ima li hopera????

Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).

mortishaaa:
. . .:
Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).
hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:
Ne znam kako neko moze ovako da razmislja. Sto se mene tice,ja idem (AKO dodju),pa makar ne jela nedelju dana da kupim kartu. Svima je dobro poznato da novu Metallicu ne slusam,ali bih isla da cujem pesme koje su po mnogima vrhunac metala (Master of Puppets,One,Fade to black-ako mi ovo ne odviraju :shock: Nothing Else Matters...ma mogu da nabrajam...).

Kurt Cobain:
no comment :shock:
Ja mislim da ti, u stavri ne prepoznajes njene kvalitete!!!!
laugh.gif
[Automated by GetSmile]

Pa ja se ne secam kad je u beogradu poslednji put bila neka reggae svirka...poslednji put su te svirke organizovali kad je dolazio lee perry(oni demo reggae bendovi)...a izgleda da ni njih vise nesto nema......bili su neki pokusaji ove godine(kst,cini mi se),ali katastrofa...jedino sto moze da prodje je so sabi....ljudi stvarno umeju to da rade! a vremenom se shvati da del arno i nije nesto,ja sam u pocetku dosta njih slusala,o eyesburn-u ne zeim ni da govorim...bob marley's day je ok organizovan u kst-u(kad dolazi onaj band decija radost),ali u domu omladine je shit zivi...

Li'l' Bitch:
Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?! :?: :?

Pa ja sam jedna od takvih,dugo su mi se smejali u facu zbog drugacijem razmisljanja i oblacenja...Ali zasto se uopste opterecivati time...?
A odgovor na tvoje pitanje je veoma jednostavan: svi ti likovi (i devojke i muskarci), svi oni zive kako im diktira Pink,sve je to jednolicna masa sa ''Balkanskim mentalitetom'' u glavi!
Ja sam vec odavno prestala da obracam paznju na takve...

Courtney:
Li'l' Bitch:
Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?! :?: :?
:lol: Zato sto su baggu pants ruzne :lol: A vidis,meni rekli da sam bljak jer nosim martinke,i tako,stalno sam u crnom i cudna sam,cudno i izgledam... :lol: :lol: :lol: To ti je verovatno rekao neki fenser,znaci sto se tice muvanja,samo se svojih drzu! Nekom rapercicu sigurno neces biti ruzna :wink:
meni ne izgledas cudno :shock: :shock:

Back