M
MAYYA
Gost
Ma dajte ljudi sto ste tako negativni? Likovi su skroz ok,muzikica je fina...U svakom slucaju su podnosljiviji od mnogo sr...nja koja se u danasnje vreme izbacuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I'm in!фигхтер:RHCP for president!![]()

.. ja cu da se iscimam pa da bacim nesto na brzaka mrzi me da kopam po onim starim..silvereye:E ja sam bila....
Pevacica...hm...pa znas sta jeste da je bio najveci pritisak, i sve to...Ali malo je previse ambiciozna ako je mislila da ce valjano da skine T.
Mnogo je glup prostor, zato se nista nije ni culo...
a i od kad to na koncertima publika stoji na stepenicama...kao krene sutka i svi popadaju...?!![]()
![]()
![]()
Sve u svemu nije bilo TOLIKO lose....
a ti kao ne slusas?? 8)Alexandra9:mortishaaa:SVI!!!!!!!!!!!!Alexandra9:... ebote... ko njega uopste slusa? ... :?![]()
![]()
8) :wink:
:shock:![]()
Ali kako smes o da mi radisCourtney:SLUSAM ACU LUKASA ODUVEK,A NE KAO VI POZERI,MISLITE DA STE NEKI NJEGOVI FANOVI,JER IMATE POSLEDNJI CD! ACA JE NAS NAJVECI ROKER,BIO I OSTAO,NJEGOVI TEKSTOVI ME UVEK VRATE U ZIVOT I BUDE U MENI DIVNA OSECANJA. LONG LIVE R'N'R I ACA LUKAS!!!
P.S. NOVI ALBUM JE ODLICAN,SVIMA PREPORUCUJEM :wink:
pa ja sam ti prva rekla za njega
8)Filip_Kraljevo:Samo pokusajte da protumacite stihove sa poslednjeg albuma i ako uspete svaka vam cast:
NE LAZEM TE KAD TI KAZEM, ISTINA JE DA TE LAZEM
drugo,imash sve na sajtuAnonymous:A jel su oni bend ili sound system?!
Leka:Jednom sam naiso na pesmu grupe Havia-Bisinore reel,ali na netu ne mogu da nadjem nikakve informacije o njima.Pesma je inace odsvirana sa gajdama na najneobicniji nacin,jel zna neko nesto o ovoj grupi/izvodjacu?
Hvala unapred.
mortishaaa:a ti kao ne slusas?? 8)Alexandra9:mortishaaa:SVI!!!!!!!!!!!!Alexandra9:... ebote... ko njega uopste slusa? ... :?![]()
![]()
8) :wink:
:shock:![]()
Keeper:aca lukas ....... hihiihihi.
njegova parola - sex, drugs & rock'n'roll ...... hihihi.
e, skontajte lika, izgleda kao roker ...... kao fora. kao, njegovi omiljeni su Deep Purple. i josh smrkce stalno na nos ...... smrrrk ..... smrrrk .... eeeeeh 8)
ma dobar je on, siroke mase su mu zahvalne.