child in time
Zainteresovan član
- Poruka
- 323
HOCE LI MI NEKO OBJASNITI STA ZNACI TO PP???. . .:Slusali ko ode to?
Ja sam danas slusao Hine Onde i Einherjer i bas su me odusevili. PP da bi i vas jer nema nikakvog "krestanja" i "skicanja".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HOCE LI MI NEKO OBJASNITI STA ZNACI TO PP???. . .:Slusali ko ode to?
Ja sam danas slusao Hine Onde i Einherjer i bas su me odusevili. PP da bi i vas jer nema nikakvog "krestanja" i "skicanja".

Shooooooooo????Firmas:Nemoj takoyugoslav:Nikad nisam cuo gluplje tekstove kao ni muziku!!!
EKV nikad gora grupa sa nasih prostora!!!!
Ma jooookkkk ne postoji!!!!!Deya:yugoslav:Pa kako onda shvatas EKV ako mene ne mozes da shvatis!!!!!????
Ha,ha,ha ovo je zanimljivo...
Pa za takve stvari postoji razumevanje ali za to sto ti pricas...Ne bih rekla!
Da se bavis matematikom znala bichild in time:HOCE LI MI NEKO OBJASNITI STA ZNACI TO PP???. . .:Slusali ko ode to?
Ja sam danas slusao Hine Onde i Einherjer i bas su me odusevili. PP da bi i vas jer nema nikakvog "krestanja" i "skicanja".[Automated by GetSmile]![]()
Skraceno od pretpostavljam Njih nisam slusao, a na ove sam sasvim slusacno naleteo i bas su mi se svideli.Stoorbak:. . .:Slusali ko ode to?
Slushao sam i ja Einherjer! Mada moram ti reci da mi se vishe svidja prvi album Borknagara koji je PURE viking/black!
ma i nije bio neki problemIncognito:Nisam ja rekao da me je tesko zavesti... naprotiv![]()

blondi:ma i nije bio neki problem
Your Only Goddess worships You 8)
ops:
yugoslav:Ma jooookkkk ne postoji!!!!!Deya:yugoslav:Pa kako onda shvatas EKV ako mene ne mozes da shvatis!!!!!????
Ha,ha,ha ovo je zanimljivo...
Pa za takve stvari postoji razumevanje ali za to sto ti pricas...Ne bih rekla!
URAZUMI ME?!?!?!
Pa ja uglavnom stojim ali kad je hip-hop onda "igram" a pijem uglavnom kiselu ili sok jer ne pijem alkohol (iz odredjenog razloga).Tresnjica:Recite mi..kad izadjete u klub..je l'samo stojite,pijete ili plesete?A uz kakvu muziku plesete?Ako plesete,naravno?!
Morti okrutna, keeper tuzan, Boba usamljena...Keeper:Keeper izgubiti volju za zivotom. Njegova skvo ne moze da dolazi. Keeper ne hteti jesti.