Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
guitarrr_babe:A sta fali P.O.D? Hm???![]()
Nothing is strictly what it seems. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
guitarrr_babe:A sta fali P.O.D? Hm???![]()
guitarrr_babe:E, Bleakie, nemoj ko sunce te molim da ih prozivas, sta ce, gidne... Mislim, ne treba njima moje sazaljenje, ali ipak se pozivam na njega. Ipak, kada ti toliko smetaju, deluje mi kao da i ti imas tu crtu nezrelog, da se od svih ucesnika u forumu okomis na bas njih. Batali, niko od vas nece uspeti ono drugo da promeni! Sta ce, gidne, nisu one krive sto su izdanci proklete MTV generacije... Sto smo, cini mi se, i mi svi, hteli-ne hteli! Koliko smo se odlepili od nje, to je vec individualno, ali smo okruzeni tim sra_njima i to je to...

ops:guitarrr_babe:Ovaj...da. Bleak nam nije (ovaj put) dosao na forumm, tacnije, nije upisao nista u nasu temu... To je utesno znati! :wink:
guitarrr_babe:Telo Britney??? Ljudi, mora da se salite!
daj ne lupaj!!!фигхтер:britgirl:a sta,Dzenifer je kao neki talenat????фигхтер:џенифер!
пих, колико бритни још хлеба мора да поједе да би била упола колико џенифер...
па није таленат, али у односу на бритни - јесте!![]()
SisaDaPimp:Tamara87 mojne samo ti da mi kazes da se slazes, ti koja slusas 50centa i ostala *..
E tako a vi vishe fejkeri naucite prvo nesto o HH kulturi pa onda otvarajte topice i prosipajte pamet a do tad kao sto sam rekao, JEZIK ZA ZUBE!
P.O.D je super ali [size=24]LINKIN[/size] PARK RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!guitarrr_babe:A sta fali P.O.D? Hm???![]()