Kako ja ne znam za to? :shock: Mada,onaj cikica iz obezbedjenja i ja ne da se volimo,nego cudo jedno. . .:BOJKUTUJMO DOM OMLADNIE ZBOG BRUTALNOG PREBIJANJA PUBLIKE NA SUBOTNJEM KONCERTU OD STRANE OBOZBEDJENJA!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ja ne znam za to? :shock: Mada,onaj cikica iz obezbedjenja i ja ne da se volimo,nego cudo jedno. . .:BOJKUTUJMO DOM OMLADNIE ZBOG BRUTALNOG PREBIJANJA PUBLIKE NA SUBOTNJEM KONCERTU OD STRANE OBOZBEDJENJA!!!
Sad cu da ti obrisem post!mortishaaa:evo vam je ova tema, zamolila bih enu28, da obrise ovu novu temu, jer kao sto vidite vec postoji slicna :wink: (ona je jedini moderator koji dolazi)
P.S. bez ljutnje, ipak.... :wink:
Znaci,zakjucavamo onu drugu :wink:Je8i ga,nadjose staru temu,tvoju moram da lockujemtestament_85:Opste je poznato da je danas heavy metal veoma razudjen muzicki pravac
Interesujeme koji podzanr metala najvise gotivite i zasto?
P.S Ovu temu i ne bih otvorio da nisam primetio iznenadjujuce mnogo likova koji slusaju - metal![]()

:shock: Pa nemoj javnomortishaaa:ja znam jos mladjeg, lecenog alkoholicaradanguba:testament_85
Godište:
1985
Zanimanje:
gitarista, leceni alkoholicar , brucosh...
------------------------------------------
85 godiste...
ajme,kad pre LECENI alkos![]()
![]()
![]()
ne, ne prozivam nikog..
![]()
ops: 
Toliko o vredjanju.lepi dzoni:Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975.
"Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975."lepi dzoni:E, Morisson babe
reci mi molim te koje su to uvrede. Da li si za to da to raspravimo jednom zauvek?
guitarrr_babe:ma jok, to mu je fazon kada neko zna svasta o svacemu a on misli da taj neko nije u pravu, a cesto taj izraz koristi kada zeli da pokaze da se ne slaze, i da misli da je cela planeta puna pozera. Ne bih to shvatila kao prozivanje, to je, jednostavno, yugoslav.
yugoslave, jesam li u pravu ili sta?
ja to smatram poslednjim albumom :wink: jer ovaj novi bend samo nosi to ime i za mene je jedan sasvim drugi bend :wink:Firmas:Taj zadnji (a ne poslednji) im je izaso jos '93 godine.Ove godine bi trebao novi album Chinese democrasy.

ja ti pomazem u poslu a ti meni tako vracasCourtney:Sad cu da ti obrisem post!mortishaaa:evo vam je ova tema, zamolila bih enu28, da obrise ovu novu temu, jer kao sto vidite vec postoji slicna :wink: (ona je jedini moderator koji dolazi)
P.S. bez ljutnje, ipak.... :wink:![]()
![]()
Znaci,zakjucavamo onu drugu :wink:
:x 
Anonymous:Ne volim Zeljka, ali moglo je biti i mnogo mnogo gore.
Zamislite samo Karleusu da nas predstavlja na Evroviziji?! Pa to 'ladno da se covek ubije!!!
OPET JUNACINO NISI ODGOVORIO NA MOJA PITANJA ! DAKLE KO SI TI I KOJI SI TI KRASNI S.V.I.R.O.K.U.R.A.C DA TI ODLUCUJES STA JE MUZIKA A STA NE! PO CEMU SI TI TAJ KOJI O TOME TREBA DA ODUCI? SVE JE OVO DRUSKANE MUZIKA SVIDELO SE TO TEBI ILI NE! I ONAJ PRAVAC KOJI TI SLUSAS ALI ONO STO JA I SLUCNI MENI SLUSAMO. U OSTALOM PROVERI OSTALE MUZICKE FORUME PA CES DA VIDIS KOLIKO NJIH PRICA O TIPU MUZIKE KOJI JA SLUSAM! I STA MISLIS DA SI NAJPAMETNIJI? MENI SE MNOGO VISE SVIDJA MISLJENJE MORTISHE! ONA LEPO KAZE NE VOLIM LUKASA I CAO! TOJ JE U REDU PO MENI I AKO JA VOLIM ACU ALI NE MOZEMO SVI IMATI ISTI UKUS!ALI ZATO ONA NE POTCENJUJE KAO TI STO TO RADIS ONE KOJI SLUSAJU LUKASA I UOPSTE OVAJ PRAVAC A VERUJ DA NAS IMA DOSTA! A I DA VIDM KAO CES DA ODGOVORIS NA OVO STO MORISON BABYE IZNOSE O TEBI ! TAKODJE OPET TI POSTAVLJAM PITANJE KO SI TI DA ODLUCUJES STA JE TO MUZIKA? :shock: :shock: :shock:lepi dzoni:mortishaaa:pazi, uz tebe sam to sto kazes za Lukassa :wink: negoti samo kazem kako se dovodis u kontradiktornost.. razuemem te, jer i ja isto mislim.. ali pazi kad neko to posmatra sa strane, ko te ne razume sta pricas ili ne zeli da razume.. :wink:lepi dzoni:mortishaaa:znaci ne verujem :shock: slazem se sa Guliverrom, ovo je zalosnoAnonymous:Znas sta Gulivere...
