Gost
kom likudanguba:brate,udji liku u profil,pa ces da vidis
i ja sam zensko,sestro!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kom likudanguba:brate,udji liku u profil,pa ces da vidis
i ja sam zensko,sestro!
SisaDaPimp:mortishaaa:zar mislis da sam i jaSisaDaPimp:Hellreser:Niko ne treba da se veze za jednu muziku,a ako je to uradio treba da postuje ono sto drugi slusaju.Ma sta ja to pricam HEAVY METAL je zakon reperi su glupi.
Sam dokaz koliko je vecina metalaca jadna i ogranicena.. Ovo je jednostavno za zaljenje, sazaljevam ovakve likove, keve mi..![]()
![]()
![]()
Ma nisi ti, ne smem da kazem da si ti ubice me keeper.. zez.. nisam rekao svi, nego vecina, chast izuzetcima.
cast meni
ops:
ops: ja znam jos mladjeg, lecenog alkoholicaradanguba:testament_85
Godište:
1985
Zanimanje:
gitarista, leceni alkoholicar , brucosh...
------------------------------------------
85 godiste...
ajme,kad pre LECENI alkos![]()
ne, ne prozivam nikog.. 
ajde, ne preterujmo..Firmas:Najbolji hard rock sastav svih vremena!
Sve do jedne pesme su im najbolje zato me mrzi nabrajati.
mislim i meni su omiljeni bend i sve... ali ipak... ne bih tako rekla... pr. reci mi kakav je poslednji album.. bedakRed_Zmaja:Kasno....nisam vise nervozan...mortishaaa:ocu ja, ocu ja, ocu ja..Red_Zmaja:Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :xmalo sam zakasnila...
ali ne mogu vise oko muzike, smorilo me
![]()
mada.... 8)
POZ![]()
![]()
javi mi se kad budes :wink:Ja volim da se svadjam oko muzike.. ali sve sto kazem argumentujem :wink: Al' nemoj ti meni da pricas price kako mi samo govorimo to je sranje, to je ovo to je ono.. meni jedini argumet koji mi skoro svi kazu protiv moje muzike jeste: oni su narkomani, sektasi, vidi nasta lice!! a u zivotu culi jednu pesmu ili videli jedan spotlepi dzoni:Evo ja predlazem moderatorima da pod umetnost i kultura naprave posebnu sobu za rock i heavy metal. Ali oni bi, po obicaju dolazili i na druge postove da vrse svoje prosvetiteljske misije u stilu, seljacino doors-i su umetnost ili mamicu ti ne diraj mi HM ili pozeri slusajte pravu muziku ili techno nije muzika koja moze da se slusa bez eksera ili HM rules rap smrdi itd itd... Kad im suprotstavis misljenje stuste se na tebe kao lesinari, a ne shvataju svu svoju ogranicenost. Naravno, nisu svi takvi. Ima ih koji hoce da raspravljaju s tobom kulturno, snagom argumenata ali retko koji ce da propusti da uputi neku uvredu na tvoj racun. Kapiram da je to usled njihove mladosti i neelokventnosti.
pa izvini molim te!
(bilo je vece) moja sestra je samo sedela i gledala, kao vi niste normalni.. c c c... da, na kraju je moj burazer odustao od svadje
8):shock: :shock: :shock:Ernesto_Che:ma da vidis kako je prozivam...mortishaaa::shock: diras babeErnesto_Che:samo nek te zeza ova babe, mnogo je ona bezobrazna...Hellreser:Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.
ps mislim da si pogresio u spellovanju reci heavy![]()
:x
![]()
![]()
8)guitarrr_babe:Hehe, ali babe ne odgovara na provokacije i ostaje nasmejana i verna svom fazonu hehehe. Ovaj, kenjam. Jeste, pogresio je spelling, no, zasto bi jedan metalac morao da zna spelling? Batice, ti se foliraj da je to zapravo svedski, i ne moze ti niko nista, kako opstaju svi ovi silni metalci...

mortishaaa:Ja volim da se svadjam oko muzike.. ali sve sto kazem argumentujem :wink: Al' nemoj ti meni da pricas price kako mi samo govorimo to je *, to je ovo to je ono.. meni jedini argumet koji mi skoro svi kazu protiv moje muzike jeste: oni su narkomani, sektasi, vidi nasta lice!! a u zivotu culi jednu pesmu ili videli jedan spotlepi dzoni:Evo ja predlazem moderatorima da pod umetnost i kultura naprave posebnu sobu za rock i heavy metal. Ali oni bi, po obicaju dolazili i na druge postove da vrse svoje prosvetiteljske misije u stilu, seljacino doors-i su umetnost ili mamicu ti ne diraj mi HM ili pozeri slusajte pravu muziku ili techno nije muzika koja moze da se slusa bez eksera ili HM rules rap smrdi itd itd... Kad im suprotstavis misljenje stuste se na tebe kao lesinari, a ne shvataju svu svoju ogranicenost. Naravno, nisu svi takvi. Ima ih koji hoce da raspravljaju s tobom kulturno, snagom argumenata ali retko koji ce da propusti da uputi neku uvredu na tvoj racun. Kapiram da je to usled njihove mladosti i neelokventnosti.pa izvini molim te!
