Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.171
ma nista samo smo pregoreli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje ikad nego nikad..Keeper:mortishaaa:Keeper:Courtney:Da! Ako ti procitas moju,zakljucices da sam te zvala da idemo u grad![]()
a ja?![]()
kad dodjes! :wink:
![]()
uvek cemo moci sa tobom.. 8)
a kad ja budem mogao doci do ce biti kad diplomiram .......![]()
opet ne razuem

mortishaaa:bolje ikad nego nikad..Keeper:mortishaaa:Keeper:Courtney:Da! Ako ti procitas moju,zakljucices da sam te zvala da idemo u grad![]()
a ja?![]()
kad dodjes! :wink:
![]()
uvek cemo moci sa tobom.. 8)
a kad ja budem mogao doci do ce biti kad diplomiram .......![]()
![]()
mi cemo doci kod tebe!!!!!![]()
![]()
kad nas budes zvao :wink:Keeper::shock:
kada?
e, Tisha ja doso nazad samo da te pitam kad imas to odgovaranje sutra da ti drzim palcheve?
ops: 5cas.. ljubavi moja..
ops:
ops: i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:
a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ???![]()
Ne znam, pitaj njih.Anonymous:. . .:Lepa fina kresta od 25 cmCourtney:A,ovaj,dokle ti je kosa?. . .:Evo novosti oko moje kose. Malo pre sam je oprao!
mora da te mrze u bioskopu![]()
mortishaaa:kad nas budes zvao :wink:Keeper::shock:
kada?
e, Tisha ja doso nazad samo da te pitam kad imas to odgovaranje sutra da ti drzim palcheve?
kako si divanops: 5cas.. ljubavi moja..
ops:
ops:
![]()
... dobro. skola pocinje u osam ili mozda u pola osam ...... znaci ... oko 11 ??? .....
mortishaaa:i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:
a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ???![]()
Kakvo pitanje?Sasvim jasno ko razume neke stvari! :wink:mortishaaa:
Da..naravno da moze da se odrepa!!!Ko zna,zna!Nemam nista protiv roc-a..Ali RAP je RAP-ZAKON!Naravno..ima i stvari koje smaraju..Ali smaranja ima u svakoj vrsti muzike,zar ne?mortishaaa:I sta sad, ova pesmica kao ima neku poentu i moze vrlo lepo da se otpeva?? :? :? Ma daj!! Idi pali babu..
![]()
![]()
![]()
![]()
Tresnjica:Da..naravno da moze da se odrepa!!!Ko zna,zna!Nemam nista protiv roc-a..Ali RAP je RAP-ZAKON!Naravno..ima i stvari koje smaraju..Ali smaranja ima u svakoj vrsti muzike,zar ne?mortishaaa:I sta sad, ova pesmica kao ima neku poentu i moze vrlo lepo da se otpeva?? :? :? Ma daj!! Idi pali babu..
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto se tice babe..mogu li tvoju??? :wink:
Anonymous:Slusam ih i mislim i da nisu toliko losi. Mozda se smjesno oblace ali pjesme su im super. Posebno mi se svidja Get your hands off my woman, *. Oni su i malo posebni nego drugi. Ali znaju da sviraju rock![]()

Jupiiiiii! E,sad,pevacu Metallicu,jel tako?Iggy:Pa lepo.Napravicu novu zvezdu od tebe!
Ali,stvar uvek spasi ovaj VELIKI *****! :xBleak WinterFullMoon:Mortisha i Keeper kad ne bi upropastili neku temu... a sad im se prikljucuje ovo derle od Courtney...ccc![]()
Dobra strana ovoga je sto je ova tema vac bila pa je svako rekao svoje misljenje i mislim da nema razloga da se ponavljamo...
Deya:yugoslav:Nikad nisam cuo gluplje tekstove kao ni muziku!!!
EKV nikad gora grupa sa nasih prostora!!!!
E ovo je stvarno zanimljiv komentar...
Moze li obrazlozenje jer stvarno ne kapiram...?
...raste kao nada, kao more, kao govor
kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv
kao zelja medu nama
raste kao bol
i grize sve pred nasim ocima...
Pa..ti bas nemas pojma o zivotu!!!!!!!!!!A..i moze i da se otpeva!!!!!!!!!!Keeper:Tresnjica:Da..naravno da moze da se odrepa!!!Ko zna,zna!Nemam nista protiv roc-a..Ali RAP je RAP-ZAKON!Naravno..ima i stvari koje smaraju..Ali smaranja ima u svakoj vrsti muzike,zar ne?mortishaaa:I sta sad, ova pesmica kao ima neku poentu i moze vrlo lepo da se otpeva?? :? :? Ma daj!! Idi pali babu..
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto se tice babe..mogu li tvoju??? :wink:
znamo svi da moze da se "odrepa" (neka preradjevina od repe? :shock: ) ... ona je pitala jel moze da se otpeva ??? ....
ma nemam ni ja nista protiv rap-a, osim sto smara, nervira, ide na zivce, dosadan je, komercijalan, isfoliran, napastan, nametljiv, bezukusan, nemoralan, ...... puno lajanja a nimalo prave akcije.