ima li hopera????

Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
evo vam je ova tema, zamolila bih enu28, da obrise ovu novu temu, jer kao sto vidite vec postoji slicna :wink: (ona je jedini moderator koji dolazi :roll: )
P.S. bez ljutnje, ipak.... :wink:
Sad cu da ti obrisem post! :evil: :lol: :lol: Znaci,zakjucavamo onu drugu :wink:
ja ti pomazem u poslu a ti meni tako vracas :evil: :x :cry:
:lol: :lol: Der,der,sad cu da zakljucam onu o GUNSIMA... :wink:
Sta je sa onom Slash i ostali iz najgrupe GNR??? :roll: ta je bolja!!!!!! 8) :shock: :D

Anonymous:
mortishaaa:
Bosanac 007:
bonelady2003:
Bleak WinterFullMoon:
Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta? :?:
e bas ta! ta debela krava IZBOSNE koja nema pojam da peva!
Sa imas ti protiv Bosne ba jeli seljancuro nauci da pises mamu ti * seljacku ma Seka je zakon ima vime i sve sto treba jednom coveku Bosnia Rulles e moji Srbijanci nema te vi pojma sta je lepota i vime...ajd pa uzdravlje
ako je tako dobra, neka ide i peva kod vas.. ionako ima i nasih dovoljno :lol: :lol: Da me neko ne shvati pogresno, nemam nista protiv bosanaca.. vec samo protiv Pinkovih zvezda :wink: a ovo sam rekla jer je doticni nju hvalio kao bosanku 8)
opet vam kazem Seka jeste bezveze i vecina pinkovih zvezda je nabedjena ali Joksimovica ne dirajte covek je odlican!
Isti je ko` ostali...sve seljak do seljaka

Neki ljudi tvrde po ovom forumu da narodnjake slusa 70% omladine. Meni je tesko da u to poverujem. Sta kazete vi? Da li ih volite ili ne? Ako ih volite, zasto ih volite ako ne, zasto ne?
Samo bih voleo bez prozivanja i vredjanja.

lepi dzoni:
odavno me u zivotu ne zanima sta misle o meni guliver i njegovi istomisljenici. ja nisam kao oni sto satro ne slusaju narodnjake a ovamo na svadbama i ispracajima dizu ruke
Verujum.. nisam ni ja..... najvise mrzim takve ljude... :x ali nije u tome stvar, ti prvo pricas kako ne treba pljuvati ni jednu muziku, a onda uzmes i pljujes Lukasa i slicne... pa ne moze tako.. nemoj onda da pricas kako metalci/rokeri odmah pocinju da pljuju kad neko pomene hip-hop or something :wink:

lepi dzoni:
u tome se potpuno slazem s tobom. Ja obozavam kada mi ljudi dolaze sa diskovima zeleci da cujem nesto za sta misle da ce mi se svideti. cak i ako ne misle da ce mi se svideti, ali ne trpim one koji mi govore sta NE TREBA da slusam. takav moj stav prema muzici je doveo do toga da se nalazim u metalu, rocku, punku, rapu, house-u, dnb-u, jazzu, chill-u, alternativi, ambijentali i jos u gomili nekih bendova za koje cak ne znam ni kojeg su zanra.
Pazi govoris kako ne volis da ti neko kaze sta ne treba da slusas, a ti to radis.. :wink:

