Jimi Hendix je najbolji to svi znaju.Ali dobri su i Tocak i Santana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto si pomesao...Hellreser:Jimi Hendix je najbolji to svi znaju.Ali dobri su i Tocak i Santana.
ono moje je od nje...Ima ona boljih tekstova na "Stripped"-u.LPhoklica:OH
I file like i*ve been locked up tight
For a century of lonely nights
Waiting for someone to realase me
You are lickin your lips and blowing kisses at mu way
But that don*t mean I*m gona give it away
Baby baby baby...
I*m a genie in a bottle baby
come come, come on let me out...
..................Xtina
em3pac iverson:Izvinite..ne bih da se mesam u svadju..samo da pitam...Hopper je.cini mi se `89...kao i ja..pa ,imas li nesto protiv nas "klinaca"?Red_Zmaja:Zar ne treba da ides da kupis kilo dresova...ili slicno....prodji me se klinac...Hopper:Red_Zmaja:Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Chill out kretenčiću
Zar to nije onaj sto slusa hop godinu dana i qpio je sve siroko.....
Bez ljutnje...samo pitam...![]()
Hellreser:Niko ne treba da se veze za jednu muziku,a ako je to uradio treba da postuje ono sto drugi slusaju.Ma sta ja to pricam HEAVY METAL je zakon reperi su glupi.

samo nek te zeza ova babe, mnogo je ona bezobrazna...Hellreser:Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.
Puno vam unapred hvala. 
postoji tema o njima, zove se SLASH I OSTALI IZ NAJGRUPE GNR :wink: a mislim da ima jos jednasamoupravljac:Ljudi,pa niko ni reci o mojoj omiljenoj grupi.Ajde ponesto o Gansima,zasluzili su.Koja vam je najbolja pesma,najbolji album,najbolji clan grupe...
Najbolji album-APPETITE FOR DESTRUCTION
Najbolja pesma-ROCKET QUEEN
Najbolji clan grupe-SLASH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops: )dobra pesma.. jeste najbolja balada.. ali nekako je... izlizana vise... ne znam kako da se izrazimvodolija77:NOVEMBER RAIN
i sad lepo pored navedes, sta ko svira :wink:Anonymous:Ove nedelje na Hitu 202 sviraju :
X CENTAR
DRACONIC
INFEST
FACE OFF
FAR 2
RED HOT CHILLI PEPPERS TRIBUTE BAND /FOOTSTEPS/
VIDIMO SE
ULAZ 100 DINARA
:shock: diras babeErnesto_Che:samo nek te zeza ova babe, mnogo je ona bezobrazna...Hellreser:Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.
ps mislim da si pogresio u spellovanju reci heavy
:x sonne:a meni je dosta korisnika koji nemaju hrabrosti da posalju poruku kada su logovani nego to rade kao gosti!!! Pozdrav za mortishuuu!
poz i tebi
ops:ocu ja, ocu ja, ocu ja..Red_Zmaja:Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
mada.... 8) :wink:morrison_baby:Long live rock'n'roll
By the way...ja bih se registrovala ali sam nesto zaje6666 i ne moguuu....toliko da svi znamo da koristimo kompjuter Mortishaaa![]()
zar mislis da sam i jaSisaDaPimp:Hellreser:Niko ne treba da se veze za jednu muziku,a ako je to uradio treba da postuje ono sto drugi slusaju.Ma sta ja to pricam HEAVY METAL je zakon reperi su glupi.
Sam dokaz koliko je vecina metalaca jadna i ogranicena.. Ovo je jednostavno za zaljenje, sazaljevam ovakve likove, keve mi..