ima li hopera????

SisaDaPimp:
mortishaaa:
SisaDaPimp:
Hellreser:
Niko ne treba da se veze za jednu muziku,a ako je to uradio treba da postuje ono sto drugi slusaju.Ma sta ja to pricam HEAVY METAL je zakon reperi su glupi.

Sam dokaz koliko je vecina metalaca jadna i ogranicena.. Ovo je jednostavno za zaljenje, sazaljevam ovakve likove, keve mi..
zar mislis da sam i ja :cry: :cry: :cry:

Ma nisi ti, ne smem da kazem da si ti ubice me keeper :P.. zez.. nisam rekao svi, nego vecina, chast izuzetcima.
:D :D :D :D znaci :arrow: cast meni :oops: :lol: :lol: :lol: :oops:
:twisted: 'FALA

Red_Zmaja:
mortishaaa:
Red_Zmaja:
Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
ocu ja, ocu ja, ocu ja.. :roll: malo sam zakasnila... :roll: ali ne mogu vise oko muzike, smorilo me :lol: :lol: mada.... 8)
POZ :D
Kasno....nisam vise nervozan... :D
bedak :cry: :cry: javi mi se kad budes :wink:

lepi dzoni:
Evo ja predlazem moderatorima da pod umetnost i kultura naprave posebnu sobu za rock i heavy metal. Ali oni bi, po obicaju dolazili i na druge postove da vrse svoje prosvetiteljske misije u stilu, seljacino doors-i su umetnost ili mamicu ti ne diraj mi HM ili pozeri slusajte pravu muziku ili techno nije muzika koja moze da se slusa bez eksera ili HM rules rap smrdi itd itd... Kad im suprotstavis misljenje stuste se na tebe kao lesinari, a ne shvataju svu svoju ogranicenost. Naravno, nisu svi takvi. Ima ih koji hoce da raspravljaju s tobom kulturno, snagom argumenata ali retko koji ce da propusti da uputi neku uvredu na tvoj racun. Kapiram da je to usled njihove mladosti i neelokventnosti.
Ja volim da se svadjam oko muzike.. ali sve sto kazem argumentujem :wink: Al' nemoj ti meni da pricas price kako mi samo govorimo to je sranje, to je ovo to je ono.. meni jedini argumet koji mi skoro svi kazu protiv moje muzike jeste: oni su narkomani, sektasi, vidi nasta lice!! a u zivotu culi jednu pesmu ili videli jedan spot :lol: pa izvini molim te!
Inace, ja sam se jednom svadjala sa burazerom, a nas dvoje smo na kraju poceli toliko da se deremo, mislim da smo probudili ceo komsiluk :lol: (bilo je vece) moja sestra je samo sedela i gledala, kao vi niste normalni.. c c c... da, na kraju je moj burazer odustao od svadje :D

Ernesto_Che:
mortishaaa:
Ernesto_Che:
Hellreser:
Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.
samo nek te zeza ova babe, mnogo je ona bezobrazna...
ps mislim da si pogresio u spellovanju reci heavy
:shock: diras babe :evil: :evil: :x :twisted:
ma da vidis kako je prozivam... :)
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: 8)

Artist: Golden Earring
Song Title: Radar Love

I’ve been drivin‘ all night my hand’s wet on the wheel
There’s a voice in my head that drives my heel
And my baby calls that she needs me here
It’s half past four and I’m shifting gear

When she gets lonely and the longing gets too much
She sends a cable comin‘ in from above
We don’t need to talk at all

We got a thing that’s called radar love
We got a wave in the air
Radar Love

Radio’s playin‘ some forgotten song
Brenda Lee’s coming on strong
The road has got me hypnotized
And I’m spinning into a new sunrise

When I get lonely and I’m sure I’ve had enough
She sends her comfort coming in from above
We don’t need a letter at all

We got a line in the air
Radar Love

SOLO

No more speed I’m almost there
Gotta keep cool now, gotta take care
Last car to pass here I go
And the line of cars goes down real slow

And the radio played some forgotten song
Brenda Lee’s coming on strong
And the newsman sang his same song
Oh one more radar lover gone

When I get lonely and I’m sure I’ve had enough
She sends her comfort coming in from above
We don’t need a letter at all

We got a line in the sky

zamolila bih sve, da vise ne otvaraju ovakve teme.. kao sto vidite moderatori su otvorili slicnu temu na vrhu strane, sa molbom da se ovakve ne otvaraju.. ako ne znate ko peva ili gde da nadjete reci, postujte tamo, pa ko zna ce vam i tamo reci :wink:
ako imate problema sa skidanjem pesama, ima i za to uopstena tema, tako da.. :wink: ipak nije vam tesko da tamo napisete.. ipak ovakvih tema ima previse.. forum ipak sluzi za diskusiju :wink:
POZ svima.. mozda smaram i znam da nisam nista ovde na forumu, ali kad nema moderatora :wink:

