ima li hopera????

Znate..mnogo sam forumala posetila i...ruzno je ovo ovakvo prepucavanje i upotreba pogrdnih rijeci..Zar nije bolje da date svoj komentar pristojno?Meni 187 nisu losi..To sto su sad komercijala..nema veze1Jeste li vi preslusali njihove stare pesme npr.Kockar(predobra je)?Pozdrav! :wink:

Keeper:
hehehehehhehe. klavir i bubnjevi ????
ajao. dosta love. ma kakav bre klavir, sintisajzer ali dobar. i to je to. uglavnom dosta love.
a bend neka vam se zove "DAJTE NAM PARE" :wink:
ja vam mogu biti drugi klavir ako uzmemo i moje drustvo koje isto to hoce ali ne kao belo dugme nesto mnogo bolje

absonic:
Koliko bi kostalo osnivanje benda?
Uzmimo u obzir da planiram da mi bend bude ko "bjelo dugme":
Koliko mi clanova treba?
Koji instrumenti?
Ja sam mislio ovako:
1.Ja glas i elektrik gitrra(imamo)
2.Moj dtug bas(imamo)
3.Drugi drug klavir(nemamo)
4.Jos drug bubnjevi(nemamo)
Ono sto nemamo plus izdavanje ploce,pa koncert....
Koliko bi kostalo i kakav imidz bi trebalo da imamo..
Ajde rokeri da vas cujemo...
Predlozite i neko ime
ej ja mmogu da budem drugi klavir i imam klavir ali sve to ako tu bude i moje drustvo i mi da pevamo le vec pravi mugovor)

:evil: :evil: :!:
mislim da ovde mnogo njih ili vas, svejedno, tek je pocelo da slusa metal a vec se raspravljaju sta misle o necemu i kako nesto ne valja i tako to...
nekome je >metal faza< prolazno zaludjivanje ali oni koji to tako dugooo slusaju i koji su sve slusali znace da cene sve!~ :twisted:
sta mislite o metalu i ljudima koji ga slusaju i ZASTO ga uopste slusaju ?
jer to nacin za prezivljvanje ili zabava?

ehe ... evo ove teme prebacene tamo gde joj je mesto ... hehe.

ajd sad metalci da vas cujem !!!
mada, ne verujem ja da bas svi zivite za metal, a cisto sumnjam da se iko svesno folira, pre bih rekao da se NESVESNO folirate :lol:

osim moje mortisheee, naravno, to se zna :)
i courtney ..... da .... hehe 8)

mortishaaa:
Crazy Horse:
Nocturna:
Crazy Horse:
A, da, za Nocturnu nesto. Verovatno nikada nisu cula za Neil Young-a, pa ti Crazy Horse deluje glupo i besmisleno. Nisi ti kriva, verovatno ti je draza metal klasika.
Ma najbolje! A ni ti onda za Apocalypticu (pa ti zvuči bolesno i neinventivno)! :lol: :lol: :twisted:
A inventivno je Crazy Horse! Wow, kakva kreativnost! :lol:
Slušaj ti batice malo metal klasiku. Ako te to ne produhovi, stvarno ne znam šta će.

Mislim da si u pravu. Heavy metal je prava hrana za dusu. Ako me to ne produhovi, stvarno ne znam sta ce.
Hahahaha...pa pratis li ti sebe?
ccc
Manje vutre, vise rada i nauke, devojko.
E ajde za_je_bi!! :shock: Uostalom navedi sta si cuo od njih pa komentarisi.. UH.. kako sam se iznervirala!! :x :x :x :x :x :x :x
( :roll: nisam ovo trebala da citiram.. al' dobro zna se na sta se misli )

Pa cica maco, zasto si se iznervirala??? Ako je zbog mene i mojih komentara, izvini! Poslednje sto bih zeleo je da narusavam necije psihicko zdravlje. Pogotovo ako je vec osteceno prekomernom dozom Apocalyptice. :D :D :D

Tresnjica:
Znate..mnogo sam forumala posetila i...ruzno je ovo ovakvo prepucavanje i upotreba pogrdnih rijeci..Zar nije bolje da date svoj komentar pristojno?Meni 187 nisu losi..To sto su sad komercijala..nema veze1Jeste li vi preslusali njihove stare pesme npr.Kockar(predobra je)?Pozdrav! :wink:

sestro, idi leci se i to zajedno sa svojim idolima!

sestro, idi leci se i to zajedno sa svojim idolima![/quote]
Zalosno je to sto si tako recimo...stroga!Pa..ovo je Forum..I mnogi ga posecuju..Sta ce ljudi misliti o tebi..kad se tako "lepo" izrazavas?Ako ti je uopste bitno?!Ja nisam uopste za svadju i nadmetanja..Samo dajem svoje misljenje..I evo..saljem ti veliki pozdrav!!!! :P

Da to je biografija od HIM od ranog detinjstva pa do skoro! Za sada je izdata samo na Finskom, da li ce biti na engleskom? Verovatno ali nezna se kada! U svakom slucaju imas prevedene razlicite delove na NET-u. Vrsljaj malo pa ces naci! Bilo je i na heartagram-u!

Back