A
asdf
Gost
Zna li neko gde se moze uciti akusticna gitara u Bg?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:. . .:Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).
Ne znam kako neko moze ovako da razmislja. Sto se mene tice,ja idem (AKO dodju),pa makar ne jela nedelju dana da kupim kartu. Svima je dobro poznato da novu Metallicu ne slusam,ali bih isla da cujem pesme koje su po mnogima vrhunac metala (Master of Puppets,One,Fade to black-ako mi ovo ne odviraju :shock: Nothing Else Matters...ma mogu da nabrajam...).mortishaaa:hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:. . .:Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).
I mene zanimamortishaaa:
Ma znas ti da se ne ljutim :wink:To je duh!!Courtney:

Ja mislim da ti, u stavri ne prepoznajes njene kvalitete!!!!Kurt Cobain:no comment :shock:
ma znam :x :xCourtney:I mene zanimamortishaaa:![]()
![]()
Ma znas ti da se ne ljutim :wink:

svasta deco!! :shock: :shock: :shock: to tek sada shvatate :wink:child in time:To je duh!!Courtney:![]()
![]()

GiNa:ovde u NYC ..to je rap i to je naj popularnije
Li'l' Bitch:![]()
![]()
Ja kazem 2PAC,a vi?!
Li'l' Bitch:Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?!:?
meni ne izgledas cudno :shock: :shock:Courtney:Li'l' Bitch:Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?!:?
Zato sto su baggu pants ruzne
A vidis,meni rekli da sam bljak jer nosim martinke,i tako,stalno sam u crnom i cudna sam,cudno i izgledam...
![]()
![]()
To ti je verovatno rekao neki fenser,znaci sto se tice muvanja,samo se svojih drzu! Nekom rapercicu sigurno neces biti ruzna :wink: