M
Morrison_girl
Gost
Zaista su odlicni.Mogu da se pohvalim da imam sve njihove albume.Jedan od najoriginalnijih americkih bendova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iggy:To o godinama necu komentarisati,a ti izvoli i idi u Hrvatsku ako su ti toliko dragi!

NADAJ SE SRECO MOJAguest:srusicemo pink!!
[/i][/b]guitarrr_babe:Tu saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Ljudi, kako ste mi samo nedostajaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa, ne umem da vam objasnim koliko! Hajde, hajde, sta sam propustila? O cemu se sada govori? Imam toliko divnih novosti da vam pricam... Nego, first things first!!! Sta se radi?
TI NI ZA STA NISI NI CUO,A KAMO LI ZA CETNIKE! ZBOG TAKVIH KOJI SE TRPAJU U ISTI KOS SA USTASAMA SMO MI DO OVDE I DOGURALI!!!Keeper:eh, necu ja skoro na put odavde nazalost
al bicu srecan kad odem daleko od vas smrdljivih cetnika i smrdljivih ustasa i vasih smrdljivih primitivnih izjava i postupaka. kako ne kontate da ste potpuno isti? ...... c c c
slima shada:Ti Keeeeeeeperu si mnoooooooogo dosadan!Big Poppa ti je dobru pesmicu smislio,potrazi pod
temom:Hip Hop,str.7!!!!!!!!!
SUCKER!!!
poduzi spisak :wink:Bleak WinterFullMoon:Courtney:Keeper:Bleak WinterFullMoon:Mdaaaaaa aj sad sto sam ja pozer?![]()
...... farbash bradu u paint-u da bi izgledao ovde kao pravi metalac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uuuuuu,prozivkaaa!
![]()
![]()
A sto sam ja pozerka?
![]()
Necjemo o tome :wink:
ides na www.yumetal.netHell666:Molim te reci mi u kojoj temi na Yumetal forumu se nalazi ta rasprava oko dolaska bogova u BG.
Ja sam pokusao da nadjem to ali nema nigde
Ja sam isao na www.yumetal.net (probao sam i .com ali to je u RASULU)
Pozdrav 8)
ovako.. prvo se nauci kulturi (sto iz te muzike svakako ni ne mozes :wink: ), zatim .. to sto sam ja dosla na ovu temu, je jer bi mozda mogli da naucite nesto, ako cujete jos necije misljenje :wink:Big Poppa:Pusis mi ku*ac mortishkurvo!Na jednoj od ovih
tema ti je Daisy(jako fina cura)rekla da ako ne
volis hop trazi drugu temu koja te zanima.A ti
gluva,moj ti ku*ac pravio usi!
ja necu da te ucim o HH.. vec o PRAVOJ muzici.. a to sto se ne mesate u "nase" tteme.. to vam niko ne brani , ako imate nesto pametno da kazete :wink:SisaDaPimp:mortisha kako se mi ne mesamo u teme metala ni rocka tako i ti zaobidji ovakve jer mene nema sta da ucis o HH niti bilo cemu drugom.. a kao drugo ti Popa ili koji si * smiri zivce takvi debili kao ti i brukaju ovu kulturu..
Keeper:uzgred, sto se mesanja u teme tiche, na mojoj temi o Neil Young-u je nedavno dosao jedan vas gospodin reper i to samo da bi me napljuvao .......
toliko o tome.