Guliverr:
E PA VIDIS TVOJE MISLJENE ZA RAZLIKU OD MISLJENJA " LEPOG DZONIJA" CU DA POSTUJEM " OK NEMA FRKE TACNE SU NEKE STVARI KOJE TI IZNOSIS ALI NEKE I NISU! PRVO ON SE NIJE BAVIO KLASIKOM TU GRESIS! E SAD TACNO JE DA JE BIO ROKER ALI JOS U VREME KADA JE SVRAO NA SPLAVOVIMA VREME ZA KOJE TI KAZES DA JE OK. I TADA JE PORED ROKA CESTO PROVLACIO NARODNJAK ( NA SVOJ NACIN ) A CESTO I POP! JEDNOSTAVNO ON COVEK VOLI BJELO DUGME ALI VOLI I TOMU ZDRAVKOVICA I JA TU NE VIDIM NISTA LOSE! U OSTALOM AKO JE JEDNA VIKTORIJA KOJA JE ROKERKA MOGLA DA GA PRIHVATI I DA SA NJOM CAK SVIRA U GRUPI ZASTO ROKERI NA OVOM FORUMU NE MOGU! A SAD IMAM JOS JEDNO PITANJE - STA JE TOLIKO STRASNO STO JE SVIRA NARODNJAKE KADA NE SVIRA PESME KOJE IMAJU RUZAN TEKST ILI GLUPU MUZIKU? ZAISTA MI NIJE JASNO ZASO MISLIS DA SE PRODAO JEDNOSTAVO OD
PRAZNIH PRICA SE NE ZIVI VEC OD NOVCA A I AKO JEDNA CRVENA JABUKA MOZE DA PEVA PESMU " MALI MRAV " ZASTO LUKAS NE BI MOGAO DA IZVODI PESME TOME ZDRAVKOVICE KOJE SVI PRIZNATI MUZICARI SMATRAJU ZA VECITE I NAJBOLJE U SVOM ZANRU? TO JE JEDNO PITANJE ZA TEBE A DRUGO JE DA LI MISLIS DA SU LUKASOVE PESME ZAISTA TOLIKO LOSE DA NE SPADAJU U MUZIKU KAKO " DZONI " KAZE I AKO JESU KAKO JE MOGUCE DA JE ON JEDAN OD NAJSLUSANIJIH PEVACA SAOVIH PROSTORA , DA JE NA SAJMU SKUPIO 25000 LJUDI STO JE VISE I OD GRUPE KOJU I SAM SLUSA DEEP PARPLA! ODGOVORI TVOJE MISLJENJE CENIM MA KAKVO DA JE!
Mozda text pesama nije ruzan, ali je glup.. no offence.. razmisli malo i nadji mi poentu.. muzika - no comment (ne zelim da komentarisem!) :wink: Ako je nesto rok - to je rok, ako je pop - pop je.. etc. moze pop i rok da se malo mesa pa se dobije neki komercijalni rok ili sta ti ja znam.. ali rok i narodnjaci - TO NIKAKO!!!! takva muzika jednostavno ne moze postojati..
Pise se PURPLE!! :p inace na DP je bilo isto toliko ljudi... a ja znam dosta njih koji su (iz razlicitih) razloga bili spreceni da dodju.. uostalom ni karta nije bila jeftina, opet nije svako mogao da dodje.. a i mnogi iz unutrasnjosti! ne znam koliko je bila karta za koncert Lukasa.. ali ipak ne mozes da poredis... a i da.. ja tebe nesto da pitam.. da li ako vecina populacije slusa neku muziku to obavezno mora da znaci da je to kvalitetna muzika? jer ti tako procenjujes, koliko sam ja shvatila.. :roll:
Izvinjavam se ponovo sto odgovaram na pitanja koja nisu meni upucena.. samo zelim da razjasnim sta mislim.. ne vredjam nikoga, niti zelim da se svadjam.. vec jednostavno objasnjavam svoje misljenje :wink:

GULIVERR:
OPET JUNACINO NISI ODGOVORIO NA MOJA PITANJA ! DAKLE KO SI TI I KOJI SI TI KRASNI S.V.I.R.O.K.U.R.A.C DA TI ODLUCUJES STA JE MUZIKA A STA NE! PO CEMU SI TI TAJ KOJI O TOME TREBA DA ODUCI? SVE JE OVO DRUSKANE MUZIKA SVIDELO SE TO TEBI ILI NE! I ONAJ PRAVAC KOJI TI SLUSAS ALI ONO STO JA I SLUCNI MENI SLUSAMO. U OSTALOM PROVERI OSTALE MUZICKE FORUME PA CES DA VIDIS KOLIKO NJIH PRICA O TIPU MUZIKE KOJI JA SLUSAM! I STA MISLIS DA SI NAJPAMETNIJI? MENI SE MNOGO VISE SVIDJA MISLJENJE MORTISHE! ONA LEPO KAZE NE VOLIM LUKASA I CAO! TOJ JE U REDU PO MENI I AKO JA VOLIM ACU ALI NE MOZEMO SVI IMATI ISTI UKUS!ALI ZATO ONA NE POTCENJUJE KAO TI STO TO RADIS ONE KOJI SLUSAJU LUKASA I UOPSTE OVAJ PRAVAC A VERUJ DA NAS IMA DOSTA! A I DA VIDM KAO CES DA ODGOVORIS NA OVO STO MORISON BABYE IZNOSE O TEBI ! TAKODJE OPET TI POSTAVLJAM PITANJE KO SI TI DA ODLUCUJES STA JE TO MUZIKA? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
Ovako da ti ja kazem.... ja ne potcenjujem nikoga ko slusa narodnjake.. jer u mom odeljenju skoro svi slusaju.. tako da ne procenjujem ljude po muzici i nemam razloga da te vredjam. To sto ti kazes da ima dosta ljudi koji slusaju to sto i ti, to je zalosno.. nemoj da se vredjas, jer ovo ne treba da bude uvreda.. to samo znaci da ljudi slusaju ono sto im se servira.. naravno da ne mogu svi imati isti ukus, onda to ni ne bi bilo zanimljivo.. mislim ipak kada bi svi slusali isto...
I na kraju, to pitanje ko st ti da odlucujes sta je muzika,a sta ne? (izvinjavam se sto odgovaram na sve ovo, a nije bilo upuceno meni, ali sam nasla za shodno da treba da nesto pojasnim) niko ne moze o tome da odlucuje.. ali moze samo da ti predstavi sta za njega predstavlja MUZIKA (sta je), pa onda ti po tome sam proceni da li je to sto ti slusas muzika.. mozda ces ga na taj nacin razumeti zasto ne voli to sto ti slusas! Evo ja cu ti reci sta je za mene muzika: muzika je kada je muzičari proizvode sami, bez digitalne podloge i mixanja nekih zvukova dobijenih pomoću računarskih obrada. Kada muzičari pevaju prirodnim glasom, svojim glasom, sviraju gitaru na svoj način, na prirodni način i to rade oni, a ne računari. TO je muzika. (ovo je grubo objasnjeno moje shvatanje muzike.. ako hocete mogu ja to tananije da pojasnim :wink:)

