ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
Mortisha i Keeper kad ne bi upropastili neku temu... a sad im se prikljucuje ovo derle od Courtney...ccc :lol:
Dobra strana ovoga je sto je ova tema vac bila pa je svako rekao svoje misljenje i mislim da nema razloga da se ponavljamo...

ma vazno je da ti svojim prisustvom unosis red i harmoniju, svojim cuvenim slozenicama i smislenicama ..... :lol: ...... ma ajd' cut' bre, lepse da se neko voli na forumu nego da se svi svadjate ...... "him je s.r.a.nj.e ...... ma him je cooooool" ...... ma bez' breeee :lol:

Tresnjica:
Sta mislite o R'N'B zvuku?Npr.o pesmama Beyonce K.,Sean P.,Blu Cantrell,pa i J.Lo,i Aaliyah moze tu da se ubroji ma da..ima i pesama koje su joj cisti RAP!Onda..Toni B.,Ashanti...

sramota od muzike, pravi se po kalupu. ne znam kako vam je prijatna, al' meni one crnkinje ubijaju ushi svojim pishtanjem ....... al' dobro ajde.

mnogo vishe mi smeta naziv.
nema veze sa ritmom i bluzom ...... ama bas nikakve.
pretpostavljam da niko od vas sto slusate te mtv-jevce ne zna sta je zapravo RITAM AND BLUES !!!

Keeper:
Tresnjica:
Sta mislite o R'N'B zvuku?Npr.o pesmama Beyonce K.,Sean P.,Blu Cantrell,pa i J.Lo,i Aaliyah moze tu da se ubroji ma da..ima i pesama koje su joj cisti RAP!Onda..Toni B.,Ashanti...

sramota od muzike, pravi se po kalupu. ne znam kako vam je prijatna, al' meni one crnkinje ubijaju ushi svojim pishtanjem ....... al' dobro ajde.

pretpostavljam da niko od vas sto slusate te mtv-jevce ne zna sta je zapravo RITAM AND BLUES !!!
Hm..Ti bas volis da provociras...R'N'B je sjajna muzika!

sneguljica:
Keeper:
Tresnjica:

Hm..Ti bas volis da provociras...R'N'B je sjajna muzika!

ja samo volim da vam saspem istinu.
ajd' probaj da odgovoris na ono pitanje? znas li ti sta je uopste ritam and blues ???
ono sto je tebi sjajno definitivno nije.
ili mi barem objasni zasto se to zove tako ......

meni je dosta pravoslavaca i ovako, tako da se ne bavim jos i muzikom ..... ali znam za nesto takvo, nije bas "pojanje" i slicno, rec je o "pesmama sa istoka i zapada" ..... ne znam detalje. znam da su radili taj album npr. partibrejkersi ......

mortishaaa:
Laurina+Chester+Mike:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:
c c c ... ozbiljno.. :roll: :roll: 8)

ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:

a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ??? :lol:
i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)
Ne vredaj ga mentolu!
ej.. ja mom ddragom mogu da kazem sta ja hocu!! :lol: :lol: :lol: :lol:
a dragi.. :roll: gde si to video, procitao.. :? :P

ljubavi, ja mislim da je ta prozivka bila upucena meni .....

ISTINA!

Ovaj Keeper zna - to ljudi NIJE RNB to se samo tako zove da vi koji to slusate ne kazete " slusam POP " nego "slusam RNB". To je zapravo samo jos jedna era laznih pevacica sa prevelikim zadnjicama i afinitetima ka glumi u uzasnim sapunicama i kreiranju uzasne odece... Jedino sto na toj MTV sceni moze da prismrdi RNB-u je Alicia Keys.
Mada svi vi "RNBovci" mislite da ona smara...
Ako vas smara Blues ( da ne kazem Jazz, ako pravite razliku ) onda ne slusate to...
JLO je RNB isto koliko su Linkin Park - heavy metal.
Nemam nista protiv da to slusate - samo ne zovite to RNB kad je to cist POP.

apsolutno.
a ono sto jeste u stvari R&B je neki prvobitni oblik rokenrola ..... dakle, meni je najjednostavnije to da objasnim kao bluz sa jachim ritmom ..... mislim, ko se razume u gitaru zna kako ide standardna bluz progresija, i u kom ritmu, a kako ritam & blues, iliti rock & roll .....
a ovo sto vi nazivate R&B je najobicnija mucka neprijatnih vokala sa smornim reperskim ritmovima sa compa, mixete il' sta ti ja znam .....

Metal,naravno,jer je divan,jer je to muzika,jer je to nesto najlepse...jer ne postoji nista sto te moze naterati da skaces,da se deres,da uzivas,a u isto vreme i da se zamislis nad nekom pesmom,cak i da se rasplaces...u svakom slucaju,meni je super kad se neko pronadje u muzici,bio to HIP-HOP,METAL,ROCK,PUNK,TECHNO...bitno da u njemu ta muzika znaci sto i meni metal,da moze u njoj da uziva,da se izgubi,da se pronadje...shvatate? :wink:

Iggy:
Naravno da neces.Angazovacu Marinu Tucakovic,Zlaju i Futu da naprave hitove specijalno za tebe.Pa turneja po Nemackoj,pa dve-tri svadbe,krstenja.....I eto para!
jawdown.gif
Ouuu,noooouuuuu....

Gavrilovicka:
GDE MOGU DA SKINEM MP3 MUZIKU NA NETUUUUUU???????
ODMAH ODGOVORI!!!!!

ee pa ti bi da piraterises ne moze kupuj ceo disk!
e pa razmisli malo
www.google.com pa trazi
ili ides na www.kazaa.com i skines program kazaa
on sam skida pesme, kad ga instaliras i ukljucis, ides na SEARCH i sve ce ti se samo kasti dalje :) tamo kucas sta hoces da skidas a na Traffic vidis sta se desava. Kazaa moze da trazi i ostalo osim muzike.

sta dobijem

Back