ima li hopera????

rudy_kv:
mortishaaa:
rudy_kv:
NARAVNO!!!! OBOZAVAM TE!!!!! :D :D :D :D :D
IJAO!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: cik da te neko cuje!!!!!! :shock: :D
Samo nemoj da kazes Keeperu

nema potrebe da mi se nesto (ne)govori, vec vi nauchite da keeper ima ochi svuda 8) :lol:

mortishaaa:
Keeper:
sta je sad ovo bre? :shock:

nema me manje od 24h i pazi ti sad ovo .... :?

:wink: :lol:
ko je to nama ljubomoran?!! c c c :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ljubomoran? hehe ......
znas, dushice, ne mogu ja da dozvolim sebi da budem odvratan i ljubomoran, ako ti mene volish to je to ako ne shta ja tu mogu? :roll:
tvoj je izbor - mozes biti prva koja ce stvarno da me voli a mozes biti x neka koja ce da me "voli" iz zezanja ..... :roll: ..... a ja znam da si ti pametna devojchica i da ces izabrati ono prvo 8)

a sad, sto ti vrtis ovog Rudija oko malog prsta jer ti je dosadno, malo je glupo da budem ljubomoran zbog toga zar ne? :lol:

mortishaaa:
Keeper:
meni je jedina dobra, znaci i najbolja, rep pesma ona od Eminema, ne znam kako se zove, ali u refrenu ima maznut refren od "Dream On" Aerosmitha ... i to jedino od rep-a lichi na muziku :lol: jest' da je maznuto, al' nema veze
:shock: :shock: :shock: :shock: izdajnice.. c c c.. a ti bese neces da dolazis danas na net... eeeeeee.. kad bii ti jednom uspeo!! :lol: :lol: :lol: :lol:

pazi ovako - kad kazem da necu da dolazim na net, to znachi da necu doci na dva sata :wink: ... moram da dodjem na 15-tak minuta uvek da vidim sta se zbiva

mortishaaa:
Anonymous:
Ritam Nereda:
Kako neko moze to s.r.a.n.j.e. od muzike da slusa nikako da mi udje u glavu!? :twisted: :twisted:
Verovatno ne moze da udje jer nema gde da udje..Nadam se da si shvatio?!
c c c.. :roll: ona je zensko.. :D :D
i verovatno ima gde da udje, jer slusa normalnu muziku.. a to sto ti volis, pre svega nije muzika.. nema pevanja.. nema normalnih reci.. :P :P :twisted:
C C C..

Hehehe... :lol:

Ritam Nereda:
Bleak WinterFullMoon:
To Courtney: Slusam ja svasta.A mislim da bi trebalo da promenis nick u Britney :twisted:
Alo nemo da diras njen nick nego svoj promeni u Jastin!!!
kiss.gif

hehe.....mozda ce neko reci da se ponavlja tema al sad nije pitanje volite li HIM kao grupu vec sta mislite o Ville-u (fizicki prvenstveno) :) :) :)
ja se uzasno lozim na njega :oops: :oops: :wink:
na ruci sam urezala V.V. i heartagram :oops:

mortishaaa:
Anonymous:
Ritam Nereda:
Kako neko moze to s.r.a.n.j.e. od muzike da slusa nikako da mi udje u glavu!? :twisted: :twisted:
Verovatno ne moze da udje jer nema gde da udje..Nadam se da si shvatio?!
c c c.. :roll: ona je zensko.. :D :D
i verovatno ima gde da udje, jer slusa normalnu muziku.. a to sto ti volis, pre svega nije muzika.. nema pevanja.. nema normalnih reci.. :P :P :twisted:
C C C..
Imam pravo da slusam i volim sta god hocu.. :twisted: A da nije muzika..ne bi ni ti sama znala..i..niko..nebi znao da postoji uopste...Ti si samo jedna obicna glupaca koja nema ni mrvicu mozga u glavi... :evil: :twisted: :evil:I..pazi da tebi sta ne udje.. :twisted:

Back