Aca Lukas je individua koja ne zasluzuje moje pominjanje uopste i to sto sam rekao za te ljude stoji i dalje i stajace. Ne znam da li si primetio da ovde raspravljaju ljudi koji vole muziku a ne sabansko-hibridne splacine.
Jos jednom ti ponavljam, ovde se prica o muzici. Doors-e mogu da ne volim ali moram da ih postujem zbog uticaja koji su svojevremeno imali na muziku. Tvoj AL (i inicijali su mi odvratni) nije muzika, to je nesto sto muzika nikako ne sme da bude i kao takvo ga prezirem...pa kako ti mozes nekome nesto da pricas za argumente i pljuvanja
:? :wink: smesno, zalosno.. ne znam ni sama sta je....
ne volim ni ja njega.... ali brate....dovodis sebe u kontradiktornost :wink:
zao mi je ako si stekla pogresno misljenje ali ja stojim iza svojih reci 100%. jednostavno prezirem i protiv toga ne mogu. Spreman sam i za stub srama ali svog stava prema Lukasu i prema ljudima koji ga slusaju se ne odricem.
odavno me u zivotu ne zanima sta misle o meni guliver i njegovi istomisljenici. ja nisam kao oni sto satro ne slusaju narodnjake a ovamo na svadbama i ispracajima dizu ruke
ops:
ops:Ja se stvarno izvinjavam i tebi i svima koje je svadja izmedju mene i " lepog dzonija " smorila ali stvarno moram da mu odgovorim na njegove bezobrazluke ! Sa jedne strane nekome soli pamet a sa druge i sam radi ono sto je prethodno kritikovao!danguba:de,de,smiri se sinko
to dovoljno govori o tebi kao o osobi sa kojom se (ne) mozhe diskutovati..to je upravo ono o cemu ti pricam,boli te ***** za tudja misljenja.SisaDaPimp:A meni puca za tudja misljenja
ovo je vec cudno,da ti puca ***** za aroganciju jer si jako arogantan-pogledaj samo onaj topic gde si ****.SisaDaPimp:i aroganciju znas kako..
OK. Dobro. Malo sam preterao. U prvom citatu nisam mislio na tebe Morison Babe. Prvi citat je moj direktan odgovor na pitanje postavljeno u topiku i nikog nisam nameravao da vredjam. Ni za drugi citat ne mislim da je neka preterana uvreda. Retrogradni element, pa dobro mozda. Ali da meni neko kaze da sam retrogradni element, ne bih tu nasao razlog da se ljutim. Mislim da bih mogao da nastavim raspravu bez bad feelings-a. Doors-e nisam slusao, mozda ponekad negde neku pesmu, uvek su se na njih vise lozili neki moji poznanici a i to u vreme kad je to imalo smisla. Jos jednom kazem, ne volim ih ali postujem njihov uticaj. Voleo bih, Morison babe da preneses gde sam ja to pomenuo secu vena na Doors-e i to da sam rekao da si ti zaglavljena u vremenu i prostoru. Ako sam i rekao nesto sto je zasmetalo tvojim ili necijim drugim usima (ocima), to je bilo u afektu i uvek sam pokusavao da svoje misljenje opravdam i dam objasnjenje za njega. Jedino sto mogu tebi da ponudim kao zadovoljenje ili moje iskupljivanje je javno izvinjenje. Izvini ako sam nesvesno povredio tvoja osecanja, bilo je u afektu i sada se kajem.MORRISON_BABY:Mislim da je rec jadna savrsena.I ne bih je iskoristio samo za domace bendove i muzicare vec i za sve one individue koje se loze na domacu muziku.
