ima li hopera????

Nema blage veze sa muzikom ali me interesuje da li podrzavate SAD.(s obzirom da manipulise svetom ,pri tom mislim na njenu vladu i pokusaje ispiranja mozga)

dobro rekose RATM
"what the land of the free?
who ever told you that is your enemy!"

anaxen:
E, mozda sam laik, ali da li bi mi neko objasnio sta ili ko je 50 centa?

50 cent je zapravo jedan bez znachajni patetichni amerikanac koji misli da je strashan reper i da ima strashnu musiku, i da je neki jbni mafijash. jbote on je jedna skotina od choveka koji ima dosta kesha i kupuje ribe da mu se pojavljuju u spotovima gole!!!!

mortishaaa,ne kazem ja da je neko podrzavao nemce ili turke, problem je u tome sto ameri to rade "skriveno".za ove smo bar znali da hoce ceo svet.ameri to rade pod velom nekakve slobode i demokratije.very funy!!!!

Nazalost od njih sam cuo samo Brick i the wall.
Ako ima neko nesto od njih u mp3 hteo bih da se menjamo
Imate listu moje muzike na bre.bravehost.com/lista
(radi kako teba u Operi,za explorer nisam siguran)

guest:
mortishaaa,ne kazem ja da je neko podrzavao nemce ili turke, problem je u tome sto ameri to rade "skriveno".za ove smo bar znali da hoce ceo svet.ameri to rade pod velom nekakve slobode i demokratije.very funy!!!!

jedan od problema s moronima je sto misle da je nesto sto se njima chini kao golemi uspeh u razumevanju okolnosti odnosi i na ostale ljude. naravno ne govorim sada o SAD vec o onome neumu koji je zapocheo topic a ochigledno su mu tek pochele dzikljaju akne na mozgu. svaki hegemonista i agresor je oduvek imao neku zvaku koju je trebalo prodati stoki da bi prosipala sopstvenu krv verujuci da se bori za neki cilj koji je uzvishen i plemenitiji od teznje da ima tri obroka dnevno, kara zenu kad mu se digne kita i gleda utakmicu na tv dva puta nedeljno i da ima nekakav znachaj veci od onog koji mu po prirodi pripada.

i sta? sada si ti provalio/la da je americka spoljna politika (i unitrashnja) licemerje najobichnije? hehehe... e ziv ti bog, dobrodoshao/la u 21. vek.

osim toga sta si ze zeblenuo u SAD koja je jedina svetska supersila pa se chudish sto teze da odrze sopstvenu prevlast u tom svetu gde su najveca ajkula sa najvecim zubima? pogledaj malo u svoje bunjishte pre nego sto se pochnes ischudjavash i gadish na toliko svima ochigledne stvari i vidi sta je tvoja nacija i njena politika radila u poslednjih deceniju i kusur... zato se zavuci nazad u mrachnu rupu iz koje si ispuzao, tjuti i pokrij se ushima...

P.S. btw: nacisti nisu imali nikakvu propagandnu politiku za raspirivanje mrznje prema i opravdanje progona Jevreja, Cigana i ostalih "nizih" naroda? e... glupanderu tragikomichni moochi ko tele pa kad te stigne neki radikalski SS odred ti onda prichaj kako su te zaklali ne zato sto je postojala takva politika nego si prosto govedo a stoka je tu da se kolje... :twisted:

"very funny!!!!"

Time - Pink Floyd

Ticking away the moments that make up a dull day
You fritter and waste the hours in an off hand way
Kicking around on a piece of ground in your home town
Waiting for someone or something to show you the way

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
You are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun

And you run and you run to catch up with the sun, but it's sinking
And racing around to come up behind you again
The sun is the same in the relative way, but you're older
And shorter of breath and one day closer to death

Every year is getting shorter, never seem to find the time
Plans that either come to naught or half a page of scribbled lines
Hanging on in quiet desperation is the English way
The time is gone the song is over, thought I'd something more to say

Music: Mason/Waters/Wright/Gilmour

Sta reci vise.....

Pa evo ja sam devojka i pisem nesto...Nista posebno ali ipak volim da pisem. A uopste sta mislim o devojkama u HH...Retko da znam neku da pise(osim mene he he he he). Cula sam bas pre neki dan beke devojke i stvarno nisu lose...Pa,polako i mi ulazimo u svet HH!

Back