ima li hopera????

Red_Zmaja:
Bleak WinterFullMoon:
Pa Zmaju ako ne mozes da dajes kritike (pozitivne ili negativne) o bilo kom muzicharu ja stvarno ne znam shta ces ti ovde.Ta teorija je malo priglupa...
Ja samo mogu da iznesem svoj stav...i ne zelim da ga namecem drugima kao pojedini...a sto ja to tebi smetam...tvojoj poruci nije mesto tu imas PP kao sto ti meni kazes...

pa bilo kakav tvoj stav podrazumeva neku vrstu kritike,bila ona pozitivna ili ne...a ovde se SVE moze protumachiti kao nametanje mishljenja,tako da...navikavaj se...
Mojoj poruci jeste mesto ovde,jer sam odgovorio na tvoj post koji je vezan za ovu temu...ne pravi se pametan...ochigledno ti slabo idu te teorije.

Soulfly nikad ne bi uradili to da se Cavallerina cerka nije udala za Bojana iz multimedije. Sve su to marketing i licna poznanstva. Ti Morrison babe bolje se vrati na nocni zivot i procitaj malo bolje sta sam tamo napisao. Rekao sam da mi se svidjao roadhouse blues a ne da sam voleo Doors-e. To pod br.1. A pod br.2, u vreme kada sam ja to slusao to je bila najprogresivnija muzika koja je postojala i kao takva je imala smisla. Slusati sada Doors-e je isto kao i slusati Bijelo Dugme ili Zdravka Colica. I jos jedna stvar, nisam te ni u jednom momentu nazvao idiotom i to bih voleo da se postuje. Nisam dosao ovde da bilo koga vredjam vec da suprotstavim misljenje. Moje misljenje je subjektivno i kao takvo nije podlozno promenama. O mom ogranicavanju i uklapanju u masu ne bih da trosim reci.

Mislim da ne diktira muzika nacin zivota, vec nacin zivota diktira muziku. Sa njom, u stvari, ima jako mnogo veze sve sto radimo. A da li i oblacenje ima veze, pa mislim da da, ali je mnogo vise onih koji se upadljivo oblace da bi bili primeceni, a ne zato sto tako zaista zele, cast izuzecima. Ja obozavam boje, zaista. Nista lepse nego vesela, obojena odeca, sem mozda vesela, obojena odeca u leto. Mislim da to nije zato sto ja volim reggae, nego zato sto volim jarke boje i vedrinu i sunce i leto. U stvari, to samo moze da bude jedan od razloga zasto volim reggae.

Hvala svima na pomoci. Stvarno cu morati da nadjem vremena u Bg-u dok sam da izobidjem sva ta mesta.
Iskreno,drago mi je da u Beogradu bar ima necega i nesto se desava , dok je ostatak Srbije NULA.

Klasicna centralizacija...

Pozdrav

Pedja

Globus, samo imaju obicaj da smore, puste jednu listu i furaju je ceo dan. Ali to je jedini radio koji se moze slusati u mom lepom, bajnom gradu. A, da, i Banja nije losa, i neki 99,6 mislim da je to radio Kraljevo ili tako nesto. A 202 sam slusala dok mi taj specificni metal fazon koji se non-stop gura u prvi plan, a ja ne znam kako se zove, nije smorio. Mada, imaju finu muziku ujutru.

Cannibal Corpse - The Wretched Spawn (novi album)

Fear Factory – Archetype (novi album)

En Vogue - Soul Flower (novi album)

Tears_For_Fears_-_Everybody_Loves_A_Happy_Ending (novi album)

Exodus - Tempo Of The Damned (novi album)

Eric Burdon - My Secret Life (ex animals – blues rock svirka)

John Frusciante - Shadows Collide with People (gitarista iz Peppersa- novi album)

Thomas Anders - This Time (jedan od dvojice iz modern talking-a novi solo album)

Robert Miles and Trilok Gurtu - Miles Gurtu (ambijent etno .jazz, techno)

C-BOs-Lost_Sessions (rap)

jazz in the house vol.12 (jazzy house kompilacija)
Glasgow Underground Vol.6 (2cd)
trip-hop_classics (2cd)

Anonymous:
Soulfly nikad ne bi uradili to da se Cavallerina cerka nije udala za Bojana iz multimedije. Sve su to marketing i licna poznanstva. Ti Morrison babe bolje se vrati na nocni zivot i procitaj malo bolje sta sam tamo napisao. Rekao sam da mi se svidjao roadhouse blues a ne da sam voleo Doors-e. To pod br.1. A pod br.2, u vreme kada sam ja to slusao to je bila najprogresivnija muzika koja je postojala i kao takva je imala smisla. Slusati sada Doors-e je isto kao i slusati Bijelo Dugme ili Zdravka Colica. I jos jedna stvar, nisam te ni u jednom momentu nazvao idiotom i to bih voleo da se postuje. Nisam dosao ovde da bilo koga vredjam vec da suprotstavim misljenje. Moje misljenje je subjektivno i kao takvo nije podlozno promenama. O mom ogranicavanju i uklapanju u masu ne bih da trosim reci.

THE DOORS = bijelo dugme, zdravko colic :shock: :shock: :shock:

Ne razumem, objasni

ni ja nerazumem poentu...sta serete bre?
i to da nasi bendovi kopiraju strane, ko je to reko...*! mozda imaju strani bendovi uticaja, ali to nema veze...kakva je to stupidna rec kopiranje...
i kako sad to muzika odjednom moze da postane demode...

Back