ima li hopera????

E, ne mogu da t saljem mail, jer me mrzi da se logujem na moj web mail, a smtp pristup nemam jer surfujem sa faksa. Evo ti refren:

So divine, hell of an elevator
All the while my fortune faded
Nevermind the consequences of the crime this time
My fortune faded

srecan vam st. Patric's day!!!
sto se tice irskog igranja,postoji skola irskog plesa u beogradu...bas su pre neko vece imali koncert u domu kulture...grupa se zove Celtic Rhythm...neki moji ortaci igraju...
:wink:

A KOJI TO NARODNJACI DOBRO PEVAJU? I JOS NESTO NARODNJACI NEMOGU NIKAD DA SE POREDE SA ROKERIMA SVI ROKERI DOBRO PEVAJU.A ZNAS ZASTO ZATO STO NISU NISU SNIMILI PLOCU NA RACUN TUDJIH PESAMA,"DOBROG" IZGLEDA,...VEC ZBOG KVALITETA

guitarrr_babe:
E, a da li tvoja macka zna da kako da pronadje put do hiljada tinejdzerki, a? Vidis, uz duzno postovanje, ja nikada ne bih flertovala sa tvojom mackom, niti je poljubila, a kamoli bilo sta drasticnije (pu, pu, pu). Eventualno bih je pomazila, ali i to je malo verovatno, jer ne volim macke. A sa druge strane, Ville... pa, eto, ono, kao, izracunaj sam!

u tome i jeste fazon,shto je ta muzika toliko glupa a text toliko neiskren da se na to loze samo mrachne tinejdzerke (bar jedno 90% ljudi koji slushaju HIM su tinejdzerke)...a posebno podivljate od onog glupog satanistichkog-love znaka...rubbish...
tako neiskreno,i tako providno osmishljeno da popali ciljnu grupu...svaka im chast.Uspeli su u svojoj nameri.
sad but true.
Mislim ukus je ukus,treba da slushash shta volish,al ovo je neko moje mishljenje o njima.

Back