ima li hopera????

Nisam ja neki fan Bassivity-ja, ali nije vam fazon da ako ne razumete, recimo, Marchellow-e textove, vi kao pljujete po njemu i nešto ga kao prozivate tu, a ima stvarno, ali stvarno retko dobre textove,možda i najbolje,što se tiče domaće scene,naravno...Ne tražim repliku, samo jednostavno, da napomenem da Marchellow ZNA šta priča...Ako ćete da se folirate, izvolite, izbacite nešto što će da bude jače...Peace... :)

shady's lady:
Nisam ja neki fan Bassivity-ja, ali nije vam fazon da ako ne razumete, recimo, Marchellow-e textove, vi kao pljujete po njemu i nešto ga kao prozivate tu, a ima stvarno, ali stvarno retko dobre textove,možda i najbolje,što se tiče domaće scene,naravno...Ne tražim repliku, samo jednostavno, da napomenem da Marchellow ZNA šta priča...Ako ćete da se folirate, izvolite, izbacite nešto što će da bude jače...Peace... :)
Podrzavam navedeno.
Jos jedan dokaz da Bassivity jos nije komercijala jeste sto sam nedavno cula jednu svar sa mix-a Prvi put na top listi zajedno sa Z.joksimovicem, Kolonijom i ostalim shundom. Ljudi HH ne poznaju nisu na njega jos navikli i neznaju u koji kos da ga strpaju.
...dakle prvo se treba izboriti da se domaciHH shvati kao nesto vredno

E, likovi su fenomenalni! Sobzirom da preko raspusta pobegnem iz Bg-a, skoro celo leto provedem u Kv-u. Ima jedan kafic gde oni sviraju tako da sam ih pretprosle god slusala dva meseca svako vece. Misli da se prica da ce uskoro da izdaju nesto.

joj,...Gosco,ma daj neko ime bre,ne mogu ovako...
znaci,to je upravo ono sto sam ja u kratkim crtama probala...
:lol:
a sto se tice poslednjeg albuma dd,apsolutno se slazem i izvinjavam na gluposti koju sam napisala,mislila sam na pesmicu "babalu",a ne "baobab".
to je ona:":zdravo,djaci,zdravo,djaci,pozdravlja vas darkvud dab...."...ma super je.

srecna glava,veliki duh...e,svaka ti cast,majke mi,najlepse pesme ikada...

shady's lady:

Sta marcelo fura iskreno jbt?? Daj mojne sad da se lazemo o cemu on peva on sa edom o ratu o bosni i hrvatskoj, a taj rat je video samo na TVu, vido bi ga ja da je on taj rat osetio na svojoj kozi kako bi se onda osecao i pisao, tako da o toj iskrenosti neka ne ***** ne pisi o necemo sto nemas pojma.. Drugo kenjam se ja na njegovo receno na onom albumu kad posle toga sve to potuce, nekim bednim izjavama, tako da o toj iskrenosti bolje da se cuti..

OD Big Boss-a sigurno nije, isto tako i od Urban-og tesko da je.. OD VIP-a ko nije bolji?? Daj jbt njih ne treba pominjati sto se txtova tice jer pisu kao neka deca uzrasta 9godina, totalno su im txtovi prosti, jednostavno niti ima wordplay-a, niti metafora, nista zivo.. Ke*am se na to, marcelo je ok liricki samo to njegovo iskreno, nista od toga..

Ne slusam nista od pomenutog,ali svidja mi se pesma od Marchela,ono Kuca na promaji.Inace: Stara skola,nova skola-SVI SU SMESNI. Kao klinka sam slusala Grua,kad se setim,dodje mi da se ubijem. Juice je najsmesniji,haha. A ono Kad riba drolja postane necu ni da komentarisem.
Sto niko nije spomenuo SHA-ILU,e to su pravi hip hoperi! :lol:

Mnogo stvari me muci iznutra covek pocne da gresi kada sreca prestane da se smesi ko je tu da me tesi dok ja osecam krivicu nezne crte nisu vise na licu ti primetices zelju za suncanim danom za vazduhom svezim zelim da prestanem da bezim i da dalje stojim tu svojom bradom i glavom jedan zivot jedan put ka pravom...jedan put ka pravom samo moze da me odvede i da me ostavi tu ko zna kakvi dani slede jedna osoba je vredna da zna sve sto i ja da bude pored mene tu zivot dao bi za nju uvek potreban je neko da sve sa tobom deli drugi nisu tako hteli da se bune nisu smeli da li neko na ovom svetu ume iskreno da voli znam da istina boli postovanje staroj skoli ljubavi dolaze i idu slike ostaju na zidu ljubav uvek dobro cuje slike ostace na zidu i kad trenutci budu teski i kad ostanes sam kada nikom nisi bitan ti se vrati u SVOJ HRAM....

Red_Zmaja:
Mnogo stvari me muci iznutra covek pocne da gresi kada sreca prestane da se smesi ko je tu da me tesi dok ja osecam krivicu nezne crte nisu vise na licu ti primetices zelju za suncanim danom za vazduhom svezim zelim da prestanem da bezim i da dalje stojim tu svojom bradom i glavom jedan zivot jedan put ka pravom...jedan put ka pravom samo moze da me odvede i da me ostavi tu ko zna kakvi dani slede jedna osoba je vredna da zna sve sto i ja da bude pored mene tu zivot dao bi za nju uvek potreban je neko da sve sa tobom deli drugi nisu tako hteli da se bune nisu smeli da li neko na ovom svetu ume iskreno da voli znam da istina boli postovanje staroj skoli ljubavi dolaze i idu slike ostaju na zidu ljubav uvek dobro cuje slike ostace na zidu i kad trenutci budu teski i kad ostanes sam kada nikom nisi bitan ti se vrati u SVOJ HRAM....

Juice i Shorty, davna '96-a.. Jedna od najjachih domacih stvari.

Ne mogu da smislim koji su mi omiljeni stihovi, ima ih puno... evo jedan primer...

Living is easy with eyes closed
misunderstanding all you see...
It's getting hard to be someone
but it all works out,
it doesn’t matter much to me...

zaboravila sam da dodam...

by Beatles...

Back