Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.150
mortishaaa:taki nam netrebaju.. oni su samo visak.. heheKeeper:ma jel'te :shock:
vas dve se opasno udruzile ???
heheheh
... treba vam jedan PUNOLETNIK da vas vodi ...![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
pa dobro ako sam vishak ......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mortishaaa:taki nam netrebaju.. oni su samo visak.. heheKeeper:ma jel'te :shock:
heheheh
ops:
![]()
![]()
![]()

pa vidis da sam stavilaKeeper:mortishaaa:taki nam netrebaju.. oni su samo visak.. heheKeeper:ma jel'te :shock:
heheheh
ops:
![]()
![]()
![]()
pa dobro ako sam vishak ......![]()

ako je metal dranje!!! ja stvarno ne znam.. to je jedina muzika gde pevac peva prirodn, svojim glasom, a peva ne prica.. i prija usimajovana_p:Pa,ne znam bas.
Iskreno,meni se ne svidje ni hip hop ni metal,osim 50 Centa i Linkin Parka.
Hip hoperima su tekstovi uglavnom glupi,a metalcima je mozda tekst dobar,ali to upropaste dranjem.

ZASTO, O ZASTO??????????? i Zasto ovih sat vremena tako brzo prodjuKeeper:ne ljutim se.
sad bi trebao da odem ..... ali ......![]()

a sta ako ne dodjem..BOG:Ne lazem.Videces kada dodjes ovde.
ah.. docic to i jednom, zar ne??? :? :?Keeper:e pa jednom cemo biti CEO DAN zajedno, od jutra do mraka .....teshi se time za sada :wink:

mortishaaa:ah.. docic to i jednom, zar ne??? :? :?Keeper:e pa jednom cemo biti CEO DAN zajedno, od jutra do mraka .....teshi se time za sada :wink:
let say it willKeeper:mortishaaa:ah.. docic to i jednom, zar ne??? :? :?Keeper:e pa jednom cemo biti CEO DAN zajedno, od jutra do mraka .....teshi se time za sada :wink:
ako polozimo sve testove vremena ... poverenja ...itd itd. :wink:
ja iskreno verujem da hoce.
ti?
mortishaaa:let say it willKeeper:mortishaaa:ah.. docic to i jednom, zar ne??? :? :?Keeper:e pa jednom cemo biti CEO DAN zajedno, od jutra do mraka .....teshi se time za sada :wink:
ako polozimo sve testove vremena ... poverenja ...itd itd. :wink:
ja iskreno verujem da hoce.
ti?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:JAO JAO JAOKeeper:
ops:
ops:
ops:
8)
c c c.... jedva cekam da sutra vidim reakcije..Keeper:heheheh ..... vazi![]()
al' ce reperi da * od ovoga ......
hihihiih. oni najvishe vole da se psuju i da laju, osetljivi su na ove "lascivne" fore
mortishaaa:c c c.... jedva cekam da sutra vidim reakcije..Keeper:heheheh ..... vazi![]()
hihihiih. oni najvishe vole da se psuju i da laju, osetljivi su na ove "lascivne" fore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa svime si ti opremljen :wink: :wink:Keeper:mortishaaa:c c c.... jedva cekam da sutra vidim reakcije..Keeper:heheheh ..... vazi![]()
hihihiih. oni najvishe vole da se psuju i da laju, osetljivi su na ove "lascivne" fore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neka, ako budu neshto kenjali, imam ovaj smajli -![]()
hehehehe