ima li hopera????

Da vam ja kazem.Ja sam Tijana iz zrenjanina. Linkin Park, Metallica i Evanescence su moj zivot. Iako se druzim sa hardcorderima i tehnerima, ja stojim iza Linkina, jer imaju straaaaaava zvuk, kvalitetan, a i pevac Cester je jaaaako WOOOOOOW sladak. Linkin Park se slusa, sve ostalo je....
Ljubi sve metalce vasa Tijanica. :P :twisted:

SisaDaPimp:
Zato sto ovo sto ti vidis na MTVu je brooka za HH, samo *****, kesh ovo ono.. pravi HH se ne radi za kintu nego da se kaze svoje.. ne rade se pesme da bi se penjale na lestvicama, nego je UG.. to sto ti ne moz da ih vidis na MTVu, procackaj malo nettom pa nadji nesto sto valja.. 7L & Esoteric, Cage, Virtuoso, Aesop Rock, Gravediggaz, Azad, Mobb Deep.... i tako dalje i tako dalje..
Ne gledam nesto preterano mnogo MTV.Mada,ovih dana je "Rivals Weekend".Radi se o rivalstvima izmedju 2Paca i Biga,Nasa i Jay Z,50Centa i Ja Rula...ima dobrih stvari...Hvala,pokusacu da nadjem nesto o(d) "pravih hip-hopera"!!!

Ja sam samo postavila pitanje i iznela svoje misljenje!Svako ima pravo da kaze sta misli!!!A,i ako sam ja "pre mesec dana pocela da slusam MTV HH", to je moj problem!!!A,i nije tako!!! :twisted:

paaa...
ranije sam je stvarno mrzela,ali sada ne.
Ima stvarno fenomenalan glas,to NIKO ne moze poreci,a pesme su joj odlicne.Da,uvek je gola i nije lepa,ali ne mozete reci da nema talenat,njen glas je proglashen najboljim na svetu :wink:

On uopste nema taj naglasak i takav glas kad peva uzivo.. Lik nema pojma da peva uzivo, jos jedan dokaz sta danas studio i oprema rade.. kad sam ga cuo jednom an TVu kako peva uzivo sedeo sam i smejo se ko kreten, lik sttvarno nema pojma..

khmmmmmmmmmm pa ovaaaaaaako aj LP je ok za komercijalu ali brate IRON MAIDEN su i uvek ce biti na vrhu,naravno ziveli i Therion,Tristanija,NW,blind guardian,Stratovarijus,Iced earth,ma cela heavy,power,gothic,epic,i black scena!!

BobbyMarlee:
D&D:
Sta mislite o njemu,njegovoj muzici i njegovim pjesmama?

Pa sad nisam bas odusevljen............Jeste da je decko sa Jamaice, ta radi DanceHall...koji mnogi svrstavaju u reggae(ne slazem se,licni stav,za mene je ROOTS-reggae,sve ostalo........:( ).....

Ok,u sustini mog`o bi malo manje da se pojavljuje,da proba da uradi nesto bolje?
retarde dancehall jeste reggae.i ragga je reggae,i raggamuffin je reggae,ok?

ub40?to je mnogo lose,to ti je onaj summer reggae,tekstovi bez pravih znacenja,leto,plaza,cice i taj fazon,isto kao i big mountain.ja od svih koje znam(a znam za mnoooooogo njih)samo jimmi clifnije bio rasta.a sta ti znaci to "cak i etiopska pravoslavna crkva"?jel si ti rasista???

SisaDaPimp:
Imam ja tequila sunrise na spanskom, uradili su je na onom albumu iz 98 ako ne gresim, tu su preradili neke vece hitove sa engleskog na spanski.. gotivno zvuci, iste matrice al samo drugi jezik.. okacicu na nett chim sredim komp, ovaj je skolski pa neam.. tamo imam sve albume sem jbg kao sto rekoh "Cypress Hill" iz 91 :(..
Inace Black Sunday je po meni mozda i njihov najjachi album, mada Cypress Hill opet.. ma ne znam tesko se odluciti izmedju Cypress Hill i Black Sunday..
gde ces staviti?oces na kaazu?a nisam slusao cypress hill nikad.a black sunday je iz 93 kolikio mi se cini.jel im je to 2.album?ali ipak black sunday ima nekoliko koji su postali najveci hitovi

Varda:
khmmmmmmmmmm pa ovaaaaaaako aj LP je ok za komercijalu ali brate IRON MAIDEN su i uvek ce biti na vrhu,naravno ziveli i Therion,Tristanija,NW,blind guardian,Stratovarijus,Iced earth,ma cela heavy,power,gothic,epic,i black scena!!
TO!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D mada se ne slazem za LP.. hihi..... jos nesto.. znam da vam smetam na temi.. ali da nesto razjasnimo oko zatvaranja tema o LP.. pa vidite i sami koliko ih ima, razmislite malo :roll: :?

POZ svima :shock:

mortishaaa:
Varda:
TO!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D mada se ne slazem za LP.. hihi..... jos nesto.. znam da vam smetam na temi.. ali da nesto razjasnimo oko zatvaranja tema o LP.. pa vidite i sami koliko ih ima, razmislite malo :roll: :?

POZ svima :shock:
e pazi ispalu, mislila sam da je tema o LP-u :lol: :lol: hihi... nema veze :lol:

Da black sunday je iz 93, i da to im je drugi album, mada neki kazu da imaju nekoliko snimaka koji se mogu naci pre tog albuma iz 91, mada nisam uspeo do sad na zalost :(..
a za pesme, pa kad sredim ono sh*it na kompu, okacicu na server kucni pa cu da bacim link, i onako mi je masina 16ak sati dnevno online..

Back