Bjesovi...hit...najlepsa svirka ikad...divni,divni,divni su! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ops:Ma daj... ko kaze? Malo se salis, jel?Morrison_baby:Pa koncert je u Zagrebu ...26 juna
zildjian:pa trebalo je ranije da kazes da si iz Mitrovice.
Ima likova koji salju diskove postom, ali cena postarine ti je i visa nego karta do Beograda.
Dodji u BG, naci ces svakakvu muziku...
drugo ne znam sta da ti kazem.
testament_85:Hell666:Neznam za vas ali meni najvise prijaju Kirk-ove solaze. Kirk MASTER OF THE HELL
I meni, ali uzivo jako puno greshi![]()
-pa tako izgledamo -vecina 8) nashell angel:Evo nekoliko pitanja:
Zasto svi misle da su metalci satanisti i narkomani???
Koji metal najvise volite?
Omiljena grupa?
Da li se oblacite u crno ili...
Kako ste poceli da slusate metal?
DOPISITE I VI NEKO PITANJE,NEKA OVO BUDE SOBA ZA METAL
P.S. Sta mislite o Britney,J.lo i slicnima?
Pozdrav svima! :wink:
Jazzy:Vrlo si neljubazan !!!
:wink: :wink: :wink:Anonymous:Sto losu?!![]()
Stara Sepultura sa Maxom je bila zakon!!!![]()
A ti ako slusas rege nemoras da pljujes ostalo!!!![]()
Courtney:Ajme,deco...Bleak,daj stvarn,sta je napade,vidis da ne zna,je8em li ga,reci joj...
![]()
Pa,ako ces vec da slusas GOTHIC slusaj Sisters of Mercy,Tristaniu,Therion,Type O Negative (mmmmmmm),the 69 eyes (mmmmmmmmmmm),Lacuna Coil,HIM (
)...i tako...mada,nemoj da se ogranicavas...slusaj metal,rock,punk...malo popa i reggae...sve sto valja...
Inace,o punkerskom oblacenju...pa,lepse je metalersko 8) Pogotovo thrashersko...ops: pa ti vidi...aj pozdrav :wink:
pokojna:hm...misim da muzika bas i nema veze s bogom eto ja slusam metal od kad znam za sebe i ateista sam znaci ni u sta ne verujem jer ne mogu da podrzim prazne komercijalne i politicke price tipa neko se digo iz mrtvih,nista nije postojalo a onda je bog stvorio svet,....ma gluposti za ispiranje mozga....kad smo kod samoubistva zbog muzike kolko se ljudi ubilo zbog pesme fade to black(mnogo tuzna pesma i ja se u njoj bas bas pronalazim ) ipak je bolesno bre ubiti se zbog pesme il grupe il cega vec a istina je da je puno metal bendova satanisticki nastrojeno![]()
![]()
![]()
E pricaj ti sta god hoces pokojni Toma Zdravkovic je legenda za sva vrmena hteo to neko da prizna ili ne.doljanica:A KOJI TO NARODNJACI DOBRO PEVAJU? I JOS NESTO NARODNJACI NEMOGU NIKAD DA SE POREDE SA ROKERIMA SVI ROKERI DOBRO PEVAJU.A ZNAS ZASTO ZATO STO NISU NISU SNIMILI PLOCU NA RACUN TUDJIH PESAMA,"DOBROG" IZGLEDA,...VEC ZBOG KVALITETA
I jaoj nemoj molim te veliki gradjaninu! Pa cela SRBIJA je zemlja pre svega seljaka i ja i ako zivim u gradu nikada necu potcenjivati ove ljude jer su casni posteni vredni i za svako uvazavanje ! Svaka cast nekim narodnjacima , neki naravno nisu dobri. Da u potpunosti se slazem sa Guliverrom kada kaze da je Toma Zdravkovic leganda za sva vremena. Tako je.hell angel:NARODNJACI...zna se sta mislim FUJ!
I mi normalni ne treba ni da se javljamo pustite seljake neka se prebrojavaju...
METAL 4EVER[/b]
E pricaj ti sta god hoces pokojni Toma Zdravkovic je legenda za sva vrmena hteo to neko da prizna ili ne.doljanica:A KOJI TO NARODNJACI DOBRO PEVAJU? I JOS NESTO NARODNJACI NEMOGU NIKAD DA SE POREDE SA ROKERIMA SVI ROKERI DOBRO PEVAJU.A ZNAS ZASTO ZATO STO NISU NISU SNIMILI PLOCU NA RACUN TUDJIH PESAMA,"DOBROG" IZGLEDA,...VEC ZBOG KVALITETA