Pedja Kovacic
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
dobro al ja sam iz Sremske Mitrovice te mi ništa ovo neznači.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba...slazem se sa svim...doljanica:JA MRZIM NARODNJAKE!!!!!!!!!!!ZASTO?PA PRVO ZATO STO SVI IMAJU OCAJAN GLAS,DRUGO TEKSTOVI SU OCAJNI,TRECE MUZIKA JE KATASTROFALNA!!!!!!!ZAR TREBA DA KAZEM JOS NESTO?
HVALA!!!!Anonymous:em3pac iverson:U tvom postu se nalaze svi koji posecuju ovaj forum!!!SisaDaPimp:Pa vecina koja pise na ovim topicima nema pojma o HHu, tako da neki od vas se mogu naci u mom postu![]()
E em3pac iverson potpuno si upravu,ajde SisaDaPimp oladi malo,shta maltretirash likove,neka svako radi shta hoce i slusha shta hoce,shta odgovarash na svaki topic za koji u najavi vidish da je smeshan?aj ostavi na miru fanove MTV-a,svako dira shta oce,neka se svako trashira kako hoce,moze da bude trash 100000000x ali ajde brate odebi vishe stvarno sa tim soljenjem pameti svima svugde,ucurujesh se svima,koji je ptri sa tim kenjanjemako te neshto drka lepo brate napljuj 1,2 x ali braaaate ...jbga malo iskooliraj

isidora...:srecan vam st. Patric's day!!!
sto se tice irskog igranja,postoji skola irskog plesa u beogradu...bas su pre neko vece imali koncert u domu kulture...grupa se zove Celtic Rhythm...neki moji ortaci igraju...
:wink:
ops: hell angel:NARODNJACI...zna se sta mislim FUJ!
I mi normalni ne treba ni da se javljamo pustite seljake neka se prebrojavaju...
METAL 4EVER[/b]
andjelče:Zna li neko odakle mogu da je download-ujem?![]()
jagodica:kome se to svidja zeljko a a![]()
ops:
jel zna neko link za azerbejdzansku pesmu ali direktan, i da nije sa svet-ovog sajta??
e sestro slatkaAnonymous:da li neko moze da mi napise text???![]()
Ajoj :shock: Soba za metalce :shock: vidi,vidi krenuli su da se mnoze :shock: jos malo pa ce citav forum da zauzmu :shock: ne daj boze da nam neki postane moderator :shock:hell angel:Evo nekoliko pitanja:
Zasto svi misle da su metalci satanisti i narkomani???
Koji metal najvise volite?
Omiljena grupa?
Da li se oblacite u crno ili...
Kako ste poceli da slusate metal?
DOPISITE I VI NEKO PITANJE,NEKA OVO BUDE SOBA ZA METAL
P.S. Sta mislite o Britney,J.lo i slicnima?
Pozdrav svima! :wink:

Pa,ako ces vec da slusas GOTHIC slusaj Sisters of Mercy,Tristaniu,Therion,Type O Negative (mmmmmmm),the 69 eyes (mmmmmmmmmmm),Lacuna Coil,HIM (
)...i tako...mada,nemoj da se ogranicavas...slusaj metal,rock,punk...malo popa i reggae...sve sto valja...
ops: pa ti vidi...aj pozdrav :wink: