Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
Smarate vise...ovo je 500ta je.be.na tema o LP...
`ebali vas i Chester i Mike u pozadinu smarachku

`ebali vas i Chester i Mike u pozadinu smarachku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam te lepo pitala da mi nabrojis originalnije bendove, pomozi mi da saznam koji su jer me interesuje - nisam imala nameru da povredim tvoju sujetu samo hocu da naucim nesto vise o toj muzici, a retki su oni od kojih to mogu...a inace nisam iznela nikakve argumente osim toga da ne vidim zasto bi bilo negativno da neko bude inspirisan necijim delom, na kraju krajeva i novi pravci cesto nastaju kao kritika umetnosti proslih epoha ili prasvacachild in time:o.k. molim te, radi nase opste-forumske neupucenosti raci nam koji su to bendovi sem pink floyda i sl.Anonymous:moze li ovako za neupucene,psihodelicni rock je nastao krajem 60-tih godina(tokom razvoja hippie generacije),a jako je smesno sto niko nije cuo za tu vrstu ''psihodelicne'' muzike......nije to naziv samo za podvrstu techno muzike,vec muzickog pokreta s kraja 60-tih,a mislim da ima dovoljno poznatih bendova iz tog perioda,ja sam ranije mnogo slusala doorse,tako da ne pricam ove stvari iz neupucenosti.....pa u svakom slucaju je bolje i da se koristi plagijatima,nego da su mu tekstovi kao ovoj danasnjoj popularnoj muzici...e dosta moras da poradis na muzickom obrazovanju,da bi pisala tako olako te argumente!!!!!!!!Anonymous:koji su to originalniji bendovi? sta ima lose u tome biti inspirisan francuskim simbolistima i od kada su Doorsi psihodelija?
Dakle, koje su to bile morisonove pretece??? :? :? :?
he he he he....da :wink:Courtney:Pa naravno,kad smo ti i ja jedine normalne 8)Bliznakinja:meni ne izgledas cudno :shock: :shock:Courtney:Li'l' Bitch:Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?!:?
Zato sto su baggu pants ruzne
A vidis,meni rekli da sam bljak jer nosim martinke,i tako,stalno sam u crnom i cudna sam,cudno i izgledam...
![]()
![]()
To ti je verovatno rekao neki fenser,znaci sto se tice muvanja,samo se svojih drzu! Nekom rapercicu sigurno neces biti ruzna :wink:
jel' to ono svestranih muilion svega???[/quote]child in time:i jos MILION SVEGA!!!
Courtney:Ovo izgleda kao neka zaje8ancija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda bi me Gunsi interesovali...pa,jel dobijam neki popust sto te gotivim?
![]()
Bleak WinterFullMoon:imas li Arch Enemy?

HA HA!Chester girl i ja mozemo samo jedno da ti kazemo...Da je te srece..........Bleak WinterFullMoon:Smarate vise...ovo je 500ta je.be.na tema o LP...
`ebali vas i Chester i Mike u pozadinu smarachku![]()
![]()
Slazem se, ja obozavam Linkin park, ubedljivo su najbolji i stvarno su im sve pesme sjajne.GUEST:NAJBOLJI.DA LI TRENUTNO ILI I NADALJE NE ZNAM ALI SADA NJIH NAJVISE SLUSAM.
Pozdrav.
zahvaljujem na razjasnjenju, nekad stvarno ne znam ...cudno je to kada ne govoris sa nekim lice u lice, pa onda ni ne mozes da uocis ironiiiiiiju, i onda nastaje konfuzija....ana 23:Child in time, koliko sam ja shvatila nije tvoja sujeta povredjena nego od one koja nije htela da nabroji te psihodelicne bendove za koje tvrdi da su originalniji od doorsa, kao svako bi trebalo da zna koji su i ima ih gomila...nego kad smo vec kod muzike iz 60tih i 70tih, da li neko voli Bowie-a?

jesi li ti onaj isus iz south park-a??jeasus:FENSERI vi ste nevidjeni smaraci!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()