ima li hopera????

JUpiiiiiiiiiii!! Setio se neko da stavi flaster na usta prepucavacima! Ljudi, ako vec volite toliko neku vrstu muzike, trudite se da komunicirate sa onima koji vole istu tu vrstu muzike ili vole i neku drugu, ali im nije frka da se medjusobno istrpite! A s vremena na vreme probajte i da se okrenete nekim drugim stvarima, muzikama...
Kome se ja ovo obracam>>>??? :roll:
Pitam se: da li se svi ti ljudi, ogrezli u sopstvenu sliku o sebi i naviknutost da jesu hoperi ili metalci ili bilo koja druga skucenost definisanja, ikada pokusaju da odslusaju neku metal ili hop pesmu, da nadju neki sempl koji je vrh ili neki deo teksta koji razbija, da li pokusavaju da oslobode sebe, da sami vide kako ce reagovati na hop ili metal pesmu, a ne da unapred osudjuju samo zato sto je hop ili metal????????? (Ovo je ona tacka gde sama definisanost pravca steti pesmi i umetnosti!) Posle svega, to je pesma, koja po definiciji ima potencijal da uzbudi coveka...
Prosra li se?! :oops:

1. Ulrich Roth (ex-Scorpions
2. Michael Schenker (Scorpions,UFO,MSG)
3. Matthias Jabs (Scorpions)
4. Yngwie Malmsteen
5. Ritchie Blackmore (Deep Purple,Rainbow)
6. Kenneth Downing (Judas Priest)
7. Tony Iommi (Black Sabbath)
8. Hank Shermann (Mercyful Fate)
9. Andy La Roqcue (King Diamond)
10. John Sykes (Whitesnake)

Idi na www.muzikica.netfirms.com ,tamo ces naci i na koji e-mail da im pises.
Kod njih sam narezivala izmedju ostalog i jazz i jako sam zadovoljna uslugom i brzinom. Oni ce ti verovatno poslati katalog postom i tu ces moci da vidis sta imaju od jazz-a u mp3 formatu u ponudi.
Posto nisi iz Beograda, mislim da ce te odrati za postarinu ali ako imas nekog u Beogradu...

hell angel:
Evo nekoliko pitanja:
Zasto svi misle da su metalci satanisti i narkomani???
Koji metal najvise volite?
Omiljena grupa?
Da li se oblacite u crno ili...
Kako ste poceli da slusate metal?
DOPISITE I VI NEKO PITANJE,NEKA OVO BUDE SOBA ZA METAL

P.S. Sta mislite o Britney,J.lo i slicnima?

Pozdrav svima! :wink:
-pa tako izgledamo -vecina 8) nas :twisted: :twisted: :twisted:
-heavy definitivno
-maideni,judas priest,black sabbath,metallica...
-da- u crno
-pored keve koja je i dan danas metalka :D
-da su ku*rve koje prodaju svoje telo da bi prodale ono sto bi valjda trebalo da bude muzika
p.s. LONG LIVE METAL!!!
poz tebi :wink:

hm...misim da muzika bas i nema veze s bogom eto ja slusam metal od kad znam za sebe i ateista sam znaci ni u sta ne verujem jer ne mogu da podrzim prazne komercijalne i politicke price tipa neko se digo iz mrtvih,nista nije postojalo a onda je bog stvorio svet,....ma gluposti za ispiranje mozga....kad smo kod samoubistva zbog muzike kolko se ljudi ubilo zbog pesme fade to black(mnogo tuzna pesma i ja se u njoj bas bas pronalazim ) ipak je bolesno bre ubiti se zbog pesme il grupe il cega vec a istina je da je puno metal bendova satanisticki nastrojeno :twisted: :twisted: :twisted:

Courtney:
Ajme,deco... :roll: Bleak,daj stvarn,sta je napade,vidis da ne zna,je8em li ga,reci joj... :roll: :lol: Pa,ako ces vec da slusas GOTHIC slusaj Sisters of Mercy,Tristaniu,Therion,Type O Negative (mmmmmmm),the 69 eyes (mmmmmmmmmmm),Lacuna Coil,HIM ( :P )...i tako...mada,nemoj da se ogranicavas...slusaj metal,rock,punk...malo popa i reggae...sve sto valja...

