ima li hopera????

Meni su ok. Imam samo nihov prvi album "Cyazback" koji je odlican i dalje mi je ubedljivo najbolja domaca pjesma "Sam protiv svih". Novi album nisam cuo, a ni ovu pjesmu sto se vrti na mtv-u (nemam evropski, a na njemackom jos uvek ne prikazuju).

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ernesto_Che:
REX ti je rock express i to ti je jedan casopis koji pise o rock metall punk itd muzici...i na netu ga mozes naci na adresi www.rockexpress.org, i mozes se pretplatiti da ti dolazi kucici...
ono majce sa grupama su u felixu dosta skupe...duksevi da nepricam...u vrapcu su jeftinije(270)al nemas bas preveliki izbor...imas i u metropolis shopu, majce dukseve kape itd ko u felixu majce su valjda oko 400...ne znam tacno
a tamo bi trebalo da su oreginal.. u metropolisu 8)

Ma freestile je keva!
Ja npr slusam i metal i rok,nesto malo pank,rege...Prvenstveno ono sto mi odgovara uhu,a da mi nije bitno koji je muzicki pravac u pitanju.Jel to znaci da bi svaki drugi dan morala da budem u drugom fazonu?To je glupo,mislim da stilom oblacenja ne treba da pokazem koju muziku slusam.A opet sto da ne,ako se tako osecam taj dan.Ja jednostavno oblacim ono sto mi odgovara i slusam zvuk koji mi odgovara,furam fazon koji je drugaciji ali ne mogu da ga svrstam ni uz jednu vrstu muzike.

Neam pojma, vise mi se svidja Prodigy-ev rad, kako liricki tako i flow, mada ukusi se razlikuju.
A izbacio je on solo album 2000e (ako ne gresim), mada nisam imao prilike da cujem, a iskreno od Mobb Deep-a sam cuo samo Murda Muzik ('97) i Infamy ('01).. I neki Mixtape iz 2003 mada to nisu njihove stvari samo, nego bas ono mixtape sa raznim izvodjacima..

E da vec kad postavljamo pitanja, jel cuo neko mozda Aziz-ov album The dark mic returns.. Tj jel cuo neko uopste za ovog lika :).. Lik je stvarno jak, flow je bas ono nadrkan totalno, beatovi da ne pricam totalno su loodi. Mada ipak sto se tice beatova oni koji mogu da se cuju na Aesop-ovim albumima, i na Cage-ovim i Necro-vim stvarima su neprevazidjeni :).

Da ti sad ne pisem svoju auto bigorafiju, ukratko sviram bubnjeve dugo vremena. Teoretski: opusti se kad sviras i olabavi zglobove. Nemoj da se zaneses samo onim sto volis jer ces postati monoton i jednolican i nista od tvoje svestranosti i orginalsnosti. Trazi izazove u savkoj vrsti muzike. Sve ovo naravno pod uslovom da znas osnove bubnjanja (ne moras ici u muzicku skolu ili biti muzicki "skolovan"). Meni licno je (nekad davno) pomogla video kaseta Dave Weckla Drum Basics 1,2 i 3. Mislim probaj nista te ne kosta.

Sretno

The only place where you can dream, living here is not what it seems.
Ship of white light in the sky, nobody there to reason why.
Here I am, I'm not really there, smiling faces ever so rare.
A let's walk in deepest space, living here just isn't the place.

Stalks of light come from the ground, when I cry there isn't a sound.
All my feelings cannot be held, I'm happy in my new strange world.
Shades of green grasses twine, girls drinking plasma wine.
A look at love, a dream unfolds, living here, you'll never grow old.

Don't you hear me call? Ooh

Iron Maiden-Strange World

Back