Inace, ja sam se jednom svadjala sa burazerom, a nas dvoje smo na kraju poceli toliko da se deremo, mislim da smo probudili ceo komsiluk(bilo je vece) moja sestra je samo sedela i gledala, kao vi niste normalni.. c c c... da, na kraju je moj burazer odustao od svadje
![]()
mrznju.. :? hm... mislis stav metalaca: mrzim ceo svet, nemoj mi se obracati, or something?? :? pa, vidis.. nisu svi metalci takvi.. cak vecina koje ja znam nisu.. ako mislis na svadjanje.. pa ne znam SVADJA MRznjalepi dzoni:mortishaaa:Ja volim da se svadjam oko muzike.. ali sve sto kazem argumentujem :wink: Al' nemoj ti meni da pricas price kako mi samo govorimo to je *, to je ovo to je ono.. meni jedini argumet koji mi skoro svi kazu protiv moje muzike jeste: oni su narkomani, sektasi, vidi nasta lice!! a u zivotu culi jednu pesmu ili videli jedan spotlepi dzoni:Evo ja predlazem moderatorima da pod umetnost i kultura naprave posebnu sobu za rock i heavy metal. Ali oni bi, po obicaju dolazili i na druge postove da vrse svoje prosvetiteljske misije u stilu, seljacino doors-i su umetnost ili mamicu ti ne diraj mi HM ili pozeri slusajte pravu muziku ili techno nije muzika koja moze da se slusa bez eksera ili HM rules rap smrdi itd itd... Kad im suprotstavis misljenje stuste se na tebe kao lesinari, a ne shvataju svu svoju ogranicenost. Naravno, nisu svi takvi. Ima ih koji hoce da raspravljaju s tobom kulturno, snagom argumenata ali retko koji ce da propusti da uputi neku uvredu na tvoj racun. Kapiram da je to usled njihove mladosti i neelokventnosti.pa izvini molim te!
Inace, ja sam se jednom svadjala sa burazerom, a nas dvoje smo na kraju poceli toliko da se deremo, mislim da smo probudili ceo komsiluk(bilo je vece) moja sestra je samo sedela i gledala, kao vi niste normalni.. c c c... da, na kraju je moj burazer odustao od svadje
![]()
ne ne ne mortisha,
kad kazem da me podsecate na sektase ne mislim to zbog muzike ili toga kako ste obuceni (moj omiljeni bend je static x)vec zbog kolicine mrznje koju upucujete razlicitima od sebe, a bunite se kad neko nastupi isto tako prema vama...
Ja sam zensko!!I necu da se pokrijem po usima,zato sto slusam hip-hop...bolje to nego Zeljko...Anonymous:ne sri majmune ti si zaludjen jednom vrstom muzike iem3pac iverson:A Zeljko je jos veci seljak!!!Anonymous:PRVO SELJACI OVO NIJE RASPRAVA O RUSENJU PINKA-MADA GA TREBA SRUSITI- A DRUGO NE DIRAJTE JOKSIMOVICA A SEKA JE SELJANCURA SLAZEM SE!em3pac iverson:Jaaa!!!Ali nema rusenja dok ne otmemo "The Simpsons"!!!Ja rusim sve gde se pojavlju je Zeljko Joksimovic,tj. gde ima njegovih slika i slicno...Red_Zmaja:Ajde ko ce sa mnom da ga...RUSIMO...a SIMPSONOVE cemo da otmemo... 8)Kurt Cobain:ma neka srushe pink, ali neka premeste simpsonove na neki drugi kanal![]()
sada mislis da si najpametniji cuti i opokri se usima
prozivas me iza ledja, je li??guitarrr_babe:Lepo, lepo, zaista korisno prosipanje misljenja. Samo - uzalud!
No, imate srece da je nekolicina pozerki i pozera odavno odleprsala odavde, pa to nema otprilike vise na koga da se odnosi.
ali ni jedno ni drugo ne nosim, jer sam metalka.. vec jer volim nisi pozerkahimovka:KOJI JE VAS PROBLEM???
Ja glancam martinke i bas tako idem... IIIII????
Zasto biste vi mene prozvali pozerkom? Ko ste vi uopste? Gomila propaliteta koja nabija drugima svoja uverenja... Samo kenjate.![]()
HIM RULES!

zar nisu sve taakve?Bleak WinterFullMoon:Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta?![]()