ima li hopera????

moronu!!
kao prvo nauci da kada udjes na forum treba da pricas o postavljenoj temi.
kao drugo poseti nekad biblioteku pa dodji da mi kazes da nemci nisu raspirivali mrznju prema jevrejima i ostalima.
trece smradu nisam ja kriv sto je nasa politika propala.nije bila takva samo poslednju deceniju.mada i za to ce ti trebati biblioteka.srbi su pokazali "pamet" na izborima ali svaka cast izuzecima.uvek smo pravili glupe poteze i zato propadamo.za radikale s trebao to da kazes onima koji su za njih glasali,a ne sad da se pravis pametan
very funy!!!

to je prosto zato sto peppersi i jesu decja muzikica...njih pevusi moja (zamisljena)mladja sestra kad krece u vrtic...
nije da ih nesto bas pljujem, al stvarno sviraju decje pesmice...narocito u zadnje vreme

PRE SEST MESECI NA NOVOJ TV I OBN-u POCEO JE SOU POD NAZIVOM SUPER NOVA.TO JE BILO VELIKO TAKMICENJE U PEVANJU(NESTO SLICNO NASEM IDOLU).OD 7600 UCESNIKA IZABRANI SU POBEDNICI,U HRVATSKOJ TO JE POBEDIO RAFAEL DROPULIC A U BOSNI AMEL CURIC.SVE U SVEMU INTERESUJEME DA LI JE JOS NEKO GLEDAO,PA AKO JESTE PISITE I RECITE SVOJE MISLJENJE O POBEDNICIMA.

Nancy:
privatna "sedeljka" sa drugaricama...uz neku finu ne mnogo agresivnu muzicku podlogu...nesto lepo i blago...npr weather report
P.S
silvereye de si? sta radis! srecna ti Nova i srecno je provela sa svojim "zuckerom"

Ehehe pa evo me....posle "najludje nocji" mamurna...
ubila sam se ljudi...samo sto nisam i pegle bacala..
Jao Marija bas te dugo nisam videla...ajde evo raspust je :) mogle bi da se dogovorimo da se vidimo

Eheh sto se tice muzike (drzim se teme) mi smo u pocetku manje-vise i menjali cd-ove, onda me je mrzelo da ustajem i pustila sam neki nirvana gold koji se vrteo beskonacno mnogo puta....tacnije jos uvek se vrti (mrzi me da iskljucim)...

sve u svemu, lep docek...neki ljudi su me prijatno iznenadili :)

Anonymous:
Nancy:
privatna "sedeljka" sa drugaricama...uz neku finu ne mnogo agresivnu muzicku podlogu...nesto lepo i blago...npr weather report
P.S
silvereye de si? sta radis! srecna ti Nova i srecno je provela sa svojim "zuckerom"

Ehehe pa evo me....posle "najludje nocji" mamurna...
ubila sam se ljudi...samo sto nisam i pegle bacala..
Jao Marija bas te dugo nisam videla...ajde evo raspust je :) mogle bi da se dogovorimo da se vidimo

Eheh sto se tice muzike (drzim se teme) mi smo u pocetku manje-vise i menjali cd-ove, onda me je mrzelo da ustajem i pustila sam neki nirvana gold koji se vrteo beskonacno mnogo puta....tacnije jos uvek se vrti (mrzi me da iskljucim)...

sve u svemu, lep docek...neki ljudi su me prijatno iznenadili :)

:lol: :lol: (ne znam da li sam u pravu)

Back