ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
Anonymous:
majaVV:
Bleak WinterFullMoon:
majaVV:
:D :D :D :D :DMA PSIHODELIJA JE ZAKON!!!!!!!!!JEL IDEMO NA SKAZY-JA!!!???????!!!!

Ne dok ne naucis znacenje pentagrama :wink:
ajde nauci me ali ozbiljno?
srpska nova je za koji dan...moram da naucim znacenje pentagrama...simbol coveka?!? :?:

Eh sad...Pentagram simbolise jedinstvo 5 elemenata (voda,vatra,blabla...).Znaci pentagram je totalno pozitivan znak uvek bio.A glupi satanisti (poput Villea) ga nose obrnutog.S tim sto je on napravio
sprdnju od toga i pretvorio ga u neku v
rstu srca (sto je smesno).Kao neka ljubav (bas se pitam prema kome tj. chemu).A najtuznije je od svega sto vi koji slusate to nemate pojma o cemu se tu radi...Napaljene tinejdzerke vide da je to neko srce u malo 'mracnijem izdanju' i odma je to COOL i odma je on tako SWEET...smesno...
O.K. pentagram je pozitivan znak.
Ville Valo je glup sto je ukomponovao srce kao nesto lepo a pentagram kao nesto lose.
ali on je i dalje tako SWEET.

e ljudi ta ''anarhija'' u punk-u je nastala,tako sto su oni (pistolsi)nasumicno trazili rec koja ce se rimovati sa antichrist(?),i eto ispala je anarhija,a ne zto sto su oni ne znam kakvi pobornici iste-posle su fanovi to sve izokrenuli,i napravise nekakav ''pokret'',a punk nije nista drugo nego podvrsta rocka,logican nastavak...

Ok, Gost, ali za reggae se ne slazem. Ne mrznja, samo samoodbrana, a to su extra razlicite stvari. Reggae je mnogo kompleksniji i od mrznje! Religija i religioznost, bilo Rasta ili Islam (Jimmy Cliff, ako se ne varam), na koje se reggae oslanja su mnogo kompleksnije stvari od mrznje!

You'd be surprised how often and how much!
crazy.gif

jump.gif

Molim vas, recite mi kako se zovu ove pesme i ko ih peva ?

1. pesma
samo želim da znam da li ćeš ostati sam
ili želiš mene da budem kraj tebe

2. pesma
još jedan svanuće dan, a ti ostaćeš sam
bar uzmi ono što ja želim da ti dam,
sebi dozvoli ljubav, a meni uzmi sve....

Hvala unapred !

e znam o reggae muzici vise nego o sebi;),naravno da ne mislim da su ti ljudi ispunjeni mrznjom,ako nisi primetila imala sam 153 smajlija iza onoga sto sam rekla.......barem onaj istinski reggae(ne ovo sad,ovo sad nije nikakava politika ovo je katastrofa!!!!!!!)pokazuje bol tih ljudi(to su cak i najbolje marlijeve pesme),neko ko se pesmom bori protiv politike oko sebe,a veruj mi ne bih mogla reci ni da su oni voleli americki rezim......zar ne?

Od roots-a ti preporucujem Horace Andy-ja, Desmond Dekker-a i Max Romea. Od duba -Burning Spear. A ako volis zenski reggae, nabavi nesto od Marcie Griffit, Judy Mowatt ili Rite Marley. Cula za njih?!

guitarrr_babe:
Aha! Skroz sam poslusna! A sto sam vatrena... Ma, ljudi, najbolja sam!

:shock: :shock: :shock:
poslusna i vatrena? ....... c c c c .......
svaki iole pametan i iskusan dechko zna da takva ne postoji ... 8) c c c c c ........

uzgred, guitarr-babe, KOJI TI JE BRE? ajd reci keeperu koji su te to crvici uhvatili ...... :P

Edward (Eddie) Van Halen je definitivno (po meni) najbolji gitarista. Ima tako neke jednostavne pesme kao "Ain't Talkin' 'Bout Love" do nenormalno teskih poput "Eruption", a sve pesme su mu nevidjeno dobre i veoma razlicite. Ovo pricam jer sam i ja gitarista (i to prilicno dobar, a maksimalno mrzim da se hvalim (to ostavljam drugima :wink: ),ali je bilo potrebno naglasiti kako nebi ispalo da pricam u prazno).Inace on je moj gitarski idol (sto stvarno cudi :wink: ).

Back