Inace,o punkerskom oblacenju...pa,lepse je metalersko 8) Pogotovo thrashersko... :oops: pa ti vidi...aj pozdrav :wink:

Ja vec slusam tristaniu,lacuna coil i HIM.
I slusam i rock i metal i punk i pop i hip hop...Samo ne slusam domacu muziku(city i sl.)
a od stranih...Britney,J Lo i sl FUJ
POZDRAV

P.S. I like your nick... :wink:

pokojna:
hm...misim da muzika bas i nema veze s bogom eto ja slusam metal od kad znam za sebe i ateista sam znaci ni u sta ne verujem jer ne mogu da podrzim prazne komercijalne i politicke price tipa neko se digo iz mrtvih,nista nije postojalo a onda je bog stvorio svet,....ma gluposti za ispiranje mozga....kad smo kod samoubistva zbog muzike kolko se ljudi ubilo zbog pesme fade to black(mnogo tuzna pesma i ja se u njoj bas bas pronalazim ) ipak je bolesno bre ubiti se zbog pesme il grupe il cega vec a istina je da je puno metal bendova satanisticki nastrojeno :twisted: :twisted: :twisted:

COF su satanisti... :twisted:

doljanica:
A KOJI TO NARODNJACI DOBRO PEVAJU? I JOS NESTO NARODNJACI NEMOGU NIKAD DA SE POREDE SA ROKERIMA SVI ROKERI DOBRO PEVAJU.A ZNAS ZASTO ZATO STO NISU NISU SNIMILI PLOCU NA RACUN TUDJIH PESAMA,"DOBROG" IZGLEDA,...VEC ZBOG KVALITETA
E pricaj ti sta god hoces pokojni Toma Zdravkovic je legenda za sva vrmena hteo to neko da prizna ili ne.
A cime se probio sigurno ne dobrim izgledom ili nekim fensi ponasanjem ili mozda dobrom garderobom.
Probio se odlicnim pesmama punim emocije koje je piso njegov brat a neke i sam Toma. Znao je da ih dozivi i odlicno otpeva ! Eto on recimo kao primer a ima i drugih! Nemojte kada govorite o narodjacima misliti samo na Seku Aleksic i ostale kicere vec na one koji zaista vrede , one poput Tome cije pesme zive toliko godina posle njegove smrti!

hell angel:
NARODNJACI...zna se sta mislim FUJ!
I mi normalni ne treba ni da se javljamo pustite seljake neka se prebrojavaju...
METAL 4EVER :twisted: [/b]
I jaoj nemoj molim te veliki gradjaninu! Pa cela SRBIJA je zemlja pre svega seljaka i ja i ako zivim u gradu nikada necu potcenjivati ove ljude jer su casni posteni vredni i za svako uvazavanje ! Svaka cast nekim narodnjacima , neki naravno nisu dobri. Da u potpunosti se slazem sa Guliverrom kada kaze da je Toma Zdravkovic leganda za sva vremena. Tako je.
Tu su naravno i mnogi drugi. I molim vas da razgovaramo o tome ko je za a ko protiv bez ovih kompleksaskih fora tipa - AH ONI SU SELJACI. Je ocigledno da osoba koja je napisala gore navedeni tekst je veliki kompleksas koji pati od kompleksa VISE VREDNOSI i boji se da ga neko slucajno ne nazove seljakom zato sto slusa narodnjake! Jadno zaista. Jos jednom kazem nisam sa sela ail cenim i postujem one ljude koji tamo zive i nikako necu dozvoliti da ih neko ovde ponizava.

doljanica:
A KOJI TO NARODNJACI DOBRO PEVAJU? I JOS NESTO NARODNJACI NEMOGU NIKAD DA SE POREDE SA ROKERIMA SVI ROKERI DOBRO PEVAJU.A ZNAS ZASTO ZATO STO NISU NISU SNIMILI PLOCU NA RACUN TUDJIH PESAMA,"DOBROG" IZGLEDA,...VEC ZBOG KVALITETA
E pricaj ti sta god hoces pokojni Toma Zdravkovic je legenda za sva vrmena hteo to neko da prizna ili ne.
A cime se probio sigurno ne dobrim izgledom ili nekim fensi ponasanjem ili mozda dobrom garderobom.
Probio se odlicnim pesmama punim emocije koje je piso njegov brat a neke i sam Toma. Znao je da ih dozivi i odlicno otpeva ! Eto on recimo kao primer a ima i drugih! Nemojte kada govorite o narodjacima misliti samo na Seku Aleksic i ostale kicere vec na one koji zaista vrede , one poput Tome cije pesme zive toliko godina posle njegove smrti!

Back