mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
NEGOOOOOOOOO.. samo se pitam kako si mogla tako dugo bez nass... hihi :wink:guitarrr_babe:Ljudi, istopih se od miline!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEGOOOOOOOOO.. samo se pitam kako si mogla tako dugo bez nass... hihi :wink:guitarrr_babe:Ljudi, istopih se od miline!!

MALA bezobrazna!!!!!! hihichild in time:Ao tkad si ti postala vidovita????mortishaaa:pa nemoj takochild in time:Ustvari nemam pojma nesto sam se prehladila.....mortishaaa:pa ti ides?? :shock: znaschild in time:zvezdica011:cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina![]()
Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha![]()
![]()
![]()
![]()
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!
E, sad stvarno, ko ce sve ici????ja ne mogu
![]()
![]()
![]()
salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:
Mozda ne cu nigde, kao ni prosle godine....![]()
a neces biti do tad bolesna.. ozdravices :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
Salim se , morti!!! E, ajde ako ne budemo nasle drugu bleju za novaka da blejimo tamo together, ssssvvvvvviiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!,
Jel'hocete????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li, mala, gde si ti bila?mortishaaa:NEGOOOOOOOOO.. samo se pitam kako si mogla tako dugo bez nass... hihi :wink:guitarrr_babe:Ljudi, istopih se od miline!!![]()
![]()
![]()

I ja, i ja, i ja....GRAND narocito....Keeper:naravno. od 00-24h, sedam dana nedeljno.
Danas ovu grupu ne ceni niko(u tom belom gradu na obali dve reke, pa i sire). To je i razumljivo... ljudi koji slusaju ovu grupu ne zive u "danas", vec ko zna kad i ko zna gde ! A oni koji se usudjuju da je slusaju izazivaju gnev malih bogova...Nancy:a dobro ceni li iko danas ovu fantasticnu grupu? mislim da su oni suvi genijalci, jedna od mojih omiljenih pesama je welcome to mashine...
pa ajde, da cujem vas? zna li barem neko ko su oni uopste?

OK, sto se mene tice, vredi zbog Del Arna( i zbog vas naravno), ja cu ionako setati cele noci...guitarrr_babe:A World Music Stage? Nije valjda da cu samo ja tamo da budem??? Pa, ljudi, SoSabi, Del Arno, Celts... Kad sam najgoreg metalca na svetu ubedila da idemo tamo, uspecu valjda da ubedim i nekoga odavde, a?
Ozbiljno, hajde da organizujemo jedan meet&greet susret na nekom trgu? Ko sve ide? Courtney? Fighter? Fuhrer? Nisam bas u toku, ali mislim da nas je dosta. Sta mislite o nekih... recimo sest sati kod... necega? Hajde, smislite!
a po meni, jesu uglavnom mracne, ali ne mogu da delim muziku na pozitivnu i negativnu...jednostavno sva mi je muzika pozitivnato je njegov problem, onmora a ode u svaku temu i da * :xNancy:yugoslave u redu je ne vidim cemu nervoza...ako si tolko haterski raspolozen sta radis na ovoj temi uopste?
Kurt Cobain:mozda je mislila na onu muchenicu PINK sa MTV-a.ali kako god da je mislila odgovor je NE
HEMULI:Svaka cast Tresnjice. Sto vise citam tvoje poruke sve ti se vise divim.Tresnjica:..pljujem na sve one koji seru laz na tone,
za njih zvona zvone,crni psi ce njih da gone,
strahopostovanje za moju teror grupu,
ko nas MRZI nek' nas mrzi,
ostavljam u glavi rupu.
Sa razlogom odmetnik,u rimama umetnik,
u ovom bolesnom svetu samo jos jedan sam sretnik,
pa da se igra stvara po pravilu nasem
i da HIP-HOP nikada ne bude ugasen...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nancy:e ajde prekinite vise...devojka pokrece temu a vi je sasecate...ako je nova pa nije ucestvovala u starim razgovorima? nece valjda da prekopava ne bi li nasla kad je pricano o njoj?
inace mislim da je nirvana OK, uglavnom se oko nje podize prevelika buka, Kurt je isto OK, i ako mislim da se trudio da izgleda kao egocentricni misticni umetnik, a ustvari je bio obican nadaren i pomalo iskompleksiran decko...ali muzika mu je dobra, nema sta