ima li hopera????

SisaDaPimp:
Keeper:
uzgred, sto se mesanja u teme tiche, na mojoj temi o Neil Young-u je nedavno dosao jedan vas gospodin reper i to samo da bi me napljuvao .......

toliko o tome.

Brate molim te ucini mi uslugu i ne svrstavaj tu dvojicu debila medju nas hopere molim te.. IMam rscpt i za druge muzicke grane, cak sta vise i sam slusam rock ponekad, Nirvana, Skidrow (sjajan sastav bio), domaci rock, gotivim stari domaci, znaci nisam ogranicen na HH iako HH i radim iz ljubavi i hobija ponekad kad imam vremena.. A HH mogu da predajem tim debilima jer su juce culi za eminema i 50centa pa sad misle da znaju sve o hopu, a nemaju pojma napaljeni klinci.. E jos jednom te molim da onakve ne svrstavas medju hopere, i POz..

pa dobro, ne bih ih svrstavao, al' je8i ga, ne umem da ih razlikujem ....... :roll:

Brate onaj ko postuje HH kulturu ne bi nikad pljuvao druge.. To samo rade ovi nalozeni klinci koji su do juce slusali city klub pa onda videli na MTVu ova dva debila, pa sad kupili siroke lone pa misle da su hoperi, a ne znaju sta je h o hoper.. Takvih na zalost ima i suvise i zato i je tesko razlikovati jer onih pravih postovaoca ove kulture je i suvse malo na zalost.. Al bice bolje nadam se..

ne slusam nesto HC, ali znam da imas od nasih recimo Overdrive, zrenjanin, a iz mog grada imas Muziku Poludelih, znam likove, dobar HC ..... mislim, nista ono revolucionarno, ali dobro .....
ne znam dalje ..... sigurno ima jos

happy.gif

I love you, guys!!!!!!!!!! Sad tek vidim koliko ste mi nedostajali...

Idem da ostavim sveobuhvatni post u "za nas"

bananica:
pa,ja znam da mozes da odes na www.google.com ,da ukucas ime pjesme i ime izvodjaca,kliknes na google search i onda imas vise ponudjenih odgovora,vidis gdje pise lyrics,kliknes tu i eto.vjerovatno ima mnogo jednostavnijih i boljih nacina ali ja znam ovaj.caos!
dovoljno blizu ali...

ukucaj i lyrics uz ime pesme i izvodjaca i dobices spisak sajtova koje drze reci doticne pesme

teahc:
Nirvana is the best i ostace the best!!
Oni su najveci bend svih vremena i jako su originalni.Kurtove pesme su sve iskrene i istinite i nije mu ih niko pisao nego je to radio on sam i zato i zbog mnogo cega jos on je bio i ostace legenda!! :)[/quote

auhh, samo mi je ovo potrebno - da mi najvecji fan backstreet boys-a pricha o kvalitetima nirvane!!
vidi se da ljudi ne znaju shta slushaju i da meshaju pravce ko ludi!ali neka, svako ima pravo na svoj izbor. :roll:

Deya:
Dunnkanto:
2PAC jeste legenda,ali i Eminem i 50 su odlicni
Je*o vas underground.I oni nisu gejevi sto ono magare kaze.Oni su sada faktori i pomirite se s
tim jer se to nece promeniti!

*!!!!

Kakvi ste vi MENTALCI!!!
Pa naravno underground nije za takve kao sto ste vi...
Sta da se redi kad vam je mozak ogranicen na Eminema ...

P.S. Ja stvarno vise ne mogu da se ubedjujem sa ovim zaostalim likovima oko neceg ovako ociglednog jer onaj ko razume hip-hop zna sta je undergroung i zna da je Eminem 50 Cent i 2Pac obicno njesra.
JELI TO JASNO???
ok to sto sto kazes slazem se sa tobom u potpunosti ali nemoj za 2paca

E pa zao mi je ako tako mislis.Na muzickoj sceni ne postoje samo Backstreet boys nego i drugi jako kvalitetni bendovi.A moj ukus je moja stvar.Znam da je Nirvana jako dobar bend i volim da ih slusam ali to sto sam Backstreet boys fan ne znaci da sam opsednuta njima i da mislim da samo treba njih slusati.Oni su mi samo slaba tacka... :D

meni je samo krivo shto su neila isprozivali u pesmi sweet home alabama. ne znam mnogo o njemu a hocu da saznam, jer inache slusham grunge, ortak mi je rekao da je neil prvi isprozivao juznjake pa da su onda oni njega zbog toga u sweet home alabama...

Kurt Cobain:
meni je samo krivo shto su neila isprozivali u pesmi sweet home alabama. ne znam mnogo o njemu a hocu da saznam, jer inache slusham grunge, ortak mi je rekao da je neil prvi isprozivao juznjake pa da su onda oni njega zbog toga u sweet home alabama...

pa to su ti one matore americhke fore - jug protiv severa ..... svasta od njih. texas i ti fazoni.

"Well, I heard Mister Young sing about her
Well, I heard ole Neil put her down.
Well, I hope Neil Young will remember,
A southern man don't need him around anyhow"

:lol: :lol: :lol:

Back