Ovo je prvi citat Dzonijev koji se ocigledno odnosio i na mene posto smo raspravljali o domacoj muzickoj sceni za koju ja mislim da ima par svetlih tacaka i koju sam branila.
2.I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je Morrison_babe.Po njjoj je muzika stala 1975 godine.
Ovo je direktna uvreda :x Ali sve to bih ja i razumela da ti nisi izjavio da si u svoje vreme slusala Doorse.....ti si bio cool a ja sam zaglavila u vremenu i prostoru jel.A da sad ne citiram one delove da se na doorse pale samo maloletne klinke koje seku vene za Jimom....Ja ne zelim vise da se svadjam i ok...tvoje misljenje je samo tvoje...u redu...ali nemoj posle da budes dvolican i ponasas se kao da ti ovde jedini nisi nikada uvredio neciji muzicku ukus.....
da, da...Courtney:"Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975."lepi dzoni:E, Morisson babe
reci mi molim te koje su to uvrede. Da li si za to da to raspravimo jednom zauvek?
Nije se odnosio na tebe Courtney. Odnosio se na onoga koji mi svake nedelje skida topik u kojem objavljujem nove naslove za tu nedelju. Sta ima lose u tome da ljudi znaju sta se pojavilo novo?Courtney:Ovde smo Blaek i ja jedini moderatori koji slusaju metal (valjda?). Ne znam za njega,ali ja nikada nisam ni jedan jedini post obrilsala,a kada to uradim bice zato sto mu je sadrzina uvredljiva/vulgarna i ts. Nikad,ali nikad mi ne bi palo na pamet da obrisem neciji post zbog razloga koji si ti naveo. U sekti nisam i prilicno normalno komuniciram sa SVIM ljudimalepi dzoni:E, ja slusam svakakvu muziku, rock i metal ponajvise ali mi nikad u zivotu ne bi palo na pamet da pljujem nekoga ko to ne slusa a na ovom forumu takvih je najvise. To mi malo i smeta pa ga u poslednje vreme najradije zaobilazim, iako muziku poznajem najbolje od svih ovde. Sto je najgore, HM hejteri su se infiltrirali i u same strukture krstarice postavsi administratori koji skidaju poruke koje njima kao pojedincima smetaju. A o recniku takvih individua koji, o apsurda, o sebi imaju izuzetno misljenje ne bih ni da govorim. Najvise me podsecaju na sektase koji komuniciraju na uljudan nacin samo sa svojom bracom sektasima. Ako imas drugacije misljenje onda si , glup, pozer, mamicu ti... i slicno. Ponekad mi je stvarno ispod nivoa da se upustam u rasprave sa takvima. I ja sam nekad bio metalac i nosio preslikace i puma patike ali nikad (NIKAD) nisam dosao u priliku da prebacujem nekom sto slusa npr. duran duran ili madonnu ili modern talking. Mada kapiram da su to samo pubertetski ispadi pojedinaca koji na taj nacin kanalisu svoje natalozene frustracije.8)
Nadam se,stvarno da se ovaj tvoj post nije odnosio na mene...
guliverr:E JEL VIDIS SAD KAKAV SI SERONJA TI LEPI DZONI -Anonymous:Znas sta Gulivere...
Aca Lukas je individua koja ne zasluzuje moje pominjanje uopste i to sto sam rekao za te ljude stoji i dalje i stajace. Ne znam da li si primetio da ovde raspravljaju ljudi koji vole muziku a ne sabansko-hibridne splacine.
Jos jednom ti ponavljam, ovde se prica o muzici. Doors-e mogu da ne volim ali moram da ih postujem zbog uticaja koji su svojevremeno imali na muziku. Tvoj AL (i inicijali su mi odvratni) nije muzika, to je nesto sto muzika nikako ne sme da bude i kao takvo ga prezirem...
INACE TVOJI INICIJALI SU DO JAJA! Mislis mozes da seres sta oces kao niko ne pamti sta si pricao! Nemas ti veze i jasno je da ne razumes Lukasa! On covek uvek stoji iza onoga sto kaze a ne kao ti cas jedno cas drugo! Ne laze i ne folira se kao sto ti i
slicni tebi rade! A sada par reci oko toga sta je muzika a sta ne! Ko si ti da o tome odlucujes? Ko si ti da kazes sta valja? Da nemas mozda zavrsenu muzicku skolu , ili akademiju! Ne ti si jedan * kao i ovi koje si kritikovao ne razlikujete se jedni od drugih samo serete i mislite da ste vi najpametniji i samo vas 10% zna sta valja a ostatak nacije je lud! E magarce Acu slusa 90% ljudi srednjih god.i 70% omladine! Da li si ti svestan sta bulaznis ? Verovatno i o Ceci mislis isto a ona na koncertu gde je Lukas bio gost napunila Marakanu! Stvarno si jadan , keve mi!![]()
![]()
![]()
:shock:
ops:
e da izvinite sto ne govorim o temi ali ovaj dzoni mnogo sere pa moram da mu odgovorim!
