ima li hopera????

ahh ima ih puno

50 Cent - Ya Heard me
50 Cent - Stunt 101
Ja Rule - Clap Back
Big Tymers - This how we do it
Bow wow - Lets get down
Chingy - Mobb WiT Me
Chingy - Right Thurr (remix)
Chingy - Holiday Inn
DMX - Rough Riders Anthem
Eminem - Purple Pills
Eminem - Sing for the moment
Eminem - Without Me
Eminem - The real slim shady

....

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
c c c.. tako sam ja danas :wink: :lol: :lol: :lol:
pa dobro.. ti ionako malo spavas pa je logicno.. a ja?? :roll: :roll: :?

....... pa ti moras puno da spavas jer si ti moja mala spavalica-sanjalica :lol: :oops: :lol: :oops:
a da, jes' upravu si :lol: :lol: :lol: :wink: :D :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

...... to je da porastes da budes velika
sleeping.gif

sleepzz.gif

Fabulous - You cant deny it
Freeway - Flipside
Jay Z - Dirt of ya shoulders
Jay Z - Change Clothes
Jay Z - Big Pimpin
Juelz Santana - Dipset
Kevin Little - Turn me on
Lil Kim - The jumpoff
Ludacris - Stand up
Missy Elliot - Pass the Dutch
Missy Elliot - Work it
Nelly - Iz u
Nelly - Ride wit Me
Nelly - Not in Here
Nelly - Pimp Juice
B.I.G - Realest Niggas
Outkast - Hey Ya
Outkast - I like the way you move
P diddy - Do that Shit
R Kelly - Hotel
Sean Paul - Make it clap
sean paul - Get busy
Sean Paul - Like Glue
Sean Paul - Gimmie the light
Ying Yang Twins - Get low

mortishaaa:
a sta te zanima o njima??? :? :roll: budi konkretna :wink:

Preteran bend.Najjacce stvari: Melancloly,Pure Evil,Stand Alone,Phantom of the opera ghost,dracula,i died for you,iced earth,watching over me....ma pazi ovako....uzmi albume Something wicked this way comes,Horrow show,Iced Earth,Dark Saga,Burnt offerings i neces se pokajati.

Ako si video(la) spot to je sigurno pesma Melancholy posto jedino za tu pesmu imaju spot( 87% siguran)... a postoji i live in Athens ....mozda pesma Pure Evil... " we paint the sky with blood tonight,setting free the damned to fight,the whore of Babilon is here the end of the strom is near....PUUUUUURREEEE EVIIILLLL!!!!!! UGGGHHHH!!!!

seljacina je nikad gora,samo ce da unakazi reggae,jer kenj*a da svira rege ...nema on veze sa tim,,,,,a sad se svi pozerisu da slusaju dancehall,a pre njiegovog pojavljivanja niste ni culi za to....samo pozirajte i daleko cete stici

Iced:
mortishaaa:

Preteran bend.Najjacce stvari: Melancloly,Pure Evil,Stand Alone,Phantom of the opera ghost,dracula,i died for you,iced earth,watching over me....ma pazi ovako....uzmi albume Something wicked this way comes,Horrow show,Iced Earth,Dark Saga,Burnt offerings i neces se pokajati.

Ako si video(la) spot to je sigurno pesma Melancholy posto jedino za tu pesmu imaju spot( 87% siguran)... a postoji i live in Athens ....mozda pesma Pure Evil... " we paint the sky with blood tonight,setting free the damned to fight,the whore of Babilon is here the end of the strom is near....PUUUUUURREEEE EVIIILLLL!!!!!! UGGGHHHH!!!!
zasto si mene citirala/o?? :roll: :? od nabrojanih albuma ja imam sve sem Iced Earth.. 8) i stvarno su strava!!!!!! :D :D :D inace, da te pitam da li znas jel' pevac otisao iz benda.. :shock: :roll: tako sam ja nacula.. a sto spomenu spotove.. grrrrrrrr.. :cry: :x :( :cry:

Stratovarius: strava bend... ali ako ga cesto i dugo slusas.. dosadi.. 8)

POZ

@Daisy koja je razlika izmedju 50para i VIP?? I on ***** kao i ovi, niti ima flow niti ima liriku nista jbt.. A ovi ne samo da su fenseri nikad gori nego su i ***** od ljudi sto su i dokazali, dok ovamo sve za bracu, bla.. Ma nisu vredni pomena...

Zelim da se skolujem privatno, ili na nekom institutu, samo ne u muzickim skolama. A uslov mi je da ucim na akusticnoj, i voleo bih da znam koliko godina treba da imam za doticnu skolu.
Molim vas pomozite, unapred se zahvaljujem!

rudy_kv:
... nego da ja zavrsim pricicu. Kada smo se razdvojili (Jovan i Courtney na jednu, a mortisha, nirv_ana i ja na drugu stranu) ostali smo okruzeni sve nekim visokim likovima, tako da sam mogao nesto da vidim samo kada bi se podigao na prste. Posto su curice nize od mene da bi i one nesto videle povremeno sam ih dizao. U jednom trenutku kada sam podigao Tishu, devojka koja je pored nas stajala sa deckom, pocela je da moli decka da je podigne ono, kao "Vidis kako je on nju podigao". Da bi izvukao lika koji je jedva i sebe drzao na nogama rekao sam joj da mi je Tisha sestra a ne devojka...Lik se osmehnuo sa olaksanjem a ona je nastavila da bezuspesno moljaka...

