ima li hopera????

ne budi sva muzika pozitivna osecanja, al ako u meni budi recimo melanholiju ne znaci da je sama muzika negativna...
nisam rekla da ne obracam paznju na tekst, samo da ne moram da slusam tekst, jer vec u muzici nalazim dovoljno, sto se uglavnom ne moze reci za neke druge grupe...
sluzimo narodu:
Nancy:
e pa sad znas mene da sam kako tako normalna i slusam pf...
cime im odisu pesme:pa po meni, jesu uglavnom mracne, ali ne mogu da delim muziku na pozitivnu i negativnu...jednostavno sva mi je muzika pozitivna
ali obozavam pinkfloy zbog dubine koju nalazim u njihovim pesmama, ali ne u tekstovima, nego u samoj muzici...nekako je...vise nego samo trodimenzionalna...kao da ima nesto sto ne mogu da ukapiram a lepo je...
Da li si normalna to cu znati tek posto te pogledam u oci... A ako je za tebe sva muzika pozitivna onda ti ja iskreno zavidim, posto ne budi svaka pesma pozitivna osecanja kod mene. Velika ti je mana sto ne obracas paznju na tekst( procitala si Time), mada je i muzika ponekad dovoljna! PF pruza mogucnost da sagledas mnoge ravni, ali daleko od toga da su sve lepe! P.S. Have A Cigar, ne mora da ti se svidja, ali ponekad tek posto ti se pogled zamuti sve postane jasno! Pozdrav

mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
sto kacite ovakve teme ovde?zatvorice vam...
a sto tebi smeta :wink:

Pa iskreno mi smeta jer ako postanem moderator (sto je vrlo verovatno) ima sve ovo da vam pobrisem :twisted: I ovo nije nista licno...vec jednostavno mora da postoji neki red...ovo ste mogli da okacite na Tinejdzerima ili na Svastari.Definitivno nema nikakve veze sa Muzikom...that's all... :? :wink: :roll:
pa dobro ti onda brisi, a do tada..... :wink:
inace, zasto bi to stavljali na svastaru i tinejdzere pa da nam dolaze neki nepozeljni likovi.. hihihi.. :lol: :lol: :lol:

P.S. znate ko nam je moderator jos ovde?? :lol: :lol: :lol:

Mda...ko bi dolazzio da postuje na vasoj internoj temi?Pa to ni ja ne radim :lol:
A pise ko je moderator u donjem delu ekrana (kad gledas listu tema) :wink:

Nesto za pocetak slusanja, nesto za morske vukove ili nesto za specijalnu priliku? Bilo kako bilo, predlazem Dub, i posto sam se trenutno bacila na proucavanje dub-a, najtoplije predlazem- Benjamin Zephanaiah. A ako ti treba kvalitetan reggae, Alpha Blondy. Mada, ja sam samo rasta pocetnik!!! Ima ovde jos rasta lavova!

Strasno je to... Sta se uradi od ove danasnje omladine... Sreca pa Ville jos uvek ne peva o spaljivanju crkava, pa je ta aktivnost rezervisana za one malo starije, sa duzim metal stazom... DimmuBorgir i drugari... Mislim, da Ville sada pomene u nekom trenutku neku lomljavinu, mislim da bi pola zenske populacije na svetu izlomilo sve sto ima. Sreca te on toga nije ni svestan! Ili nema toliko jaku licnost da peva o tako agresivnim stvarima, pa se zadovoljava pevusenjem o ljubavi... Ali nema veze, on to tako lepo radi! Jel' da, curice? Najsladji je!

Samo, zasto se ljudi tripuju da je on neki do bola darker? Pa to je pop medju rokom, mislim, najsladunjavije sto postoji severno od Minhena. U stvari, cini da se zapitam kako su oni, usred onog mora pro-satanistice muzike po Skandinaviji, uspeli da ugrabe pop? Da, tripuju se da su metalci, ali to je samo njihov trip... Ne, stvarno, zasto devojke sa foruma misle da je to metal?

E, Bleakie, nemoj ko sunce te molim da ih prozivas, sta ce, gidne... Mislim, ne treba njima moje sazaljenje, ali ipak se pozivam na njega. Ipak, kada ti toliko smetaju, deluje mi kao da i ti imas tu crtu nezrelog, da se od svih ucesnika u forumu okomis na bas njih. Batali, niko od vas nece uspeti ono drugo da promeni! Sta ce, gidne, nisu one krive sto su izdanci proklete MTV generacije... Sto smo, cini mi se, i mi svi, hteli-ne hteli! Koliko smo se odlepili od nje, to je vec individualno, ali smo okruzeni tim sra_njima i to je to...

