljko obradio i apsolutno nikakve slicnosti nema sa Lane moje! Slicni instrumenti i nista vise....

Anonymous:
Svi vi koji mislite da je pesma plagijat, treba prvo da cujete tu pesmu pa tek onda da pricate..

Citava frka se digla oko nase pesme i to moze samo da nam naskodi na Evroviziji. Odakle ta potreba da sami sebe ispljujemo a da nemamo ni argumenata zbog kojih to radimo?

Cula sam pesmu za koju se tvrdi da ju je Zeljko obradio i apsolutno nikakve slicnosti nema sa Lane moje! Slicni instrumenti i nista vise....

E, pa sada cete sve da cujete! Ako je to sto peva Joksa ono najbolje sto nasa zemlja moze da ponudi, onda stvarno nismo zasluzili ni da nas neko sa strane pogleda, a kamoli da ozbiljno razgovara sa nama o bilo cemu!
1. Pesma nije Turska nego Iranska! Ja sam slusao rodjenim usima! I video sam pevaca i slusao melodiju u originalu, jedina razlika je sto onaj tip (Iranac) bolje peva! Mozda taj i zivi u Turskoj, ali je Iranac!
2. Dokle ce ustve maloazijske da nam proturaju "etno" fazon, a mi ga prigrili ko da nam ga majka rodila? Lako je muzicki neobrazovanom coveku poturiti maloazijsku harmoniju umeto Vizantijske, a sve pod plastom "etno" zvuka! Jeste etno, ali ciji?? Iranski!
3. Gde su u ovoj zemlji kompozitori? Sklonjeni su u stranu da bi muzicka bratija-mafija mogla da pravi plagijate i truje duh naroda uzasnim zavijajucim islamoljubivim tonovima.
Vi im pevajte pesme, a oni ce usi da nam pojedu!! Dzamije cemo da gledamo na ulasku u Beograd! Dokle ce ici halapljivost za parama? Posle ovog izbora za pesmu Evrovizije nista vise nece biti isto. Apelujem da se ta pesma sto pre skloni u najdublji zaborav, ma koliko ona milovala uho neobrazovanog slusaoca. Pozdrav svima!
p.s.: Neo-pop-etno-trt-narod-njaci, ne ljutite se...

guitarrr_babe:
Ma, za COF samo prenosim misli jednog decka kome, recimo, verujem po pitanju svih tih metal gluposti. Ups, podsecam se prvog pravila foruma, tolerancije - NISU to gluposti, to je metal, mislim, svako slusa sta hoce i ovaj... ma.

Znate sta ja mislim da je pravi metal (a vi me ispravite ako gresim). Napomena - nisam ja to zakljucivala onako, nego prateci silne izjave tipa "e nisi ti metalac, ja sam, a to sto ti slusas je komercijala, ovo sto ja slusam je super, cuj to ponekad, prosvetli se, ali mnogo srece u trazenju tog benda, jer im je izdavac bankrotirao jos u old-school vremena, tako da nikada neces znati sta propustas i nikada ti nece biti jasno zasto nisi pravi metalac"? E, prema vasoj definiciji, metal su samo oni bendovi za koje niko nije cuo, sto nepoznatiji, to bolji, a jos najbolje ako imaju nerazumljivo ime, ili tako nesto. U redu, slazem se da je generalno ono sto se masovno prodaje ujedno i bezveze, jer gubi smisao umetnosti i postaje roba, bla, bla, bla, ali mislim, ono. Ovo je postalo trka ko ce nabrojati vise bendova. Bezveze

nope...ja ne razmishljam tako.Slusham sve shto mi se svidi bilo to komercijala ili ne.Jednostavno ne delim muziku na taj nachin.
Mada treba kopati i po nepoznatim bendovima.Trust me :wink:

guitarrr_babe:

Pa to je tacno...delimicno.Za mene se ne vazi mogla si i sama da zakljucis...a sigurno ima i jos njih za koje se na vazi mada stvarno neki jako dobri bendovi uopste nisu poznati...A zamislite ovo:Ja znam ljude od 16,17 godina koji nisu culi za evanes. :?: Pa to je vec :?: mislim to nije pitanje koju vrstu muzike slusas

hell angel:
Pa to je tacno...delimicno.Za mene se ne vazi mogla si i sama da zakljucis...a sigurno ima i jos njih za koje se na vazi mada stvarno neki jako dobri bendovi uopste nisu poznati...A zamislite ovo:Ja znam ljude od 16,17 godina koji nisu culi za evanes. :?: Pa to je vec :?: mislim to nije pitanje koju vrstu muzike slusas
samo da vidim da li sam razumela... :roll:
da li si htela da kazes da mora da se zna za evanescence? da je strasno sto neko nije cuo za njih?... samo pitam.

Back