mortishaaa:
lepi dzoni:
Evo ja predlazem moderatorima da pod umetnost i kultura naprave posebnu sobu za rock i heavy metal. Ali oni bi, po obicaju dolazili i na druge postove da vrse svoje prosvetiteljske misije u stilu, seljacino doors-i su umetnost ili mamicu ti ne diraj mi HM ili pozeri slusajte pravu muziku ili techno nije muzika koja moze da se slusa bez eksera ili HM rules rap smrdi itd itd... Kad im suprotstavis misljenje stuste se na tebe kao lesinari, a ne shvataju svu svoju ogranicenost. Naravno, nisu svi takvi. Ima ih koji hoce da raspravljaju s tobom kulturno, snagom argumenata ali retko koji ce da propusti da uputi neku uvredu na tvoj racun. Kapiram da je to usled njihove mladosti i neelokventnosti.
Ja volim da se svadjam oko muzike.. ali sve sto kazem argumentujem :wink: Al' nemoj ti meni da pricas price kako mi samo govorimo to je *, to je ovo to je ono.. meni jedini argumet koji mi skoro svi kazu protiv moje muzike jeste: oni su narkomani, sektasi, vidi nasta lice!! a u zivotu culi jednu pesmu ili videli jedan spot :lol: pa izvini molim te!
Inace, ja sam se jednom svadjala sa burazerom, a nas dvoje smo na kraju poceli toliko da se deremo, mislim da smo probudili ceo komsiluk :lol: (bilo je vece) moja sestra je samo sedela i gledala, kao vi niste normalni.. c c c... da, na kraju je moj burazer odustao od svadje :D

ne ne ne mortisha,
kad kazem da me podsecate na sektase ne mislim to zbog muzike ili toga kako ste obuceni (moj omiljeni bend je static x)vec zbog kolicine mrznje koju upucujete razlicitima od sebe, a bunite se kad neko nastupi isto tako prema vama...

lepi dzoni:
mortishaaa:
lepi dzoni:
Ja volim da se svadjam oko muzike.. ali sve sto kazem argumentujem :wink: Al' nemoj ti meni da pricas price kako mi samo govorimo to je *, to je ovo to je ono.. meni jedini argumet koji mi skoro svi kazu protiv moje muzike jeste: oni su narkomani, sektasi, vidi nasta lice!! a u zivotu culi jednu pesmu ili videli jedan spot :lol: pa izvini molim te!

ne ne ne mortisha,
kad kazem da me podsecate na sektase ne mislim to zbog muzike ili toga kako ste obuceni (moj omiljeni bend je static x)vec zbog kolicine mrznje koju upucujete razlicitima od sebe, a bunite se kad neko nastupi isto tako prema vama...
mrznju.. :? hm... mislis stav metalaca: mrzim ceo svet, nemoj mi se obracati, or something?? :? pa, vidis.. nisu svi metalci takvi.. cak vecina koje ja znam nisu.. ako mislis na svadjanje.. pa ne znam SVADJA MRznja

Anonymous:
em3pac iverson:
Anonymous:
em3pac iverson:
Red_Zmaja:
Kurt Cobain:
ma neka srushe pink, ali neka premeste simpsonove na neki drugi kanal :lol:
Ajde ko ce sa mnom da ga...RUSIMO...a SIMPSONOVE cemo da otmemo... 8)
Jaaa!!!Ali nema rusenja dok ne otmemo "The Simpsons"!!!Ja rusim sve gde se pojavlju je Zeljko Joksimovic,tj. gde ima njegovih slika i slicno...
PRVO SELJACI OVO NIJE RASPRAVA O RUSENJU PINKA-MADA GA TREBA SRUSITI- A DRUGO NE DIRAJTE JOKSIMOVICA A SEKA JE SELJANCURA SLAZEM SE!
A Zeljko je jos veci seljak!!!
ne sri majmune ti si zaludjen jednom vrstom muzike i
sada mislis da si najpametniji cuti i opokri se usima
Ja sam zensko!!I necu da se pokrijem po usima,zato sto slusam hip-hop...bolje to nego Zeljko...

WINTER SONG-Chris Rea

It's a cold, cold feeling
On a real lazy wind
That blows all the way trough you
And the autumn begins

How it cuts like a sabre
How it chills to the bone
You've got cold feet and fingers
And you're thinking of home

If I put my arms around you
Take you in from the storm
From your autumn through winter
Darling I'll keep you warm

My overcoat's empty
Deep, wide and long
I got room for you darling
Till your winter, till your winter has gone

guitarrr_babe:
Lepo, lepo, zaista korisno prosipanje misljenja. Samo - uzalud!

No, imate srece da je nekolicina pozerki i pozera odavno odleprsala odavde, pa to nema otprilike vise na koga da se odnosi.
prozivas me iza ledja, je li?? :lol: :lol:
P.S. ja imam martinke i obozavam ih.. (doduse nisu moje, nego sestrinne, ali ja ih nosim :D nevazno)imam dugacki crni kaput.. :lol: ali ni jedno ni drugo ne nosim, jer sam metalka.. vec jer volim :D :twisted:

Bijelo Dugme - Nakon svih ovih godina

Tebi je lako
Jer ti imaš mene
A šta sam zato dobio
Na kraju ćeš me ostaviti
Ej to bi i blesav vidio

Poneka ljubav možda vrijedi bola
Moja i tvoja više ne
Jer ti si samo trag u pijesku
Gorka brazda koja nestane

Danas otvaram oči
Nakon svih ovih godina