GULIVERR:
Vi stvarno ne razumete ! Vidi ovako tebe necu nazvati pogrdnim imenima a ne bih ni dzonija da on na jednom drugom forumu nije rekao da su "retardi oni koji slusju stil muzike koji ja slusam" ili nesto slicno! Dakle samo sam mu odgovorio! Toliko o tome! A sad da te pitam da li ti mozda poznajes Acu posto je on jedini koji je u dusi roker a ovamo kralj splavova! I da ti i to pojasnim nije on narodnjak! On samo odlicno interpretira narodnjake a ito hteli vi da priznate ili ne radi i sa rokom! E sad stvar je u tome sto mu rokeri zameraju sto interpretira narodnjake a narodnjaci mu ne zameraju sto interpretira rokere! Inace one pesme koje su njegove najvise su pop vise nego i rok i narodnjak a neke u sebi imaju i elemente grcke muzike! Dakle njegove pesme nisu narodnjak! Ako njega pitate sta peva on ce reci - ono sto volim! I zaista to i radi! Njegovi idoli bili su momci iz grupe Bjelo dugme ali i Toma Zdravkovic i ja tu ne vidim nista lose! A sa druge strane reci ce da je roker! E sad kao znate rok svako dozivljava na svoj nacin ali njegova definicija je ISKRENOST,EMOCIJA;DOZIVLJAj a Lukas sve ovo ima u svojim pesmama i na svojim nastupima!
Tako da nije se prodao on jednostavno jedan zvuk koji nije rokerski prenosi kao sto to rokeri rade sa svojim zvukom. Ako bih ja to morao da definisem rekao bih da je on uneo ROK EN ROL u kafanu! A sto se tice popularnosti stvari stoje ovako! Strani bendovi o kojima ti pricas svakako su u svetu popularniji od Lukasa jer je on van popularan smo medju nasim ljudima. Ali ovde oni ne mogu da mu pridju. KOLIKO JE LJUDI NA SAJMU SKUPILA GRUPA DEEP PARPLE A KOLKO LUKAS! ODGOVOR NA OVO PIANJE TI O POPULARNOSTI KOD NAS SVE GOVORI! I NA KRAJU DA TI KAZEM DA SE SLAZEM SA TOBOM DA SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS I DA MI UOPSTE NIJE CILJ DA VI LUKASA PRIZNATE KAO ROKERA! ALI SE BUNIM PRTIV ONOGA STO JE DZONI RADIO A TO JE PONIZAVANJE ONIH KOJI NE SLUSAJU OVU VRSTU MUZIKE I GOVOR DA OVO UOPSTE NIJE MUZIKA!
aj' sad procitaj ovo ponovo.. prvo kazes peva rok, pa peva pop, pa peva narodnjake, cak i grcku muziku.. pa peva ono sto voli.. pa kazes da voli rok.. iz svega ovoga bi trebalo da sledi da on treba samo rok da peva.. a kazes da to ne radi.. think about that!
Opet se trpam tamo gde me ne zovu :lol:

