ima li hopera????

Keeper:
Courtney:
Keeper:
ma jok i nece me dirati :lol:

to im je najzanimljivije ..... jedino lepse od trpanja mene im je rolanje dzojusa ..... :roll:
Trpanja mene! Ahahahahahahaha!!!! :lol: :lol: :lol:

... sad ako mi se nadje ona shto ospravlja pravopis nadrlj'o sam ga 8)
...sta je pisac hteo da kaze?
confused.gif

Courtney:
Bliznakinja:
britgirl:
Zasto je toliko vredjate?????Ona je potpuno cool za mene,volim je i mislim da je bolje da slusam nju nego narkomane poput HIMa ili Marlyna Mansona!!!!!!
Izvini,molim te,sta fali Merlinu Mensonu.To sto ga neki slusaju ne mora da znaci da moraju da se ponasaju isto kao i on.Meni se iskreno svidjaju neke njegove pesme,ali ne nameravam bas da budem kao on.Meni se samo svidjaju njegove pesme,nista vise.A ti nastavi da slusas Britni Spirs,ko ti brani,mi te ne napadamo zbog toga.Svako ima razlicit ukus,sta bi bilo da svi imamo iste ukuse.Poz.
Odusevljavas me!!! :D :D :D
hvala,hvala!

Courtney:
britgirl:
Svako ima svoje misljenje!Vile jeste talentovan,ali ja ga NE volim!Imam pravo na to,zar ne,bas kao sto vi imate da ne volite Britni
Naravno. Ali,nikako nemas pravo da kazes da su Manson i on narkomani...javno ih klevetas...za to se moze na sud... :lol: ne,stvarno,sad ozbiljno,nemoj da mi diras Villea.
izvini,necu Villa,ali onaj Manson...Pa stvarno izgleda da se covek uplasi :cry:

britgirl:
Courtney:
britgirl:
Svako ima svoje misljenje!Vile jeste talentovan,ali ja ga NE volim!Imam pravo na to,zar ne,bas kao sto vi imate da ne volite Britni
Naravno. Ali,nikako nemas pravo da kazes da su Manson i on narkomani...javno ih klevetas...za to se moze na sud... :lol: ne,stvarno,sad ozbiljno,nemoj da mi diras Villea.
izvini,necu Villa,ali onaj Manson...Pa stvarno izgleda da se covek uplasi :cry:

e stvarno, mansona bih ukinuo, plashi malu decu sa TV-a :?

Keeper:
yugoslav:
Keeper:
moze neko da mi objasni sta su to MC-jevi ???
ja kontam neko slichno s.r.a.nj.e ko i DJ-evi, mada, nemam pojma ...... 8)

Matori pa to su oni sto pevaju dok im dj skrechuje

pevaju? :shock:

ma znam ja da ima neke veze sa DJ-evima :lol:
a ako je DJ ==> disk jokey , MC ==> ???
Master of Ceremony :wink: Jao,boze! YUGOSLAV,KEEPER,JA! Good old times! :D :D :D

Courtney:
Keeper:
kao ono kad smo tovarili one repere pa se posle dva meseca NIJEDAN nije pojavio :lol:

YO NIGGAAAAAAA
I GONNA PULL THE TRIGAAAAAAAAAAA

:lol:
Uh,kako je to bilo dobrooooo!!! A sta ja to treba da znam? :roll:

sta treba da znas ??? bilo sta ... korisnu, vrednu informaciju .... izbacis ono MC i ubacis nju 8) ... memorija nam je svima ogranichena, nazalost ... u to sam se danas uverio ..... :roll: dobro, necu da pricham blam 8)

Ipak se borim, ipak se nadam,
sve manje letim, sve vise padam,
i sve su jace ruke sto me vuku dnu...

Znas sta, neka mora sve potope,
nek se gleceri rasture, vecni snegovi otope.
Pa sta, neka kise ne prestaju,
neka gromovi polude, samo rata da ne bude!

Da se ne lazemo, nije to bio neki most...
Od onih podignutih da bi se u njih gledalo...
Ne... Pre je bio od onih podignutih da bi se sa njih gledalo...
I pod njima prvi put poljubilo...

Back