ima li hopera????

Courtney,

Nemoj da si tuzna. Pa niko se naucen nije rodio!

Sve cu da te naucim sto ti je potrebno samo je sve pitanje koliko si spremna da radis i da se posvetis muzici.

Pisi imas mailove !

Pozdrav

Pedjazz

Pedjazz:
Za pocetnike naplacujem 5 evra. Za naprednije studente 10 evra po lekciji. Lekcija je 45 minuta- i vise nego dovoljno da se BILO STA uradi verujte mi ! Na Berklee-u sam imao privatne lekcije i po pola sata su trajale i tu sam naucio sta znaci organizacija vremena.

e bre je l moze popust za nas drugare sa neta kao 2 evra i 4

Anonymous:
Pedjazz:
Za pocetnike naplacujem 5 evra. Za naprednije studente 10 evra po lekciji. Lekcija je 45 minuta- i vise nego dovoljno da se BILO STA uradi verujte mi ! Na Berklee-u sam imao privatne lekcije i po pola sata su trajale i tu sam naucio sta znaci organizacija vremena.

e bre je l moze popust za nas drugare sa neta kao 2 evra i 4

jel moze da se organizujemo grupno za te pare

perunika:
Ima li medju vama ljubitelja ove vrste muzike? Znate li neke sajtove gde se ova muzika moze download-ovati?
S nami Bog

ja je pevam :)
e ima neki ql disk ne znam ko peva, dal neki monasi... ima onaj akatist p.bogorodici od X nektarinskog ili tkao nesto to je bash HIT i za one koji nisu ljubitelji

moonspell_89:
moonspell_89:
Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
Sram te bilo bre :roll:
:lol: :lol: :lol:
kiss.gif
Alo kvarite temu!!!
Ja sam omasila Mariju!Pardon.

Xenia kretenu! :twisted:

Keeper:
moonspell_89:
Anonymous:
Bleak WinterFullMoon:
Moonspell_89:
Vi mozete da pricate sta god hocete ali Him je zakon.Imaju super muziku i jos bolji tekst.Tacno je to da su komercijala ali nisu kao Linkin Park Rasmus i takva govna!!!
HIM JE ZAKON!
Marija kozetino jedna ne podsecaj me!!!

i ti slusas moonspell? ubij se...
Alo ovaj Keeper jede govna.Him nije jedan.Tuko.

:shock: molim ??? ...... sta ja jedem govna?
kad sam ja nesto komentarisao HIM ??? sto si stavio citat bivseg mean machine-a, anonimusa i sebe a spominjes mene?
razjasni malo, kad vec pricas da jedem govna.

Ma zbunila se mala Ksenija! Oprosti joj. :wink: 8)

Anđela

Moja je draga veštica... O tom ni reči nikome
Na zidu ispod ikone šara srca i slova
Ume sa retkim travkama... Munđari tajno s čavkama
U san dozove dobre trolov... I uvek osvane nova
Kada prođe ribljom pijacom svi šapću:
Evo je... Biće nevolje
Ali blenu kao pijani njenom podsuknjom omađijani

Moja je draga najbolja... Andjeo dobrog naboja
Prosek u nedra prolije... I eto ti carolije
Druge mi za cas posade bezbojnu ruzu dosade
Drzimo palce Vrag i ja da potraje ta magija

Moja je draga vestica... Uvraca trista prepreka
Odavde do Beckereka... I oko carde kod Zablja
Kad se na putu zadrzim... Paprenu corbu zaprzim
Munja se nebom razmase... kao zlatna sablja
I samo baja, i na pertle mi vezuje cvorove... Sto sve govore
Al' dok mirno spava posten svet... Dugo se mirimo...
To je tek vatromet

Anonymous:
Keeper:
moonspell_89:
Anonymous:
Bleak WinterFullMoon:
Moonspell_89:
Vi mozete da pricate sta god hocete ali Him je zakon.Imaju super muziku i jos bolji tekst.Tacno je to da su komercijala ali nisu kao Linkin Park Rasmus i takva govna!!!
HIM JE ZAKON!

kad sam ja nesto komentarisao HIM ??? sto si stavio citat bivseg mean machine-a, anonimusa i sebe a spominjes mene?

HIM JE NAJBOLJI I NIJE BITNO KAKAV JE VILLE VALO I STA RADI NAJVAZNIJA JE MUZIKA A I ON JE NAJBOLJI I SVI

hitno mi je potrebno ime pesmice za jednu lokalnu zurkicu naime radi se o komercijalnijem housu ,u prvoj peva devojka i pominje tu es Vocalinda eso Vocalinda a u drugoj je zasptupljen saxophon i pesma je brukaa ako bilo ko zna izvodjacha il mozda ime pesme nek mi obavezno kaze treba mi hitno unapred hvala!

ROCK AND METAL:
Anonymous:
Keeper:
moonspell_89:
Anonymous:
Bleak WinterFullMoon:
Moonspell_89:
HIM JE ZAKON!

Alo bre ja nisam mala Ksenija ,a Him je zakon p**ercine jedne!!!! :evil: :evil: :evil:

HIM JE NAJBOLJI I NIJE BITNO KAKAV JE VILLE VALO I STA RADI NAJVAZNIJA JE MUZIKA A I ON JE NAJBOLJI I SVI

Ksamaks!!:
8) Iskreno govoreci Ja sam Metalac,Odrastao sam na hevy i rock zvuku,Skoro sam
sam poceo da slusam rep muziku i zarazio se sa njom,
smatram da je rep jako kvalitetna muzika i da ima jako dobru poruku!Sto se tice R'n'b muzike,to je nista drugo do komercijalni,melodicni,rep,ali smatram da i ona ima svoje kvalitete tako da,nemam nista protiv nje,samo me malo nerviraju izvodjaci,jer se previse eksponiraju,barem u Americi,
ali i tako se rock eksponirao u 80'destima!za kraj svako ima svoj ukus.Ja i dalje slusam 2paca i Metallicu:))
Svaka cast..Zasto se ogradjivati na samo jednu vrstu muzike..?!

Back