E PA VIDIS TVOJE MISLJENE ZA RAZLIKU OD MISLJENJA " LEPOG DZONIJA" CU DA POSTUJEM " OK NEMA FRKE TACNE SU NEKE STVARI KOJE TI IZNOSIS ALI NEKE I NISU! PRVO ON SE NIJE BAVIO KLASIKOM TU GRESIS! E SAD TACNO JE DA JE BIO ROKER ALI JOS U VREME KADA JE SVRAO NA SPLAVOVIMA VREME ZA KOJE TI KAZES DA JE OK. I TADA JE PORED ROKA CESTO PROVLACIO NARODNJAK ( NA SVOJ NACIN ) A CESTO I POP! JEDNOSTAVNO ON COVEK VOLI BJELO DUGME ALI VOLI I TOMU ZDRAVKOVICA I JA TU NE VIDIM NISTA LOSE! U OSTALOM AKO JE JEDNA VIKTORIJA KOJA JE ROKERKA MOGLA DA GA PRIHVATI I DA SA NJOM CAK SVIRA U GRUPI ZASTO ROKERI NA OVOM FORUMU NE MOGU! A SAD IMAM JOS JEDNO PITANJE - STA JE TOLIKO STRASNO STO JE SVIRA NARODNJAKE KADA NE SVIRA PESME KOJE IMAJU RUZAN TEKST ILI GLUPU MUZIKU? ZAISTA MI NIJE JASNO ZASO MISLIS DA SE PRODAO JEDNOSTAVO ODEVO JA CU:guliverr:E JEL VIDIS SAD KAKAV SI SERONJA TI LEPI DZONI -Anonymous:Znas sta Gulivere...
Jos jednom ti ponavljam, ovde se prica o muzici. Doors-e mogu da ne volim ali moram da ih postujem zbog uticaja koji su svojevremeno imali na muziku. Tvoj AL (i inicijali su mi odvratni) nije muzika, to je nesto sto muzika nikako ne sme da bude i kao takvo ga prezirem...
INACE TVOJI INICIJALI SU DO JAJA! Mislis mozes da seres sta oces kao niko ne pamti sta si pricao! Nemas ti veze i jasno je da ne razumes Lukasa! On covek uvek stoji iza onoga sto kaze a ne kao ti cas jedno cas drugo! Ne laze i ne folira se kao sto ti i
slicni tebi rade! A sada par reci oko toga sta je muzika a sta ne! Ko si ti da o tome odlucujes? Ko si ti da kazes sta valja? Da nemas mozda zavrsenu muzicku skolu , ili akademiju! Ne ti si jedan * kao i ovi koje si kritikovao ne razlikujete se jedni od drugih samo serete i mislite da ste vi najpametniji i samo vas 10% zna sta valja a ostatak nacije je lud! E magarce Acu slusa 90% ljudi srednjih god.i 70% omladine! Da li si ti svestan sta bulaznis ? Verovatno i o Ceci mislis isto a ona na koncertu gde je Lukas bio gost napunila Marakanu! Stvarno si jadan , keve mi!![]()
![]()
![]()
:shock:
ops:
e da izvinite sto ne govorim o temi ali ovaj dzoni mnogo sere pa moram da mu odgovorim!
Hm, evo ja cu. Zavrsila sam Muzicku Akademiju - smem li da prokomentarisem Lukasa? Koliko ja znam, on je nekad bio odlican pijanista, bolji i od Pogorelica
( ali svojevremeno ), i bio je ortodoksni roker. To je bilo nekad. Promenio se. Tako da nemojte da pricate da covek stoji iza svojih uverenja kad je presao iz klasike u rok pa u narodnjake. Juri za lovom, ko sav normalan svet. Ali mrzim sto je pravio kompromis - promenicu muziku da uzmem lovu. Znaci da ga boli dupe za muziku. MOgao je da radi kao trgovacki putnik a da od tih para gaji neku dobru muziku. Ne stoji iza svojih uverenja - on ih nema. On je samo trska na vetru. Sta on sad radi, to je sramota za Boga i narod. Sta da vam kazem - mozda je nekad bio ok, ali sad je samo jos jedan od narodnjackih seronja.
Eto, strucno misljenje.