ima li hopera????

Courtney:
Pa ovako:
beer.gif

c c c c ...... da ti ja dam kriglu :twisted: :roll:

. . .:
guitarrr_babe:
joooooooooooooj, crna kcerko... Pa ljubiti se sa nekim takvim decakom ti je kao da se ljubis sa bodljikavim prasetom!
Bas ti hvala na lepim recima. . . Bodljikavo prase, pa gde ga nadje od tolki zivotinja?

meni to vise lichi na pauna .....

nego, nije mi jasno sto to hoces da nosis ??? .....
mislim, zasto svi furate neke imidze da biste dokazali ko ste ..... ja mislim da je mnogo bolje dokazivati recima, mislima, stavovima i delima ono sta si ti, a ne nekom frizurom, samo upadas u oci a onda se pitas "zasto predrasude" ......

Ja pod klasikom ne podrazumevam pojmove:staro,demode,passe,bezveze,aut vec dobro,vredno,kvalitetno!!1O ukusima ne treba raspravljati,ali sam samo rekla da klasicno ne znaci loshe!!A ti si ovu rec upotrebila bas u tom smislu,zar ne?

Pazi, gunsi su.. :roll: ovako da pocnem.. ja ne volim komercijalu.. e sad meni je jedna ortakinja rekla, kada sam pominjala GNR, da su oni komercijala.. e sad, moj termin komercijala se ne poklapa, sa terminom vecine ljudi.. :roll: za mene je komercijala onaj bend, koji pravi muziku, t.j. svira je, samo zbog para, i to se, sto sam cini mi se vec rekla, oseca u zvuku.. a cak ta metal komercijala, kad pogledam ni ne treba da se svrsta u metal.. kakve veze sad ovo sto pricam ima sa pustanje GNR na MTV?! Ovako.. stare pesme benda koji zavrsi na MTV, bilo da su komercijala ili ne, pustace ih tamo.. ja smatram da pesme starih GNR, nisu komercijala, i ja cu ih uvek slusati.. :wink:

Courtney:
Luthien:
Fala bogu!!!Bas su preterani!!!A jel gledao neko na Vivi + sinoc je na overdriveu bio njihov koncert na kome su pored pesama sa novog albuma svirali jos i master of puppets,path vol.2 sa sandrom nasic i onu faraway sa Lindom kako-god -da sepreziva,pojma nemam. Inace likovi bas preterano sviraju!!!
Ja sam propustila
boom.gif
der der.. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

zar i ti?????? :shock:

Ja sam najveci fan Rasmusa.Obozavam Laurija i imam sve njegove slike i postere po zidu.Ludim i za Linkin Parkom i volim Evanescence i Placebo.A kako vi prihvatate Rasmus.Sta mislite o in the shadows i first day of my life i ...

Back