Ubicu te gromom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rudy_kv:Samo nemoj da kazes Keeperumortishaaa:IJAO!!!!!!!!!!!!!!!!!rudy_kv:NARAVNO!!!! OBOZAVAM TE!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: cik da te neko cuje!!!!!! :shock:
![]()

mortishaaa:ko je to nama ljubomoran?!! c c cKeeper:sta je sad ovo bre? :shock:
nema me manje od 24h i pazi ti sad ovo .... :?
:wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mortishaaa::shock: :shock: :shock: :shock: izdajnice.. c c c.. a ti bese neces da dolazis danas na net... eeeeeee.. kad bii ti jednom uspeo!!Keeper:meni je jedina dobra, znaci i najbolja, rep pesma ona od Eminema, ne znam kako se zove, ali u refrenu ima maznut refren od "Dream On" Aerosmitha ... i to jedino od rep-a lichi na muzikujest' da je maznuto, al' nema veze
![]()
![]()
![]()
![]()
Ritam Nereda:Alo nemo da diras njen nick nego svoj promeni u Jastin!!!Bleak WinterFullMoon:To Courtney: Slusam ja svasta.A mislim da bi trebalo da promenis nick u Britney![]()
Ritam Nereda:Alo nemo da diras njen nick nego svoj promeni u Jastin!!!Bleak WinterFullMoon:To Courtney: Slusam ja svasta.A mislim da bi trebalo da promenis nick u Britney![]()
mortishaaa:c c c..Anonymous:Verovatno ne moze da udje jer nema gde da udje..Nadam se da si shvatio?!Ritam Nereda:Kako neko moze to s.r.a.n.j.e. od muzike da slusa nikako da mi udje u glavu!?![]()
![]()
ona je zensko..
![]()
![]()
i verovatno ima gde da udje, jer slusa normalnu muziku.. a to sto ti volis, pre svega nije muzika.. nema pevanja.. nema normalnih reci..![]()
![]()
![]()
C C C..

perunika:Hvala na odgovorima. "Nebesku Liturgiju" vec imam, a i dosta od Pavla Aksentijevica. Na jednom sajtu sam pronasla dosta linkova, poskidala sam neke pesme, pa koga interesuje moze ih naci ovde:
sta je nebeska liturgija, cije je to?
Da li mislimo na istu?mortishaaa:ajde videcu..![]()
hvala..
a najbolje ono PROVERI SAMA.. ko ona reklama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

He,pa brani me...Bleak WinterFullMoon:Ritam Nereda:Alo nemo da diras njen nick nego svoj promeni u Jastin!!!Bleak WinterFullMoon:To Courtney: Slusam ja svasta.A mislim da bi trebalo da promenis nick u Britney![]()
ko je tebi sta rekao?
ops: E,ovaj,a sto si ti mene odjednom poceo da prozivas? A ja tela na svirku da ti dodjem...

ops:
ops: :wink:
ops:Imam pravo da slusam i volim sta god hocu..mortishaaa:c c c..Anonymous:Verovatno ne moze da udje jer nema gde da udje..Nadam se da si shvatio?!Ritam Nereda:Kako neko moze to s.r.a.n.j.e. od muzike da slusa nikako da mi udje u glavu!?![]()
![]()
ona je zensko..
![]()
![]()
i verovatno ima gde da udje, jer slusa normalnu muziku.. a to sto ti volis, pre svega nije muzika.. nema pevanja.. nema normalnih reci..![]()
![]()
![]()
C C C..
I..pazi da tebi sta ne udje.. perunika:Nebesku Liturgiju je napisao Sveti Vladika Nikolaj Velimirovic, a stvarno neznam ko je komponovao.