ima li hopera????

. . .:
Slusali ko ode to?
Ja sam danas slusao Hine Onde i Einherjer i bas su me odusevili. PP da bi i vas jer nema nikakvog "krestanja" i "skicanja".
HOCE LI MI NEKO OBJASNITI STA ZNACI TO PP???
curtsey.gif
[Automated by GetSmile]

Nemam pojma dali je neko cuo za roadrunner-ov novi bend na All the Blacks label-u; zove se kratko - SINCH. Njihov istoimeni Cd sam uzeo pre manje od godinu dana, i meni su preterani. Zvuk je dosta onako, post grunge, distorzirane gitare, radio-non-friendly pesme, textovi ozbiljni/filozofski, a tip(pevac) Jamie Stem na cas peva kao Eddie Veder, a malo vuce na Jamesa Hetfielda. Muzika je jako melodicna i emotivna, a najveci trip je sto imaju neki bruka istripovani kvazi-instrument "Vidatar" iliti "Noise ocular....etc"; koji,elem, ima funkciju manipulacije video projektorom i slikama, prikazima na platnu u pozadini stejdza. Po meni,ono, najjaca stvar im je "Something More". Ko ima winMX obavezno da skine navedenu pesmu, ili baren bek cuje preview na:
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?style=MUSIC&pid=4879767&cart=165679294

Nisam bas 100% ljubitelj te muzike,ali imam puno
cd-a. Ali tacno je da se uvijek moze slusati u bilo kom raspolozenju.Meni je trenutno najbolji Babyface. Jos jedna pozitvna ocena za ovu muziku je ta sto se moze slusati kada sam nasmo sa djevokom u sobi i kada ... Svi znate na sta mislim

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Legendarni hardcore bend.Volim ih.Malo su se iskormecijalizovali,ali dobro.Imam jedan njihov original,i ima klip u kome oni pricaju o tome kako su nastale pesme za taj album.Zadnje sto im je izaslo je album Kill or be Killed iz 2002.Preporucio bih ti albume Uncivilization,Starije pesme,Mata Leo,State of World Adress,New world disord,No holds barred....

Back