$helobina
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:ma da........bice ti jasno ako kazem robert nesta marley,ja sam dosla da vidim komentare u vezi koncerta,a ovde ljudi pricaju o nekakvom sean.......sta god...i ko god to bio.............sramota.........Kurt Cobain:Anonymous:e Marko.......
d?znamo se?
8)leptirica:Slušaj puteru,nisam ja klinka od 15 god pa da slušam nekoga samo što je sladak.Sviđaju mi se njegove pjesme jer me potiču na ples,i simpatičan mi je.SisaDaPimp:Jao tip je do yaya izvodjac jer je sladak jao jbt vidi ga al je sladak jao ma super je.. Jbt kako mi idu na * ta klinacka lozenja, klinke koje ne kapiraju muziku nego gledaju kako ko izgleda pa obozavaju onda, jao vidi ga kako je sladak.. Misim smesne ste obe.. A sto sam rekao da je gej ukljucite mozgice pa cete da skapirate..
Svatko ima svoj ukus i pravo na mišljenje,ali molim te nemoj me nazivati klinkom jer ovdje klinac možeš biti samo ti.
I daj molim te objasni mi po čemu je to gay,eto mi ne možemo skapirati pa daj nam ti reci Mr.Pimp.
potpuno se slazem..totalno je nevazno kako oni izgledaju, ali s druge strane taj izgled govori o njima kao osobama posebno o metalcu koji ima i drugaciji nacin razmisljanja...sve zavisi od njih.... . .:Ako ova tema ima veze sa muzikom onda sam ja Pantelija. . .
Sve se moze kad se hoce prema to me moze se i to. Sve sto treba je da se nji dvoje volidu i da imaju razumavanja jedno za drugo.

:?SisaDaPimp:nego su i * od ljudi sto su i dokazali, dok ovamo sve za bracu, bla.. .

e pa sad.. :?nirv_ana:rudy_kv:... nego da ja zavrsim pricicu. Kada smo se razdvojili (Jovan i Courtney na jednu, a mortisha, nirv_ana i ja na drugu stranu) ostali smo okruzeni sve nekim visokim likovima, tako da sam mogao nesto da vidim samo kada bi se podigao na prste. Posto su curice nize od mene da bi i one nesto videle povremeno sam ih dizao. U jednom trenutku kada sam podigao Tishu, devojka koja je pored nas stajala sa deckom, pocela je da moli decka da je podigne ono, kao "Vidis kako je on nju podigao". Da bi izvukao lika koji je jedva i sebe drzao na nogama rekao sam joj da mi je Tisha sestra a ne devojka...Lik se osmehnuo sa olaksanjem a ona je nastavila da bezuspesno moljaka...
Hihihihihihihihihihihihihihi... jos uvek ne mogu da prestanem da se smejem tome...
I nemojte da se ljutite za ono ludaci, da niste takvi ( a i ja sa vama ) bilo bi bas dosadno...
I ljudi stvarno smo se zeznuli. Pricala mi je neka devojka da je njena dugarica bila u prvom redu na koncertu DP zato sto je otisla u 5... Reklo bi se da smo malo zakasnili...
nema veze.. nama je i ovamo bilo lepo :wink: pa negoooo.. :wink:rudy_kv:Joj vidi kako me moja seka branimortishaaa:NIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ali ne mogu sad da se svadjam 8)Keeper:mortishaaa:on je odmah rekao da ce to da ti radi..Keeper:mortishaaa:c c c..Keeper:mortishaaa:hehehe.. vidi kako pricaju o meni.. c c c
pa kad me ovaj brezobraznik zeza .......![]()
![]()
ko da mi nije tesko sto te je pola foruma osim mene videlo
ovaj..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. moj bata je mnogo dobar :x![]()
pa sto me onda zeza kad je tako dobar?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... pa sve je i radio samo da bi me zezao kasnije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8)