D
D&D
Gost
Sta mislite o njemu,njegovoj muzici i njegovim pjesmama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisu losi,slazem se.sneguljica:Craig D.feat.Sting-Rise and Fall
Sean P.feat.Beyonce K.-Baby Boy
Busta R.feat.Mariah C.-I know what you wont
D&D:Koje su po vasem misljenju najbolje rap pjesme???
dancehall???D&D:Sta mislite o njemu,njegovoj muzici i njegovim pjesmama?
Znam na koje mislis..ali nema bas nikakve veze..to su ti kao neki inicijali..JOXY:D&D:Koje su po vasem misljenju najbolje rap pjesme???
Da li tvoj nadimak ima veze sa jednom nasom pop grupicom?
Najbolja RAP pesma je od 2PAC-a Changes
Anonymous:Znam na koje mislis..ali nema bas nikakve veze..to su ti kao neki inicijali..JOXY:D&D:Koje su po vasem misljenju najbolje rap pjesme???
Da li tvoj nadimak ima veze sa jednom nasom pop grupicom?
Najbolja RAP pesma je od 2PAC-a Changes:wink:
Dobro je..I to smo resili onda..Pozdrav!Keeper:break dance ???
znam otprilike 8)

sorry mesto Bog-a je več zauzetoBOG:Deco moja,gresite svi.Ja slusam Bajagu i Instruktore!

Slazem se i..dodao bih jos..Sting i jos neka zenska grupa..ne znam tacno kako se zove,al pesma je"Shape of my heart" i Sean P.feat.Blu C-Breathsneguljica:Craig D.feat.Sting-Rise and Fall
Sean P.feat.Beyonce K.-Baby Boy
Busta R.feat.Mariah C.-I know what you wont
Nisu losi..L@V:Zanimljivi ljudi..zanimljiva muzika..ima nesto u njoj...Kako vam se svidjaju?
Imas dobar ukus..samo bih dodao jos i 2Pac-Baby don't crysneguljica:1. 2PAC-'Until The End of Time
2. EMINEM-Business
3. CYPRESS HILL-Trouble
Odlicna muzika..Koga je briga sto je komercijala..Tresnjica:Sta mislite o R'N'B zvuku?Npr.o pesmama Beyonce K.,Sean P.,Blu Cantrell,pa i J.Lo,i Aaliyah moze tu da se ubroji ma da..ima i pesama koje su joj cisti RAP!Onda..Toni B.,Ashanti...