Sta mislite o njoj???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yugoslav:Deya:yugoslav:Nikad nisam cuo gluplje tekstove kao ni muziku!!!
EKV nikad gora grupa sa nasih prostora!!!!
E ovo je stvarno zanimljiv komentar...
Moze li obrazlozenje jer stvarno ne kapiram...?
...raste kao nada, kao more, kao govor
kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv
kao zelja medu nama
raste kao bol
i grize sve pred nasim ocima...
Ahhhh joj ni ni mi dobro,,,,
Ne vredaj ga mentolu!mortishaaa:i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:
a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ???![]()
drago mi je sto me podrzavas hvalaKurt Cobain:the rasmus i lp su samo mtv komercijala i bedni izgovor za neki nu-metal (ako se tako i zove jer ne slusham metal)![]()
banalno!!Tresnjica:Kakvo pitanje?Sasvim jasno ko razume neke stvari! :wink:mortishaaa:

POZDRAVLJAM TE SUPER SI LIK!OTVORI I TI NEKO SVOJE PITANJE!LP's fan ##T:Cao LAURINA!
Slazem se sa tobom! Lauri mnogo dobro peva, presladak je a i ostali iz grupe su sjajni! Ja inace mnogo volim LP (verovatno znas)!
POZDRAV!![]()
![]()
Bleak WinterFullMoon:Mortisha i Keeper kad ne bi upropastili neku temu... a sad im se prikljucuje ovo derle od Courtney...ccc![]()
Dobra strana ovoga je sto je ova tema vac bila pa je svako rekao svoje misljenje i mislim da nema razloga da se ponavljamo...
:x :x :x :x :x :x :xej.. ja mom ddragom mogu da kazem sta ja hocu!!Laurina+Chester+Mike:Ne vredaj ga mentolu!mortishaaa:i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:
a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ???![]()

sema4 s. s. .... ako kapirasguitarrr_babe:Ja ne odgovaram? A, shvatam na sta mislis, ali veruj mi, nije moja krivica, vidis, moja zla bliznakinja guitarrr_bitch je izbrisala sve iz inbox-a da bi me posvadjala sa svetom!!! Izvinjavam se! Ispravljamo! Samo, kad bih znala ko si...
Anonymous:i ROCK i RAP...
ZASTO BI UPOREDJIVALI TAKO NESTO...![]()
O.K. Vidim da ste skoro svi protiv hip-hop-a, ali de mi recite sta ima u rocku? Vi za mene ne predstavljate ni rokere ni metalce vec mentalce.Druga stvar,ako ne volis hip-hop otkud znas za taj stih? Ajde onda sa svima nama podeli svoju pamet i reci nam iz koje je to pjesme. Treca stvar, nasla si neku pjesmu koja je zezancija,poslusaj od 2pac-a "HIT`M UP" gde repuje kako "voli" svoje neprijatelje narocito Notorius B.I.G-a ili "CHANGES".Cetvrta stvar Eminem i 50 Cent jesu komercijala ali svi morate priznati da su najslusaniji.Ja licno kontam nesto da snimim pa da postavim na net i ako Bog da da se snimim album (narvno pod drugim imenom), ali i ja bih bio komercijala ako ce mi to doneti love koliko hocu,vile,10-ak auta,p.i.c.k.e. koliko hocu i kad hocu i druge cari zivota!Dina:Ja vise volim ROCK,HARD ROCK!Rap u stvari ne volim uopste!Svi su tako vulgarni,nemuzikalni,komercijalni i jednolicni!pojavi se EMINEM i svi padnu u nesvest!Molim te!A sto se tice toga da li znaju da sviraju neki instrument ili da stvarno pevaju,bolje da ne diskutujemo o tome!
NPR:Onaj 50 CENT ima tekst"I love you like fat kid loves cake"Aman!!!!
trazim druga misljenja!
Svaka cast Tresnjice. Sto vise citam tvoje poruke sve ti se vise divim.Tresnjica:..pljujem na sve one koji seru laz na tone,
za njih zvona zvone,crni psi ce njih da gone,
strahopostovanje za moju teror grupu,
ko nas MRZI nek' nas mrzi,
ostavljam u glavi rupu.
Sa razlogom odmetnik,u rimama umetnik,
u ovom bolesnom svetu samo jos jedan sam sretnik,
pa da se igra stvara po pravilu nasem
i da HIP-HOP nikada ne bude ugasen...
Hvala,hvala... :wink:HEMULI:Svaka cast Tresnjice. Sto vise citam tvoje poruke sve ti se vise divim.Tresnjica:..pljujem na sve one koji seru laz na tone,
za njih zvona zvone,crni psi ce njih da gone,
strahopostovanje za moju teror grupu,
ko nas MRZI nek' nas mrzi,
ostavljam u glavi rupu.
Sa razlogom odmetnik,u rimama umetnik,
u ovom bolesnom svetu samo jos jedan sam sretnik,
pa da se igra stvara po pravilu nasem
i da HIP-HOP nikada ne bude ugasen...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ako zelis da te kaznim ja dodji u Modricu a kaznicu te po tvojoj guzi.mortishaaa:Znaci ovde je 10:5 za metalce (ako se ne varam, bolje reci ako nisam zaboravila da brojim!!
) I sta sad???
Sa kim ja da se svadjam????
![]()
Mislim ovi Hoperi nece da se svadjaju.. (i ja to napisah velikim slovom.. strasno.. kaznite me..
) znaci... Najvise mrzim kad neko kaze svako ima svoj ukus ili o ukusima ne treba raspravljati!!!!!!! (kao sto je vec neko negde nekad rekao!)
I DA,,, vi hoperi navedite mi razloge (sto bi keeper rekao :winkzasto je bolji hip-hop od metala.. jer.. znate.. ja kad bih pocela,.. pa.. recimo da bi ste svi odustali od citanja, nakon nekih..
1h!!!!!!
:shock:
P.S. za one koji nisu shvatili glasam za METAL!!!!!! (znate imate ovde zaostale ljude.. kao.. pa necu da ih imenujem..)ops:
Pogledala sam..HEMULI:Tresnjica samo da ti kazem da pogledas svoje sanduce.

