ima li hopera????

Ma to za tehniku mi je dobro poznato, imam neki budjav mic, znaci nije ni za sta ali ono sljaka nekako.. Sad bi trebao da kupim neki studijski nasao sam dosta povoljno, i neku mixeticu, jbg treba kao sto sam rekao da ozbiljnije se cimam sad sa ortacima, da odradimo ako bog da taj album, pa videcemo.. :)
Txt baci kad budes mogla, na privat ili moz i ovde gde oces svejedno :).. ja cu da se iscimam pa da bacim nesto na brzaka mrzi me da kopam po onim starim..

silvereye:
E ja sam bila....

Pevacica...hm...pa znas sta jeste da je bio najveci pritisak, i sve to...Ali malo je previse ambiciozna ako je mislila da ce valjano da skine T.

Mnogo je glup prostor, zato se nista nije ni culo...
a i od kad to na koncertima publika stoji na stepenicama...kao krene sutka i svi popadaju...?! :roll: :roll: :roll:

Sve u svemu nije bilo TOLIKO lose....

Budimo realni: bilo je loshe :roll:
Mene jedino hrabri chinjenica shto znam da mi na probama bar 10x bolje zvuchimo...Stvar je u zvuku,a ne toliko u sviranju...
Nadam se da se necemo raspasti do sledecje svirke...

SLUSAM ACU LUKASA ODUVEK,A NE KAO VI POZERI,MISLITE DA STE NEKI NJEGOVI FANOVI,JER IMATE POSLEDNJI CD! ACA JE NAS NAJVECI ROKER,BIO I OSTAO,NJEGOVI TEKSTOVI ME UVEK VRATE U ZIVOT I BUDE U MENI DIVNA OSECANJA. LONG LIVE R'N'R I ACA LUKAS!!!

P.S. NOVI ALBUM JE ODLICAN,SVIMA PREPORUCUJEM :wink:

Courtney:
SLUSAM ACU LUKASA ODUVEK,A NE KAO VI POZERI,MISLITE DA STE NEKI NJEGOVI FANOVI,JER IMATE POSLEDNJI CD! ACA JE NAS NAJVECI ROKER,BIO I OSTAO,NJEGOVI TEKSTOVI ME UVEK VRATE U ZIVOT I BUDE U MENI DIVNA OSECANJA. LONG LIVE R'N'R I ACA LUKAS!!!

P.S. NOVI ALBUM JE ODLICAN,SVIMA PREPORUCUJEM :wink:
Ali kako smes o da mi radis :cry: :cry: :cry: :cry: pa ja sam ti prva rekla za njega :cry: :cry: :cry: :cry: 8)

Jednom sam naiso na pesmu grupe Havia-Bisinore reel,ali na netu ne mogu da nadjem nikakve informacije o njima.Pesma je inace odsvirana sa gajdama na najneobicniji nacin,jel zna neko nesto o ovoj grupi/izvodjacu?

Hvala unapred.

Keeper:
aca lukas ....... hihiihihi.
njegova parola - sex, drugs & rock'n'roll ...... hihihi.
e, skontajte lika, izgleda kao roker ...... kao fora. kao, njegovi omiljeni su Deep Purple. i josh smrkce stalno na nos ...... smrrrk ..... smrrrk .... eeeeeh 8)
ma dobar je on, siroke mase su mu zahvalne.

Pa pazi.Ja ne slusham tu vrstu muzike,al svako se od nas bar nekoliko puta nashao na tim fensi-narodnjachkim zurkama.Poenta je,ako vec moram da slusam tu glupost od muzike,pre cu da slusam Lukasa nego nekog drugog.U njegovoj muzici se poprilichno nazire rock (bar u ono malo pesama shto ja znam...napr. "Lichna Karta").I textovi umeju da mu budu poprilichno morbidni shto je za nashe narodnjake poprilicho neuobichajeno :wink:
Dakle ako mora,neka bude Lukas :D

Back