mortishaaa:
Guliverr:
E PA VIDIS TVOJE MISLJENE ZA RAZLIKU OD MISLJENJA " LEPOG DZONIJA" CU DA POSTUJEM " OK NEMA FRKE TACNE SU NEKE STVARI KOJE TI IZNOSIS ALI NEKE I NISU! PRVO ON SE NIJE BAVIO KLASIKOM TU GRESIS! E SAD TACNO JE DA JE BIO ROKER ALI JOS U VREME KADA JE SVRAO NA SPLAVOVIMA VREME ZA KOJE TI KAZES DA JE OK. I TADA JE PORED ROKA CESTO PROVLACIO NARODNJAK ( NA SVOJ NACIN ) A CESTO I POP! JEDNOSTAVNO ON COVEK VOLI BJELO DUGME ALI VOLI I TOMU ZDRAVKOVICA I JA TU NE VIDIM NISTA LOSE! U OSTALOM AKO JE JEDNA VIKTORIJA KOJA JE ROKERKA MOGLA DA GA PRIHVATI I DA SA NJOM CAK SVIRA U GRUPI ZASTO ROKERI NA OVOM FORUMU NE MOGU! A SAD IMAM JOS JEDNO PITANJE - STA JE TOLIKO STRASNO STO JE SVIRA NARODNJAKE KADA NE SVIRA PESME KOJE IMAJU RUZAN TEKST ILI GLUPU MUZIKU? ZAISTA MI NIJE JASNO ZASO MISLIS DA SE PRODAO JEDNOSTAVO OD
PRAZNIH PRICA SE NE ZIVI VEC OD NOVCA A I AKO JEDNA CRVENA JABUKA MOZE DA PEVA PESMU " MALI MRAV " ZASTO LUKAS NE BI MOGAO DA IZVODI PESME TOME ZDRAVKOVICE KOJE SVI PRIZNATI MUZICARI SMATRAJU ZA VECITE I NAJBOLJE U SVOM ZANRU? TO JE JEDNO PITANJE ZA TEBE A DRUGO JE DA LI MISLIS DA SU LUKASOVE PESME ZAISTA TOLIKO LOSE DA NE SPADAJU U MUZIKU KAKO " DZONI " KAZE I AKO JESU KAKO JE MOGUCE DA JE ON JEDAN OD NAJSLUSANIJIH PEVACA SAOVIH PROSTORA , DA JE NA SAJMU SKUPIO 25000 LJUDI STO JE VISE I OD GRUPE KOJU I SAM SLUSA DEEP PARPLA! ODGOVORI TVOJE MISLJENJE CENIM MA KAKVO DA JE!
Mozda text pesama nije ruzan, ali je glup.. no offence.. razmisli malo i nadji mi poentu.. muzika - no comment (ne zelim da komentarisem!) :wink: Ako je nesto rok - to je rok, ako je pop - pop je.. etc. moze pop i rok da se malo mesa pa se dobije neki komercijalni rok ili sta ti ja znam.. ali rok i narodnjaci - TO NIKAKO!!!! takva muzika jednostavno ne moze postojati..
Pise se PURPLE!! :p inace na DP je bilo isto toliko ljudi... a ja znam dosta njih koji su (iz razlicitih) razloga bili spreceni da dodju.. uostalom ni karta nije bila jeftina, opet nije svako mogao da dodje.. a i mnogi iz unutrasnjosti! ne znam koliko je bila karta za koncert Lukasa.. ali ipak ne mozes da poredis... a i da.. ja tebe nesto da pitam.. da li ako vecina populacije slusa neku muziku to obavezno mora da znaci da je to kvalitetna muzika? jer ti tako procenjujes, koliko sam ja shvatila.. :roll:
Izvinjavam se ponovo sto odgovaram na pitanja koja nisu meni upucena.. samo zelim da razjasnim sta mislim.. ne vredjam nikoga, niti zelim da se svadjam.. vec jednostavno objasnjavam svoje misljenje :wink:
E nisam rekao da mesa pop i rok vec da izvodi i jedne i druge pesme na svojim nastupima kapiras! Ali on sve pesme pa cak i narodjacke prenosi na nacin na koji to rokeri rade sa svojim pesmama! Dakle sa mnogo emocije i mnogo dozivljaja pesme koju izvodi! Zato on kaze da je roker a ne zbog vrste pesme koju peva-kapiras. A peva ono sto voli jer voli i narodnjake i rok. Voli i Tomu Zdravkovica ali i Deep Purple ali i Bjelo dugme i sta je tu strasno!

Back