Gost
NARAVNO DA JE STRASAN REPER

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nisam ja ni to iskreno mislila.. samo sam se zezala.. hhihi..Nancy:sad je smejurija....mortisha, nije im to razlog posto njihovi klinci ne uce uskoli ama bas nista...ja bre koja tamo ode sa ovih svojih 14, tamo izgledam ko da imam sedamnaest...ne preterujem
:wink:Nancy:jadan ti....pa sta cemo mi onda kad neke stvari tako ne kapiramo,a?

Nancy:pa ajde u pravu si bila je koja tema tu, ali sta napadose dvojku...to sto ti to radis, to je lepo od tebe, al ne nabijaj to ljudima na nos, i ne znaci da svi moraju tako da rade
guest:
ops:
:shock:
ops: AMY-LEE:keeper mortishaaa i cortney najvise smaraju,aj palite!!!!!!!
Nancy:privatna "sedeljka" sa drugaricama...uz neku finu ne mnogo agresivnu muzicku podlogu...nesto lepo i blago...npr weather report
P.S
silvereye de si? sta radis! srecna ti Nova i srecno je provela sa svojim "zuckerom"
mogle bi da se dogovorimo da se vidimo
Anonymous:Nancy:privatna "sedeljka" sa drugaricama...uz neku finu ne mnogo agresivnu muzicku podlogu...nesto lepo i blago...npr weather report
P.S
silvereye de si? sta radis! srecna ti Nova i srecno je provela sa svojim "zuckerom"
Ehehe pa evo me....posle "najludje nocji" mamurna...
ubila sam se ljudi...samo sto nisam i pegle bacala..
Jao Marija bas te dugo nisam videla...ajde evo raspust jemogle bi da se dogovorimo da se vidimo
Eheh sto se tice muzike (drzim se teme) mi smo u pocetku manje-vise i menjali cd-ove, onda me je mrzelo da ustajem i pustila sam neki nirvana gold koji se vrteo beskonacno mnogo puta....tacnije jos uvek se vrti (mrzi me da iskljucim)...
sve u svemu, lep docek...neki ljudi su me prijatno iznenadili![]()
(ne znam da li sam u pravu)