Nisi cula puno pjesama kad cujes onda se javi.JaH_G|rL:Po cemu se repovanje razlikuje od recitovanja uz siromasnu muziku u pozadini?
Pitanje nije uopste namereno kao prozivka...samo pitanje![]()
HEMULI:O.K. Vidim da ste skoro svi protiv hip-hop-a, ali de mi recite sta ima u rocku? Vi za mene ne predstavljate ni rokere ni metalce vec mentalce.Druga stvar,ako ne volis hip-hop otkud znas za taj stih? Ajde onda sa svima nama podeli svoju pamet i reci nam iz koje je to pjesme. Treca stvar, nasla si neku pjesmu koja je zezancija,poslusaj od 2pac-a "HIT`M UP" gde repuje kako "voli" svoje neprijatelje narocito Notorius B.I.G-a ili "CHANGES".Cetvrta stvar Eminem i 50 Cent jesu komercijala ali svi morate priznati da su najslusaniji.Ja licno kontam nesto da snimim pa da postavim na net i ako Bog da da se snimim album (narvno pod drugim imenom), ali i ja bih bio komercijala ako ce mi to doneti love koliko hocu,vile,10-ak auta,p.i.c.k.e. koliko hocu i kad hocu i druge cari zivota!Dina:Ja vise volim ROCK,HARD ROCK!Rap u stvari ne volim uopste!Svi su tako vulgarni,nemuzikalni,komercijalni i jednolicni!pojavi se EMINEM i svi padnu u nesvest!Molim te!A sto se tice toga da li znaju da sviraju neki instrument ili da stvarno pevaju,bolje da ne diskutujemo o tome!
NPR:Onaj 50 CENT ima tekst"I love you like fat kid loves cake"Aman!!!!
trazim druga misljenja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo tako....Bravo!!!
Nisam htela da se ubacim u tvoju poruku..izvini!Nego..BRAVO!!!
![]()