Li'l' Bitch
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Oni su stvarno mnogo dobri!!Ja ih bas gotivim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne gledam nesto preterano mnogo MTV.Mada,ovih dana je "Rivals Weekend".Radi se o rivalstvima izmedju 2Paca i Biga,Nasa i Jay Z,50Centa i Ja Rula...ima dobrih stvari...Hvala,pokusacu da nadjem nesto o(d) "pravih hip-hopera"!!!SisaDaPimp:Zato sto ovo sto ti vidis na MTVu je brooka za HH, samo *****, kesh ovo ono.. pravi HH se ne radi za kintu nego da se kaze svoje.. ne rade se pesme da bi se penjale na lestvicama, nego je UG.. to sto ti ne moz da ih vidis na MTVu, procackaj malo nettom pa nadji nesto sto valja.. 7L & Esoteric, Cage, Virtuoso, Aesop Rock, Gravediggaz, Azad, Mobb Deep.... i tako dalje i tako dalje..
Ja te ne spominjem?Tek sam doshla ovde!DaklesevenTH_member_of_LINKIN:a mene niko ne spominje c c c c c..Hvala ti Mike Girl!!!Ja volim LP vise od zivota
Chester Bennington is my GOD and LINKIN PARK is my religion
AND MIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chazy dobra fora.Mr.Hahn:CHAZY CHEZ GIRL FOREVER RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
retarde dancehall jeste reggae.i ragga je reggae,i raggamuffin je reggae,ok?BobbyMarlee:D&D:Sta mislite o njemu,njegovoj muzici i njegovim pjesmama?
Pa sad nisam bas odusevljen............Jeste da je decko sa Jamaice, ta radi DanceHall...koji mnogi svrstavaju u reggae(ne slazem se,licni stav,za mene je ROOTS-reggae,sve ostalo........).....
Ok,u sustini mog`o bi malo manje da se pojavljuje,da proba da uradi nesto bolje?
gde ces staviti?oces na kaazu?a nisam slusao cypress hill nikad.a black sunday je iz 93 kolikio mi se cini.jel im je to 2.album?ali ipak black sunday ima nekoliko koji su postali najveci hitoviSisaDaPimp:Imam ja tequila sunrise na spanskom, uradili su je na onom albumu iz 98 ako ne gresim, tu su preradili neke vece hitove sa engleskog na spanski.. gotivno zvuci, iste matrice al samo drugi jezik.. okacicu na nett chim sredim komp, ovaj je skolski pa neam.. tamo imam sve albume sem jbg kao sto rekoh "Cypress Hill" iz 91..
Inace Black Sunday je po meni mozda i njihov najjachi album, mada Cypress Hill opet.. ma ne znam tesko se odluciti izmedju Cypress Hill i Black Sunday..
TO!!!!!!!!!!!!!!!!!Varda:khmmmmmmmmmm pa ovaaaaaaako aj LP je ok za komercijalu ali brate IRON MAIDEN su i uvek ce biti na vrhu,naravno ziveli i Therion,Tristanija,NW,blind guardian,Stratovarijus,Iced earth,ma cela heavy,power,gothic,epic,i black scena!!
e pazi ispalu, mislila sam da je tema o LP-umortishaaa:TO!!!!!!!!!!!!!!!!!Varda:khmmmmmmmmmm pa ovaaaaaaako aj LP je ok za komercijalu ali brate IRON MAIDEN su i uvek ce biti na vrhu,naravno ziveli i Therion,Tristanija,NW,blind guardian,Stratovarijus,Iced earth,ma cela heavy,power,gothic,epic,i black scena!!![]()
![]()
mada se ne slazem za LP.. hihi..... jos nesto.. znam da vam smetam na temi.. ali da nesto razjasnimo oko zatvaranja tema o LP.. pa vidite i sami koliko ih ima, razmislite malo
:?
POZ svima :shock:
hihi... nema veze 
da,grozne su joj one pantalone sa rupama na dupetu i izgleda grozno sa ovom kosom,ali neee,nije vishe mrshavakleopatra:Ona ima divan glas, ali je tako mala , mrsava , tako je nekako glupava. Unistila se sa onim "vrucim pantalonicama" i kosom za koju ni ona vise ne zna koje je boje.
..