Ili bese dobru??? Zaboravila sam, hoce li neko da mi objasni opet???

Zaje_bancija, dear friend, nadam se da se ne ljutis...

Ma, to se samo on tripuje da je neki darker, u stvari je jedan mali zaljubljenko... I tu nema mnogo da se prica. Mislim da je samo poenta u nama, tinejdzerkama koje necemo da priznamo da nam se HIM svidja zato sto peva o ljubavi i zato sto je Ville sladak i taaaaaaako sexy, pa onda izmisljamo razloge, to je, kao, sad, jedna pobunjenicka muzika, to je metal, to su outlaws, to je opasno, to je satanizam, i to se meni svidja, zato sto sam i ja opasna. A time sto volimo HIM mi pokazujemo ne samo da nismo opasne, nego da smo nezne, slatke i ranjive i da smo drage i neizbezne, i da smo, jednom recju, cure, a ne Satanini neki pomocnici. Ma, Ville je cvetak!

Ne znam vala.Ja sam ih ,onomad, pitao po cemu je HIM metal ali nisu nasli za shodno da mi odgovore.Ne znam...meni je to tako jadno i provaljeno.Sladunjavi sexy baja koji peva ljubavne pesmice i jos ih zavije u neki 'mracni' satanisticnki veo.Stvoreno za napaljene tinejdzerke.Aj makar da je neka muzika,nego kvintni krug i pichi...amateri.

guitarrr_babe:
Ili bese dobru??? Zaboravila sam, hoce li neko da mi objasni opet???

Zaje_bancija, dear friend, nadam se da se ne ljutis...

Ma, to se samo on tripuje da je neki darker, u stvari je jedan mali zaljubljenko... I tu nema mnogo da se prica. Mislim da je samo poenta u nama, tinejdzerkama koje necemo da priznamo da nam se HIM svidja zato sto peva o ljubavi i zato sto je Ville sladak i taaaaaaako sexy, pa onda izmisljamo razloge, to je, kao, sad, jedna pobunjenicka muzika, to je metal, to su outlaws, to je opasno, to je satanizam, i to se meni svidja, zato sto sam i ja opasna. A time sto volimo HIM mi pokazujemo ne samo da nismo opasne, nego da smo nezne, slatke i ranjive i da smo drage i neizbezne, i da smo, jednom recju, cure, a ne Satanini neki pomocnici. Ma, Ville je cvetak!

Mene vise fasciniraju pojedine obozavateljke poput one gore koja nam je tako lepo objasnila znacenje pentagrama :lol:

Jes' vala, za taj kvintni krug si u pravu. Ali dobro, pazi, ceo punk je zasnovan na obrtanju kvinti, hej, pazi, cak ni celih akorda nego kvinti! Pa, smesno! Ali, dobro, vazan je osecaj koji imas kad slusas... Samo da ga ne pogresis i uz HIM se osetis... pakleno! Hihihi! HIM i pakao... Smesno!

Eh, Bleak, pa znam da te moje antifeministicko vidjenje stvari ne privlaci, ali mislim se "sarmiraj ga prirodnoscu", pa sam tako i rekla. Ali eto, ipak, nisam dovoljno "u fazonu" mislim, ovaj, smrc... Zasto, o, zasto se nisam setila da je pentagram ljubav...? Avaj... :lol:

Cuti, i ja sam tako mislila do skoro, ali ima finih pravaca, majke mi. Mislim, ovo na sta mislim je vise kao neki HC, ali je_bem li ga, sve je to punk. Htedoh reci... a, da, ima finih punk bendova, i mnogo lepo bude na svirkama, svi nekako veseli i skacu, pitam se sto li :wink: Ima neki bend iz Slovenije, ako ti dodje u dohvat... Zovu se Elvis Jackson, mnogo dobra stvar, majke mi...

guitarrr_babe:
Eh, Bleak, pa znam da te moje antifeministicko vidjenje stvari ne privlaci, ali mislim se "sarmiraj ga prirodnoscu", pa sam tako i rekla. Ali eto, ipak, nisam dovoljno "u fazonu" mislim, ovaj, smrc... Zasto, o, zasto se nisam setila da je pentagram ljubav...? Avaj... :lol:

Pa sta bi ti? Ne moze svako da bude toliko glup.Mislim odvaliti tako nesto pa ostati ziv,za to treba imati i talentat :wink:

Da li neko zna pesmu koju JayZ peva sa jos nekim , ne znam tacno sa kim (mislila sam da je Pharrell u pitanju ali izgleda da nije) u pitanju je sporija pesma i navodno je posvecena Beyonce? Ako zna molim da mi kaze samo kako se zove i hvala u napred!!! :D

Back