ima li hopera????

mortishaaa:
Red_Zmaja:
Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
ocu ja, ocu ja, ocu ja.. :roll: malo sam zakasnila... :roll: ali ne mogu vise oko muzike, smorilo me :lol: :lol: mada.... 8)
POZ :D
Kasno....nisam vise nervozan... :D

SisaDaPimp:
chava:
izvini al kako si ti to skapirao da sam ja napaljeni debil? ako neko ima drugaciji ukus od tvog odma je napaljen + debil? mislim stvarno.
jos jednom,ko moze da mu prismrdi liricki?

Hahaha ko moze? rekoh ti prvo mi reci sta slusas pa onda ova diskusija moze dalje, al posto ne znas da chitas, sad cu ti nabrojim neke likove kojima on ne moze da prismrdi liricki.. kao prvo Aesop Rock, znas kad bi Pun imao rime kao on, nikad.. e pa dalje, Necro, Cage, JMT (Jedi Mind Tricks), Virtuoso, 7L & Esoteric, Aziz, C Razy Walz, Akrobatik, Mr. Lif, Nine, Sage Francis, Company Flow, Jurassic 5, Gravediggaz, Sole, Mobb Deep, Dilated Peoples, Arsonist, Nas.. i tako dalje i tako dalje...
I shta sad ja kao treba da zinem i kao "vauuu,koliko izvodjacha on zna da nabroji!!!"
ajmo redom.aesop rock je skroz izgubljen u svom nekom svetu,rime mu nisu nishta specijalno,jedina pesma koja valja je no regrets. jedi mind tricks-vinnie paz je postao smeshan otkad je pocheo da se lozi na ghetto teme, dobar je bio na the psychosocial ali sve posle toga je sranje a jus allah nema pojma, virtuoso - punchline mc,totalno bezveze,nema skoro ni jednu tematsku pesmu, c rayz walz (chak ne znash ni ime da mu napises) isti slucaj kao aesop,ali recimo da je on jedan od par ljudi sa tvoje liste koji su na big punovom nivou, akrobatik isto tako, mr lif totalno bezveze, sage francis isto beveze smaraju te politicke rime, company flow jedino big jus nesto valja a ti ako razumes el-pja tu svaka ti cast, sole - tek sole ne valja nista ako nadjes i jednu njegovu rimu svaka ti cast!, Mobb Deep su smeshni a prodigy je najsmesniji jedino sto ima dobru kontrolu glasa, Dilated Peoples - evidence ne valja *****, Nas - sranje..

sisadapimp,dosao si na forum gde je najunderground ime za koje su ljudi culi 2pac i prosipas muda o aesop roku.to meni lici na lecenje kompleksa.
a da ne spominjemo to sto skaces kao debil na svakoga ko ima drugacije misljenje od tvog.

Nova dopuna kataloga

Alternative Madness 185 pesama
Bruce Dickinson 10 albuma
Bruce Springsteen 9 albuma
Death/Black Metal 18 albuma
Enya 9 albuma
Fred Frith 1 8 albuma
Fred Frith 2/Anthony And The Johnsons 7+3 albuma
Ground Zero 9 albuma
Heavy Metal 4 14 albuma
John Lennon 13 albuma
Kate Bush 8 albuma
Marilyn Manson/Tool 8+4 albuma
Nurse With Wound 1 9 albuma
Nurse With Wound 2 9 albuma
Roger Waters 7 albuma
Stereolab 10 albuma
Stevie Wonder 9 albuma
UB40 15 albuma

Ja mislm da je dobro sto su zaokrenuli u malo mekse vode....sad nemojte krivo da me shvatite...vise mi se svidjaju stari albumi ali budite realni...nemaju vise 20 godina i zaista im vise ne prilici da se skidaju goli i da pevaju pesme tipa: Give it away,Breaking the girl....mislim da su Peppersi u muzickom smislu sazreli...nove pesme jesu mekse ali sadrze vise emocija i melodicnije su.Na ovaj nacin su uspeli da izbegnu da naprave parodiju od sebe kao sto se desilo nekim grupama.

