Z
ZBUN_totalni
Gost
ZNA LI NEKO?
ILI JE TO ISTO??
NAJOZBILJNIJE,NIKADA MI NIJE BILO JASNO.... :?
ILI JE TO ISTO??
NAJOZBILJNIJE,NIKADA MI NIJE BILO JASNO.... :?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ILI JE TO ISTO??
NAJOZBILJNIJE,NIKADA MI NIJE BILO JASNO.... :?SisaDaPimp:Ejoooooooo zipa kad cu te poslusasm, nauci dapises pa se javi![]()
braate...nauchi da pishesh...stvaarno
to je bio samo prijateljski savet
nemoj se cimati...nemas ti pojma over the hills je u stvari pesma garry moor-aBac...:A omiljene pesme?![]()
EV. tourniquet i my immortal
NW. over the hills and far away i dead boy's poem
![]()

Deya:Cula sam dve njegove pesme mada mi se nisu svidele(svako ima svoj ukus) tako da se nisam trudila vise da ga slusam...
.Anonymous:Vesna Romano:Pesma definitivno nije plagijat ali je u rangu pesme,,Crno i zlatno " od Seke Aleksic...![]()
al si ga sad prokomentarisala... svaka cast!
pa ne mozes da uporedjujes jednog pravog i obrazovanog muzicara i jednu najobicniju masnu seljancuru!
iluzionista:
guitarrr_babe:E, a da li tvoja macka zna da kako da pronadje put do hiljada tinejdzerki, a? Vidis, uz duzno postovanje, ja nikada ne bih flertovala sa tvojom mackom, niti je poljubila, a kamoli bilo sta drasticnije (pu, pu, pu). Eventualno bih je pomazila, ali i to je malo verovatno, jer ne volim macke. A sa druge strane, Ville... pa, eto, ono, kao, izracunaj sam!