Ernesto_Che
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
jel si sigurna? nikad se ne znaguitarrr_babe:pa sigurno mu nije bljak vodjenje ljubavi na plazi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel si sigurna? nikad se ne znaguitarrr_babe:pa sigurno mu nije bljak vodjenje ljubavi na plazi!
E JEL VIDIS SAD KAKAV SI SERONJA TI LEPI DZONI -Anonymous:Znas sta Gulivere...
Aca Lukas je individua koja ne zasluzuje moje pominjanje uopste i to sto sam rekao za te ljude stoji i dalje i stajace. Ne znam da li si primetio da ovde raspravljaju ljudi koji vole muziku a ne sabansko-hibridne splacine.
Jos jednom ti ponavljam, ovde se prica o muzici. Doors-e mogu da ne volim ali moram da ih postujem zbog uticaja koji su svojevremeno imali na muziku. Tvoj AL (i inicijali su mi odvratni) nije muzika, to je nesto sto muzika nikako ne sme da bude i kao takvo ga prezirem...
ops:E JEL VIDIS SAD KAKAV SI SERONJA TI LEPI DZONI -Anonymous:Znas sta Gulivere...
Aca Lukas je individua koja ne zasluzuje moje pominjanje uopste i to sto sam rekao za te ljude stoji i dalje i stajace. Ne znam da li si primetio da ovde raspravljaju ljudi koji vole muziku a ne sabansko-hibridne splacine.
Jos jednom ti ponavljam, ovde se prica o muzici. Doors-e mogu da ne volim ali moram da ih postujem zbog uticaja koji su svojevremeno imali na muziku. Tvoj AL (i inicijali su mi odvratni) nije muzika, to je nesto sto muzika nikako ne sme da bude i kao takvo ga prezirem...
ops:guliverr:E JEL VIDIS SAD KAKAV SI SERONJA TI LEPI DZONI -Anonymous:Znas sta Gulivere...
INACE TVOJI INICIJALI SU DO JAJA! Mislis mozes da seres sta oces kao niko ne pamti sta si pricao! Nemas ti veze i jasno je da ne razumes Lukasa! On covek uvek stoji iza onoga sto kaze a ne kao ti cas jedno cas drugo! Ne laze i ne folira se kao sto ti i
slicni tebi rade! A sada par reci oko toga sta je muzika a sta ne! Ko si ti da o tome odlucujes? Ko si ti da kazes sta valja? Da nemas mozda zavrsenu muzicku skolu , ili akademiju! Ne ti si jedan * kao i ovi koje si kritikovao ne razlikujete se jedni od drugih samo serete i mislite da ste vi najpametniji i samo vas 10% zna sta valja a ostatak nacije je lud! E magarce Acu slusa 90% ljudi srednjih god.i 70% omladine! Da li si ti svestan sta bulaznis ? Verovatno i o Ceci mislis isto a ona na koncertu gde je Lukas bio gost napunila Marakanu! Stvarno si jadan , keve mi!![]()
![]()
![]()
:shock:
ops:
e da izvinite sto ne govorim o temi ali ovaj dzoni mnogo sere pa moram da mu odgovorim!
chava:ne smeta mi,to je njihov (ne)ukus.a ti coveku koji govori da 2pac rula spominjes jednog aesop rocka..i tako tu nabrajas izvodjace za koje niko od ovih ljudi na forumu nije cuo da bi ispao nadrkani andergraund lik koji sve zna..spusti se malo covece.SisaDaPimp:Cekaj, a ti moz da svaris komercijalu, ne smeta ti kad neko uzdize 50ja i tu gej kompaniju?? Mislim..
OBICNO SE TAKO ODGOVARA KAD NEMAS STA DA KAZES I POTPISI SE A NE DA GATAM DAL SI TI ODGOVORIO! AL AJE DA TI OPROSTIMO JO SI MLAD NAUCICES I SHVATITI DA SVAKOG TREBA POSTOVATI I CENITI A NAROCITO ONOGA KOGA NE RAZUMES JER JE TO TAKO NAJVEROVATNIJE ZATO STO NISI DOVOLJNO INTELIGENTAN DA BI GA RAZUMEO!Anonymous:guliverr:E JEL VIDIS SAD KAKAV SI SERONJA TI LEPI DZONI -Anonymous:Znas sta Gulivere...
