yugoslav
Aktivan član
- Poruka
- 1.055
Auuuu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slusam...Keeper:Courtney:Uh,kako je to bilo dobrooooo!!! A sta ja to treba da znam?Keeper:kao ono kad smo tovarili one repere pa se posle dva meseca NIJEDAN nije pojavio![]()
YO NIGGAAAAAAA
I GONNA PULL THE TRIGAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
sta treba da znas ??? bilo sta ... korisnu, vrednu informaciju .... izbacis ono MC i ubacis nju 8) ... memorija nam je svima ogranichena, nazalost ... u to sam se danas uverio .....dobro, necu da pricham blam 8)
Ksamaks!!:8) Iskreno govoreci Ja sam Metalac,Odrastao sam na hevy i rock zvuku,Skoro sam
sam poceo da slusam rep muziku i zarazio se sa njom,
smatram da je rep jako kvalitetna muzika i da ima jako dobru poruku!Sto se tice R'n'b muzike,to je nista drugo do komercijalni,melodicni,rep,ali smatram da i ona ima svoje kvalitete tako da,nemam nista protiv nje,samo me malo nerviraju izvodjaci,jer se previse eksponiraju,barem u Americi,
ali i tako se rock eksponirao u 80'destima!za kraj svako ima svoj ukus.Ja i dalje slusam 2paca i Metallicu)
JUPIIIIIIIII! Naravno,80-te ROCKS! Doba vladavine THRASHA!!!JOXY:Mrzim techno,hause,narodnu,nas propali dens,obozavam 80-ete!! kako im je bilo dobro tad,a ne nama sto uvaljuju ovu shugavu elektronsku muziku,kliknu misem na komp i eto ti pesme! TAD SE STVARALO! Ne moze se nista preko noci! Nema leba bez motike :wink:
WHO`S WHIT ME?!
cik da te vidim! :wink:Tresnjica:Pa..ti bas nemas pojma o zivotu!!!!!!!!!!A..i moze i da se otpeva!!!!!!!!!!Keeper:Tresnjica:Da..naravno da moze da se odrepa!!!Ko zna,zna!Nemam nista protiv roc-a..Ali RAP je RAP-ZAKON!Naravno..ima i stvari koje smaraju..Ali smaranja ima u svakoj vrsti muzike,zar ne?mortishaaa:I sta sad, ova pesmica kao ima neku poentu i moze vrlo lepo da se otpeva?? :? :? Ma daj!! Idi pali babu..
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto se tice babe..mogu li tvoju??? :wink:
znamo svi da moze da se "odrepa" (neka preradjevina od repe? :shock: ) ... ona je pitala jel moze da se otpeva ??? ....
ma nemam ni ja nista protiv rap-a, osim sto smara, nervira, ide na zivce, dosadan je, komercijalan, isfoliran, napastan, nametljiv, bezukusan, nemoralan, ...... puno lajanja a nimalo prave akcije.
]Keeper:mortishaaa:ej.. ja mom ddragom mogu da kazem sta ja hocu!!Laurina+Chester+Mike:Ne vredaj ga mentolu!mortishaaa:i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:
a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a dragi..gde si to video, procitao.. :?
![]()
ljubavi, ja mislim da je ta prozivka bila upucena meni .....

mortishaaa:]Keeper:mortishaaa:ej.. ja mom ddragom mogu da kazem sta ja hocu!!Laurina+Chester+Mike:Ne vredaj ga mentolu!mortishaaa:i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
c c c![]()
![]()
e ljubavi, ajde mi posalji ponovo poslednji mail, slucajno sam ga izbrisala, a nisam procitala![]()
![]()
![]()
![]()

eto me dosla posle 3godine iliti danaKeeper:hey tisha, si tuuuuuuuuuuu :shock:

mortishaaa:eto me dosla posle 3godine iliti danaKeeper:hey tisha, si tuuuuuuuuuuu :shock:![]()
![]()
ops:
pa dragi nemoj da se ljutis na meneKeeper:mortishaaa:]Keeper:mortishaaa:ej.. ja mom ddragom mogu da kazem sta ja hocu!!Laurina+Chester+Mike:Ne vredaj ga mentolu!mortishaaa:i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
c c c![]()
![]()
e ljubavi, ajde mi posalji ponovo poslednji mail, slucajno sam ga izbrisala, a nisam procitala![]()
![]()
![]()
![]()
..... ti si malo uvrnuta, a ???![]()
shta ti bi da obrishesh MOJ mail :shock:![]()
ops:
ops:
ops:Keeper:paaaaaaaaaaa, dobar sam kako komeops:
mnogima ovde nisam .......![]()
ali jednoj maloj, i sto kaze courtney - slatkoj, jesamops:
BUAHAHAHAHA

mortishaaa:Keeper:paaaaaaaaaaa, dobar sam kako komeops:
![]()
![]()
![]()
![]()
BUAHAHAHAHA
![]()
![]()
![]()
![]()
da dragi? uzeleo si me se, a?Keeper:mortishaaa:eto me dosla posle 3godine iliti danaKeeper:hey tisha, si tuuuuuuuuuuu :shock:![]()
![]()
ops:
![]()
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
ops:e dragi, dragi, shvatices kad porastesKeeper:mortishaaa:Keeper:paaaaaaaaaaa, dobar sam kako komeops:
![]()
![]()
![]()
![]()
BUAHAHAHAHA
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: kakav je to smeh ??? :shock:
zezas se, smesno ti, podsmevas se ... ili ??? :shock:![]()
nije mi jasno ......
8)mortishaaa:da dragi? uzeleo si me se, a?Keeper:mortishaaa:eto me dosla posle 3godine iliti danaKeeper:hey tisha, si tuuuuuuuuuuu :shock:![]()
![]()
ops:
![]()
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJops:

mortishaaa:e dragi, dragi, shvatices kad porastesKeeper:mortishaaa:Keeper:paaaaaaaaaaa, dobar sam kako komeops:
![]()
![]()
![]()
![]()
BUAHAHAHAHA
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: kakav je to smeh ??? :shock:
zezas se, smesno ti, podsmevas se ... ili ??? :shock:![]()
nije mi jasno ......![]()
![]()
8)
... da mi ne kazes ...svidela? :? :? pa znas kako, nesto sam tesko zaspala posle toga.. :shock: hehe.. SALIM SE!!!!!!Keeper:mortishaaa:da dragi? uzeleo si me se, a?Keeper:mortishaaa:eto me dosla posle 3godine iliti danaKeeper:hey tisha, si tuuuuuuuuuuu :shock:![]()
![]()
ops:
![]()
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJops:
heheheh. nemoj to vishe da mi radish ... mislim, tri godine i 100 dana da te nema, pa to je previshe ...
chu nisam se uzeleo ... nema glasa od tebe danima ...
e, jel ti se svidela ona uspavanka od sinoc ???![]()