Trpanja mene! Ahahahahahahaha!!!!Keeper:ma jok i nece me dirati![]()
to im je najzanimljivije ..... jedino lepse od trpanja mene im je rolanje dzojusa .....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trpanja mene! Ahahahahahahaha!!!!Keeper:ma jok i nece me dirati![]()
to im je najzanimljivije ..... jedino lepse od trpanja mene im je rolanje dzojusa .....![]()

Courtney:Trpanja mene! Ahahahahahahaha!!!!Keeper:ma jok i nece me dirati![]()
![]()
![]()
![]()
...sta je pisac hteo da kaze?Keeper:Courtney:Trpanja mene! Ahahahahahahaha!!!!Keeper:ma jok i nece me dirati![]()
![]()
![]()
![]()
... sad ako mi se nadje ona shto ospravlja pravopis nadrlj'o sam ga 8)
Naravno. Ali,nikako nemas pravo da kazes da su Manson i on narkomani...javno ih klevetas...za to se moze na sud...britgirl:Svako ima svoje misljenje!Vile jeste talentovan,ali ja ga NE volim!Imam pravo na to,zar ne,bas kao sto vi imate da ne volite Britni
ne,stvarno,sad ozbiljno,nemoj da mi diras Villea.hvala,hvala!Courtney:Odusevljavas me!!!Bliznakinja:Izvini,molim te,sta fali Merlinu Mensonu.To sto ga neki slusaju ne mora da znaci da moraju da se ponasaju isto kao i on.Meni se iskreno svidjaju neke njegove pesme,ali ne nameravam bas da budem kao on.Meni se samo svidjaju njegove pesme,nista vise.A ti nastavi da slusas Britni Spirs,ko ti brani,mi te ne napadamo zbog toga.Svako ima razlicit ukus,sta bi bilo da svi imamo iste ukuse.Poz.britgirl:Zasto je toliko vredjate?????Ona je potpuno cool za mene,volim je i mislim da je bolje da slusam nju nego narkomane poput HIMa ili Marlyna Mansona!!!!!!![]()
![]()
![]()
izvini,necu Villa,ali onaj Manson...Pa stvarno izgleda da se covek uplasiCourtney:Naravno. Ali,nikako nemas pravo da kazes da su Manson i on narkomani...javno ih klevetas...za to se moze na sud...britgirl:Svako ima svoje misljenje!Vile jeste talentovan,ali ja ga NE volim!Imam pravo na to,zar ne,bas kao sto vi imate da ne volite Britnine,stvarno,sad ozbiljno,nemoj da mi diras Villea.

britgirl:izvini,necu Villa,ali onaj Manson...Pa stvarno izgleda da se covek uplasiCourtney:Naravno. Ali,nikako nemas pravo da kazes da su Manson i on narkomani...javno ih klevetas...za to se moze na sud...britgirl:Svako ima svoje misljenje!Vile jeste talentovan,ali ja ga NE volim!Imam pravo na to,zar ne,bas kao sto vi imate da ne volite Britnine,stvarno,sad ozbiljno,nemoj da mi diras Villea.
![]()
Keeper:nisi u toku, a nije ni bitno :wink:

Keeper:moze neko da mi objasni sta su to MC-jevi ???
ja kontam neko slichno s.r.a.nj.e ko i DJ-evi, mada, nemam pojma ...... 8)
yugoslav:Keeper:moze neko da mi objasni sta su to MC-jevi ???
Matori pa to su oni sto pevaju dok im dj skrechuje

Master of Ceremony :wink: Jao,boze! YUGOSLAV,KEEPER,JA! Good old times!Keeper:yugoslav:Keeper:moze neko da mi objasni sta su to MC-jevi ???
Matori pa to su oni sto pevaju dok im dj skrechuje
pevaju? :shock:
ma znam ja da ima neke veze sa DJ-evima
a ako je DJ ==> disk jokey , MC ==> ???

yugoslav:Vidis kako courtney ZNA ZNANJE

Cuti,ti slusas Evanescence 8)Bleak WinterFullMoon:Moonspell_89:Vi mozete da pricate sta god hocete ali Him je zakon.Imaju super muziku i jos bolji tekst.Tacno je to da su komercijala ali nisu kao Linkin Park Rasmus i takva govna!!!
HIM JE ZAKON!
i ti slusas moonspell? ubij se...
Uh,kako je to bilo dobrooooo!!! A sta ja to treba da znam?Keeper:kao ono kad smo tovarili one repere pa se posle dva meseca NIJEDAN nije pojavio![]()
YO NIGGAAAAAAA
I GONNA PULL THE TRIGAAAAAAAAAAA
![]()
Zahtevam objasnjenje!Keeper:yugoslav:Vidis kako courtney ZNA ZNANJE
ih, bolje bi joj bilo da zna jos vishe stvari koje su bitne .....![]()
Courtney:Uh,kako je to bilo dobrooooo!!! A sta ja to treba da znam?Keeper:kao ono kad smo tovarili one repere pa se posle dva meseca NIJEDAN nije pojavio![]()
YO NIGGAAAAAAA
I GONNA PULL THE TRIGAAAAAAAAAAA
![]()
![]()