INACE TVOJI INICIJALI SU DO JAJA! Mislis mozes da seres sta oces kao niko ne pamti sta si pricao! Nemas ti veze i jasno je da ne razumes Lukasa! On covek uvek stoji iza onoga sto kaze a ne kao ti cas jedno cas drugo! Ne laze i ne folira se kao sto ti i
slicni tebi rade! A sada par reci oko toga sta je muzika a sta ne! Ko si ti da o tome odlucujes? Ko si ti da kazes sta valja? Da nemas mozda zavrsenu muzicku skolu , ili akademiju! Ne ti si jedan * kao i ovi koje si kritikovao ne razlikujete se jedni od drugih samo serete i mislite da ste vi najpametniji i samo vas 10% zna sta valja a ostatak nacije je lud! E magarce Acu slusa 90% ljudi srednjih god.i 70% omladine! Da li si ti svestan sta bulaznis ? Verovatno i o Ceci mislis isto a ona na koncertu gde je Lukas bio gost napunila Marakanu! Stvarno si jadan , keve mi!![]()
![]()
![]()
:shock:
ops:
e da izvinite sto ne govorim o temi ali ovaj dzoni mnogo sere pa moram da mu odgovorim!
mislim da si o sebi rekao vise nego da ti napisem milion stranica...
jao kako si samo divnaguitarrr_babe:Ma, ne prozivam tebe, Tish, draga, ti, koliko znam nikada nisi odavde ni odleprsavala, zar ne? Ti si uvek tu sa nama, barem u mislima...![]()
ops:
ops:
ops:jel' ovo trenutak kada mi treba da se smejemo?guitarrr_babe:Ma, ne. Vidis, mala igra recima: Najbolji metal bend je mrtav metal bend.
Recimo, the best president is a dead one. E, sad sto ima bend "Death" i citav jedan pravac "Dead", to je bilo duhovito sa moje strane
"The Spaghetti incident?" :wink:Ernesto_Che:koji je poslednji? kako se zove...
a tebi?? :? :shock:Ernesto_Che:jel si sigurna? nikad se ne znaguitarrr_babe:pa sigurno mu nije bljak vodjenje ljubavi na plazi!

zasto???Red_Zmaja:Ajde dosta mi je svadje i prozivke....LJUDI SLUSAJTE STA VAMA ODGOVARA....ZIVITE I PUSTITE DRUGE DA ZIVE....POZ...

Cekaj... ovako... niko to nije ni rekao..XLX:MORTISHA SVATI DA JE OVO PITANJE POKRENUTO NE ZATO STO JA ILI DZONI IMAMO NESTO PROTIV ROKA I METALA VEC ZATO STO ONI KOJI TO SLUSAJU MORAJU UVEK DA OSUDJUJU DRUGE I POGRDNO IH NAZIVAJU KAPIRAS. JA CAK I NE ZNAM STA DZONI SLUSA ALI SE U OVOME SLAZEMO! JEDNOSTAVNO VREME JE DA ROKERI I METALCI SLUSAJU SVOJU ALI I DA NE PJUJU NA TUDJU MUZIKU JER SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS!
ali ne mozete da kazete da SVI metalci/rokeri to rade.. a ako imas argument, mislim da je sasvim u redu da kazes nesto protiv te muzike.. :wink: ne da je pljujes.. ali da razjasnis nekome.. meni ne smeta ako neko ima nesto protiv metala/roka, ako mi on to argumentuje, ali pravim argumentom, a ne: "oni su sektasi".. a ja cu na taj argument odgovoriti kako dolikuje.. 
aj' sad ti to nekome dokazi.... tj. ja sam im stavila na prvu stranu jednu ovakvu temu... nadam se da ce nastaviti tamo... jer stvarno ima previse dupliranih tema.. i ne samo po dve, vec i visebritgirl:ima ovakvih tema :?
Načeo si temu koja je "igranka bez prestanka". Šta ako ubacimo samo Đ. Balaševića?Kleo:WINTER SONG-Chris Rea
It's a cold, cold feeling
On a real lazy wind
That blows all the way trough you
And the autumn begins
How it cuts like a sabre
How it chills to the bone
You've got cold feet and fingers
And you're thinking of home
If I put my arms around you
Take you in from the storm
From your autumn through winter
Darling I'll keep you warm
My overcoat's empty
Deep, wide and long
I got room for you darling
Till your winter, till your winter has gone
i sta sad?? :? ovo treba da prestavlja argumente metalaca/rokeralepi dzoni:Niko ne treba da se veze za jednu muziku,a ako je to uradio treba da postuje ono sto drugi slusaju.Ma sta ja to pricam HEAVY METAL je zakon reperi su glupi.
mamicu ti na salamicu ne diraj ni metal ni rock ni punk ni nista slicno......to se zove muzika a ne komercijalna sr*anja koja ti slusas !!!
Samo je vazno (a ovo govorim dobronamjerno vama, kao i svojoj maloj raji u komsiluku) da se klonite narodnjaka i elektronske muzike (bez uvrede) jer je to vrlo stetno za mozak, degradirujace i zaglupljujuce
Morison je umetnik seljacino, a ti idi pa slusaj neku moderniju lakse svarljivu muziku!!!!
itd, itd. o ovome pricam...
ajde molim te, nemoj da me zasmejavas!!!!
znaci ne verujem :shock: slazem se sa Guliverrom, ovo je zalosnoAnonymous:Znas sta Gulivere...
pa kako ti mozes nekome nesto da pricas za argumente i pljuvanja
:? :wink: smesno, zalosno.. ne znam ni sama sta je....
dovodis sebe u kontradiktornost :wink: