ima li hopera????

govoreci o temi...
mislim da je ok da u svakom klubu preovladjuje jedan stil muzike, sa varijacijama...pa ko sta najvise gotivi
ali onaj fazon i pop i rock(pogotovo YU nostalgija), electronica, hip hop, narodnjaci itd. zajedno je njesra, stvarno se treba pomeriti sa tog nivoa... :!:

Po meni jedan od najprijatnijih muzickih pravaca. Prvenstveno zbog toga sto se moze slusati u bilo kojoj prilici ili bilo kom raspolozenju. Takodje veoma fino zvuci kada se pusti u nekom kaficu ili klubu... Lepi izvodjaci i lepi spotovi pa se moze i vizuelno uzivati...he, he... Sve u svemu prijatna muzika za slusanje.

Ali opet, i najkomercijalnija sto ima i svojih negativnih strana. Mnogi se upustaju u isto, a kvantitet ne mora da znaci i kvalitet, tako da ima dosta toga sto bas i nije prijatno za cuti.

Zakljucak - uvek ZA! :lol:

Samo da naglasim da je doticni Gost 100 posto u pravu. Bassivity treba zaobici u velikom luku :twisted: Licno preporucujem kompleno zaobilazenje Doma Omladine to vece, ali i Makedonske ulice i okolnih prilaza, cisto zbog pogubnog uticaja koji ce se siriti tuda...
Ali zato svi u SKC :wink:

title: Reperski svet
Autor: bEAusEanT

U mom svetu mastanja,gde nema prastanja,
gde kao pobednik lepim stazama gazim,
neprijatelje nikad ne mazim,uvek pazim,da ne skliznem,
korakom ustuknem,u tisini umuknem!Skupicu snage
za sve ljude mi drage,a do tada,iako glava mi je mlada
za ostala stada ja bicu pastir......i zato poruku saljem svima
neka se samo brate mozga ima,nerava dosta da se ne skoci sa mosta
,ne izbuse vene,a jednog dana kad krene,setices se svega mladosti,
gadosti,malih radosti,prvih gluposti,opijanj karanja po mraku tumaranja!I zato........probudi se,za sebe trudi se,stvari stavi na mesto,ljude gledaj samo besno,i daj m znak da te ne diraju,vec kraj nogu da ti sviraju,
skupi ekipu pored sebe,jer posle ti se je*e,za crne dane,ljude sto te gledaju mrko sa strane,i budi brate napet ko puska zapet,i ko te takne
cuce samo BUM,ti razneces mu UM,jer ovaj zivot je kratak mozda surov,zato kopaj svoj rov,s puskom u rukame brate brani svoj krov,
i kao sfinga cvrst i postojan brate stojim,nikog se ne bojim,kroz ovaj
svet tumaram i nadam se da brate nikog ne smaram

preuzeto sa : http://www.radivizija.com/forum/

PGP je izdao gomilu takvih diskova, imas ih u prodavnici preko puta doma omladine, a mozes videti i na pgp-ovom siteu.
Inace ja imam jedan disk sa pojanjem Pavla Aksentijevica to je duhovna muzika od 14-18 veka.
Poslusaj i ono sto je Pavle radio sa grupom zapis to je fenomenalno!!

Cao LP fan.Mislim da si poslusala moj savet i otvorila svoje pitanje,a pitanje ti je super!NARAVNO DA JE CHESTER NAJJACI!Izgleda mocno,cool,a i sladak je na SVOJ nacin.Zao mi je sto je ozenjen,a jos i dete...Bilo bi ultra haos kad bi bio LP koncert negde u Evropi!!Ti i ja bi smo bile u prvom redu a?Za mene je ipak Mike znas...LINKIN PARK FOREVRE!!!!!!! :wink: :lol: 8) :) :twisted: :!: :!:

Da se druzimo OK!Obozavam Mike i Chestera.Mislim da su slatki.Omiljena mi je pesma Hit the floor,normalni Numb,Faint,From the inside..Ceo CD METEORA.ZAKON SU!!!A tvoje omiljene pesme?Sta jos slusas?Da li je velika razlika u godisuu izmedju Chestera i tebe?

Da se druzimo OK!Obozavam Mike i Chestera.Mislim da su slatki.Omiljena mi je pesma Hit the floor,normalno Numb,Faint,From the inside..Ceo CD METEORA.ZAKON SU!!!A tvoje omiljene pesme?Sta jos slusas?Da li je velika razlika u godistu izmedju Chestera i tebe?

Pa sto se razlike tice tu i tamo... Ali nema veze ja njega obozavam i bilo bi ludo na koncertu (kad bi isla). Volim sve koje si nabrojala (ja i volim sve)!
Volim jos 8,9,11, 4 ma sve sa najnovijeg cd-a, a i jos...
Inace, sad sam svratila da vidim sajt od Placeba, ali nesto sam se zeznula pa nisam lepo videla sajt!
Pisi mi jos, volim da se dopisujem sa istomisljenicima!!!!
POzdravljamo tebe i Mike!
LP's fan##T i Chess##

Pa sto se razlike tice tu i tamo... Ali nema veze ja njega obozavam i bilo bi ludo na koncertu (kad bi isla). Volim sve koje si nabrojala (ja i volim sve)!
Inace, sad sam svratila da vidim sajt od Placeba, ali nesto sam se zeznula pa nisam lepo videla sajt!
LP's fan##T i Chess##

LP's fan ##T:
LP's fan##T i Chess##
Da cool je sto isto slusamo!pisi na moj sajt a ja pokusavam da fotokopiram pesme od Placeba

Back