ima li hopera????

LPhoklica:
OH
I file like i*ve been locked up tight
For a century of lonely nights
Waiting for someone to realase me
You are lickin your lips and blowing kisses at mu way
But that don*t mean I*m gona give it away
Baby baby baby...

I*m a genie in a bottle baby
come come, come on let me out...

..................Xtina
ono moje je od nje...Ima ona boljih tekstova na "Stripped"-u.

em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Hopper:
Red_Zmaja:
Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Chill out kretenčiću
Zar ne treba da ides da kupis kilo dresova...ili slicno....prodji me se klinac...
Izvinite..ne bih da se mesam u svadju..samo da pitam...Hopper je.cini mi se `89...kao i ja..pa ,imas li nesto protiv nas "klinaca"?
Zar to nije onaj sto slusa hop godinu dana i qpio je sve siroko.....
Bez ljutnje...samo pitam... :lol:

Ljudi,pa niko ni reci o mojoj omiljenoj grupi.Ajde ponesto o Gansima,zasluzili su.Koja vam je najbolja pesma,najbolji album,najbolji clan grupe...
Najbolji album-APPETITE FOR DESTRUCTION
Najbolja pesma-ROCKET QUEEN
Najbolji clan grupe-SLASH
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hellreser:
Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.
samo nek te zeza ova babe, mnogo je ona bezobrazna...
ps mislim da si pogresio u spellovanju reci heavy

pozdrav

Konacno neko da se seti da zapocne temu o Gunsima.Oni su stvarno fenomenalni najbolji bend odmah posle Peppersa :D Naj omiljeni lik mi je Slash mada je i Axl cool. Najbolja pesma, pa tesko je se opredeliti pa na primer: November rain(najjachi spot), You could be mine, Civil war....

samoupravljac:
Ljudi,pa niko ni reci o mojoj omiljenoj grupi.Ajde ponesto o Gansima,zasluzili su.Koja vam je najbolja pesma,najbolji album,najbolji clan grupe...
Najbolji album-APPETITE FOR DESTRUCTION
Najbolja pesma-ROCKET QUEEN
Najbolji clan grupe-SLASH
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
postoji tema o njima, zove se SLASH I OSTALI IZ NAJGRUPE GNR :wink: a mislim da ima jos jedna
inace.. najbolji album, definitivno appetite for destruction :wink:
Pesma: Mr. Brownstone
Clan: Slash i Axl ( :oops: )

Ernesto_Che:
Hellreser:
Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.
samo nek te zeza ova babe, mnogo je ona bezobrazna...
ps mislim da si pogresio u spellovanju reci heavy
:shock: diras babe :evil: :evil: :x :twisted:

Red_Zmaja:
Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
ocu ja, ocu ja, ocu ja.. :roll: malo sam zakasnila... :roll: ali ne mogu vise oko muzike, smorilo me :lol: :lol: mada.... 8)
POZ :D

Back