ja biti JM:
Pod 1.Bravo za ideju.I LIKE IT
Pod 2.Pozdrav za :arrow: Morrison baby. :wink:
(ala ovde padaju namigushe i svidjanja) I LIKE HER
:D

JM

OOO thanks :D :wink: :wink: :wink:

Ali od danas....ja sam pozerka...bas sam odlucila :D
Ne mogu bas da podvrcem pantale posto su bas sve neke uske ali....mogu da navucem marte na njih.Inace,verovali ili ne ljudi misle da sam ja Skinhead.AAAAAAAA JA SAM HIPIKKKK
8) PEACE

E pa ja obozavam pivo ali nemam obicaj da se napijam.To je glupo,nikada se nisam napila.Haha imam jednu drugaricu rokerku ortodoksnu koja se prosle godine toliko naroljala i onda otisla na koncert Bore Drljace :D I dan danas ne prodje dan da je ne podsetim na to :twisted:

E da vauuuuuu.. Cekaj batice Virtuoso smara punchovima, jbt kako ti mislis da treba da se izvodi battle tema?? BAttle teme su ***** ako nema dobrih punchova zato liku kapa dole, samo mi je zao sto nije nista izbacio posle Orions Belt-a. Aesop i njegovi 3povi su vise nego do yaya, e sad jedino sto je problem kod njegovih 3pova to je ponekad razumeti ih, ali uzmes sednes procitas lyrics koji put dok slusas pesmu, i u stvari se vidi da su 3povi vise nego do yaya, da reci imaju smisla.. Mobb Deep, ok tu sam se loma i zajebo, jer posle onog prvenca svaki drugi album im je, u nekoj fazi opadanja kvaliteta, mada i onaj Murda Muzik iz 99 ili kad vec izadje, je bio tu skoro u rangu sa prvim.. Dilated Peoples, iam 3 albuma od njih i mogu uvek skoro da ih slusam, nisu na mojoj top listi, ali uzmi Expansion Team, ili The Platform, dva dosta jaka albuma.. Dalje C Rayz Walz ne vidim kako sam to ime pogresno napisao kad si ga ti isto tako napisao, samo malim slovima, al ne bitno, opet tebi se tu ne svidjaju 3povi ovo ono, mada u vecini 3pova moze dosta istine iza tog da se nadje.. Nas. brate tebi on ako se ne svidja il si lood ili sta znam, ne znnam dal si cuo Illmatic, al ne bitno.. Sad JMT, opet prica za sebe, slazem se jedino sam tim da su pre jace kidali, al da ne valjaju sa tim vec ne.. al ok.. dalje neam pojma ni sha si pisao sad sam se ustao tako da je ovo samo onako, Pun je bio jak MC ali ipak moja top lista je drugacija..

P.S Fala ku*cu da je bar neko ko poznaje ovo dosao na forum..

testament_85:
Koje ste sve dileje dosada nabrojali... :roll:
Ovako bi trebalo:

1.MARTY FRIEDMAN
2. ALEX SKOLNICK
3. JEFF WATERS

Ko se ne slaze, taj pojma nema sa gitarskim soloima 8)

****** sviram gitaru godinama, i ovo su mi glavni uzori...Hendrix???
Pojma taj crnja nije imao, ali je u to vreme kraj '60-tih bio jedinstven
Prosecan gitarista, cak sta vise tehnika leve ruke srednje zalosna

mortishaaa:
Ernesto_Che:
Hellreser:
Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.
samo nek te zeza ova babe, mnogo je ona bezobrazna...
ps mislim da si pogresio u spellovanju reci heavy
:shock: diras babe :evil: :evil: :x :twisted:
ma da vidis kako je prozivam... :)

Back