Hihihihihihihihihihihihihihi... jos uvek ne mogu da prestanem da se smejem tome...

I nemojte da se ljutite za ono ludaci, da niste takvi ( a i ja sa vama ) bilo bi bas dosadno...

I ljudi stvarno smo se zeznuli. Pricala mi je neka devojka da je njena dugarica bila u prvom redu na koncertu DP zato sto je otisla u 5... Reklo bi se da smo malo zakasnili...

Tristania me je inspirisala za nick :D
Izdali su sledece albume:
1)Tistania
2)Widow's weeds
3)Angina
4)Beyond the veil
5)World of glass

Imam ih svih 5 al najdrazi su mi 2. i poslednji.
Ko voli mracne romanticne gothic balade neka preslusa sa 2. albuma pesme 'Pale enchantress', 'Angellore','My lost Lenore'
Sa 5. preporucujem 'Shining path','Wormwood' i 'Tender trip on earth'.5. se razlikuje od drugog po zvuku ali i temama.Dakle kao sto sam rekao ko voli romantiku obavezno nek uzme 2. a ko voli neke mracnije teme (tipa o inkviziciji,vesticama,kraju sveta) nek preslusa 5.Necete se razocarati :wink:

Znas sta, sto se tice d'n'b-a, uglavnom sam bio pasivan u nabavljanju te vrste muzike tj. imao sam 1 ili dva izvora. Uglavnom imam Bukema i tu ekipicu iz glo-a, Progression Sessions i to... Imam i neke kompilacije, ali detaljnije nista sad ne mogu da ti kazem...
Ako si raspolozen za razmenu, mozemo da se dogovorimo...
PS> Jel' ima u BGDu mesto gde se pusta d'n'b i to tako neki melodicniji??? Cuo sam za Dolar i znam da u Akademiji cesto ima zurki, ali koliko vidim kod nas ljudi uglavnom vole malo tvrdji d'n'b, a i nasi DJ-evi rade takav... Ili neka radio emisija?
PPS>> Unapred zahvalan... :D

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
hehehe.. vidi kako pricaju o meni.. c c c

pa kad me ovaj brezobraznik zeza ....... :cry: :cry: :cry: ko da mi nije tesko sto te je pola foruma osim mene videlo
c c c.. :roll: ovaj.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :(

P.S. moj bata je mnogo dobar :x :P

pa sto me onda zeza kad je tako dobar? :cry:
on je odmah rekao da ce to da ti radi.. :cry: :cry: :cry: :lol:

... pa sve je i radio samo da bi me zezao kasnije. :roll: :cry:
NIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ali ne mogu sad da se svadjam 8) :lol:

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
hehehe.. vidi kako pricaju o meni.. c c c

pa kad me ovaj brezobraznik zeza ....... :cry: :cry: :cry: ko da mi nije tesko sto te je pola foruma osim mene videlo
c c c.. :roll: ovaj.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :(

P.S. moj bata je mnogo dobar :x :P

pa sto me onda zeza kad je tako dobar? :cry:
on je odmah rekao da ce to da ti radi.. :cry: :cry: :cry: :lol:

... pa sve je i radio samo da bi me zezao kasnije. :roll: :cry:
NIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ali ne mogu sad da se svadjam 8) :lol:
Joj vidi kako me moja seka brani :D :D :D :D :D 8) 8) 8)

SisaDaPimp:
Jao tip je do yaya izvodjac jer je sladak jao jbt vidi ga al je sladak jao ma super je.. Jbt kako mi idu na * ta klinacka lozenja, klinke koje ne kapiraju muziku nego gledaju kako ko izgleda pa obozavaju onda, jao vidi ga kako je sladak.. Misim smesne ste obe.. A sto sam rekao da je gej ukljucite mozgice pa cete da skapirate..
Slušaj puteru,nisam ja klinka od 15 god pa da slušam nekoga samo što je sladak.Sviđaju mi se njegove pjesme jer me potiču na ples,i simpatičan mi je.
Svatko ima svoj ukus i pravo na mišljenje,ali molim te nemoj me nazivati klinkom jer ovdje klinac možeš biti samo ti.
I daj molim te objasni mi po čemu je to gay,eto mi ne možemo skapirati pa daj nam ti reci Mr.Pimp.

Iced:
mortishaaa:

Jeste proverila sam to je pesma Melancholy,PREEEEEETEEEERANNNNNOOOOOOO!!!
Ako znas neki sajt na kome mogu da skinem neke njihove druge pesme daj reci!!!
Thanx

Back