. . .:
hell angel:
STA MISLITE O MAY RESULT?Pocela sam skoro da slusam,jel imaju oni jos nesto osim U SLAVU ROGOVA NASIH?I jel su oni ozbiljno pagani ili se zaje*avaju?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ne mogu da verujem. . . Ukucaj
http://www.mayresult.com/ i srecno! Samo moras ici na englesku stranu jer im srpska kanda ne radi.
Jooooj,meni nije htelo da otvoriii! :x O May Result...divna,divna muzika...

O njima,ipak nemam uopste lepo misljenje,pogotovo posle svirke...malo su pagani,pa malo satanisti...budale

Zamislite vi lika koji izlazi na binu i drzi obrnuto raspece (pa samim tim cini da ceo koncert izgleda kao satanisticki ritual),a onda krece "Slava to our horns in blood,PAGAN ritual will never part" :shock:

Ne znam...nisu mi nimalo simpaticni...jest da je Dusan presladak

ops: Inace imaju onaj demo koi se nalazi na "U slavu rogova nasih" - "Ignoramus et ignorabimus" I think,pa prvi album "Gorgous symphonies of evil",drugi "Tmina" i sad treba da izadje "Svetogrdje"...valjda je tako. Inace,poslusaj i the Stone (ex. Stone to flesh) oni su mi dosta gotivniji od May Result (takodje sudeci po scenskom nastupu i onom besmrtnom izjavom "Necu da slavim nista srpsko spaljeno,makar to bila i crkva"). A Nefes mi je sladji od Glada 8)

ops: