ima li hopera????

mortishaaa:
SisaDaPimp:
Hellreser:
Niko ne treba da se veze za jednu muziku,a ako je to uradio treba da postuje ono sto drugi slusaju.Ma sta ja to pricam HEAVY METAL je zakon reperi su glupi.

Sam dokaz koliko je vecina metalaca jadna i ogranicena.. Ovo je jednostavno za zaljenje, sazaljevam ovakve likove, keve mi..
zar mislis da sam i ja :cry: :cry: :cry:

Ma nisi ti, ne smem da kazem da si ti ubice me keeper :P.. zez.. nisam rekao svi, nego vecina, chast izuzetcima.

Hehe, ali babe ne odgovara na provokacije i ostaje nasmejana i verna svom fazonu hehehe. Ovaj, kenjam. Jeste, pogresio je spelling, no, zasto bi jedan metalac morao da zna spelling? Batice, ti se foliraj da je to zapravo svedski, i ne moze ti niko nista, kako opstaju svi ovi silni metalci...

ma jok, to mu je fazon kada neko zna svasta o svacemu a on misli da taj neko nije u pravu, a cesto taj izraz koristi kada zeli da pokaze da se ne slaze, i da misli da je cela planeta puna pozera. Ne bih to shvatila kao prozivanje, to je, jednostavno, yugoslav.

yugoslave, jesam li u pravu ili sta?

Anonymous:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Kurt Cobain:
ma neka srushe pink, ali neka premeste simpsonove na neki drugi kanal :lol:
Ajde ko ce sa mnom da ga...RUSIMO...a SIMPSONOVE cemo da otmemo... 8)
Jaaa!!!Ali nema rusenja dok ne otmemo "The Simpsons"!!!Ja rusim sve gde se pojavlju je Zeljko Joksimovic,tj. gde ima njegovih slika i slicno...
PRVO SELJACI OVO NIJE RASPRAVA O RUSENJU PINKA-MADA GA TREBA SRUSITI- A DRUGO NE DIRAJTE JOKSIMOVICA A SEKA JE SELJANCURA SLAZEM SE!
A Zeljko je jos veci seljak!!!

SisaDaPimp:
Ma daj smorili ste tim, HH, Rock, Pop, Narodnjaci, to su totalno razlicite muzicke grane, i sta ja sad aako slusam HH nikad ne bi smeo da pustim nesto metall ili rock, iako volim nekad da cujem nesto od rocka ili metalla.. Jbt slusam HH, slusam rock i metal ponekad, slusam Jazz, Soul, Bluse, UK Garage, nekad cak i D'n'B.. zasto se ograniciti na jedan muzicki pravac.. E to mi ide jedino na ku*ac kod ovih metalaca na 4umu, jer su toliko glupi da se ogranice samo na jedan muzicki pravac, i onda sve sto znaju je da pljuju druge .. Trulo..
AMA SMES DA SLUSAS SAT HOCES I JA PONEKAD SLUSAM ROK METAL DODUSE NE ALI PITAM SLUSA LI SE JOS STA POSTO SU OVAJ FORUM OKUPIRALI ROKERI I METALCI!

lepi dzoni:
E, ja slusam svakakvu muziku, rock i metal ponajvise ali mi nikad u zivotu ne bi palo na pamet da pljujem nekoga ko to ne slusa a na ovom forumu takvih je najvise. To mi malo i smeta pa ga u poslednje vreme najradije zaobilazim, iako muziku poznajem najbolje od svih ovde. Sto je najgore, HM hejteri su se infiltrirali i u same strukture krstarice postavsi administratori koji skidaju poruke koje njima kao pojedincima smetaju. A o recniku takvih individua koji, o apsurda, o sebi imaju izuzetno misljenje ne bih ni da govorim. Najvise me podsecaju na sektase koji komuniciraju na uljudan nacin samo sa svojom bracom sektasima. Ako imas drugacije misljenje onda si , glup, pozer, mamicu ti... i slicno. Ponekad mi je stvarno ispod nivoa da se upustam u rasprave sa takvima. I ja sam nekad bio metalac i nosio preslikace i puma patike ali nikad (NIKAD) nisam dosao u priliku da prebacujem nekom sto slusa npr. duran duran ili madonnu ili modern talking. Mada kapiram da su to samo pubertetski ispadi pojedinaca koji na taj nacin kanalisu svoje natalozene frustracije.
VIDIS DZONI I JA CESTO SLUSAM ROK! ALI SLUSAM I DRUGE STVARI , I UPRAVO ZATO STO ROKERI I METALCI PLJUJU SVE OSTALO I POSTAVIO SAM OVO PITANJE!

em3pac iverson:
Anonymous:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Kurt Cobain:
ma neka srushe pink, ali neka premeste simpsonove na neki drugi kanal :lol:
Ajde ko ce sa mnom da ga...RUSIMO...a SIMPSONOVE cemo da otmemo... 8)
Jaaa!!!Ali nema rusenja dok ne otmemo "The Simpsons"!!!Ja rusim sve gde se pojavlju je Zeljko Joksimovic,tj. gde ima njegovih slika i slicno...
PRVO SELJACI OVO NIJE RASPRAVA O RUSENJU PINKA-MADA GA TREBA SRUSITI- A DRUGO NE DIRAJTE JOKSIMOVICA A SEKA JE SELJANCURA SLAZEM SE!
A Zeljko je jos veci seljak!!!
ne sri majmune ti si zaludjen jednom vrstom muzike i
sada mislis da si najpametniji cuti i opokri se usima

Evo ja predlazem moderatorima da pod umetnost i kultura naprave posebnu sobu za rock i heavy metal. Ali oni bi, po obicaju dolazili i na druge postove da vrse svoje prosvetiteljske misije u stilu, seljacino doors-i su umetnost ili mamicu ti ne diraj mi HM ili pozeri slusajte pravu muziku ili techno nije muzika koja moze da se slusa bez eksera ili HM rules rap smrdi itd itd... Kad im suprotstavis misljenje stuste se na tebe kao lesinari, a ne shvataju svu svoju ogranicenost. Naravno, nisu svi takvi. Ima ih koji hoce da raspravljaju s tobom kulturno, snagom argumenata ali retko koji ce da propusti da uputi neku uvredu na tvoj racun. Kapiram da je to usled njihove mladosti i neelokventnosti.

lepi dzoni:
Evo ja predlazem moderatorima da pod umetnost i kultura naprave posebnu sobu za rock i heavy metal. Ali oni bi, po obicaju dolazili i na druge postove da vrse svoje prosvetiteljske misije u stilu, seljacino doors-i su umetnost ili mamicu ti ne diraj mi HM ili pozeri slusajte pravu muziku ili techno nije muzika koja moze da se slusa bez eksera ili HM rules rap smrdi itd itd... Kad im suprotstavis misljenje stuste se na tebe kao lesinari, a ne shvataju svu svoju ogranicenost. Naravno, nisu svi takvi. Ima ih koji hoce da raspravljaju s tobom kulturno, snagom argumenata ali retko koji ce da propusti da uputi neku uvredu na tvoj racun. Kapiram da je to usled njihove mladosti i neelokventnosti.
E BRATE ZATO STO JE TAKO SAM I POSTAVIO OVO PITANJE A KAZEM TI NEMAM NISTA PROTIV NJIH NAROCITO PROTIV ROKERA ALI ONI IMAJU PROTIV ONIH KOJI NISU KAO ONI!

Back