B
Bole bataja
Gost
Ja slusam metal ali uvek volim da cujem malo opustenog ritma 8) 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja vam mogu biti drugi klavir ako uzmemo i moje drustvo koje isto to hoce ali ne kao belo dugme nesto mnogo boljeKeeper:hehehehehhehe. klavir i bubnjevi ????
ajao. dosta love. ma kakav bre klavir, sintisajzer ali dobar. i to je to. uglavnom dosta love.
a bend neka vam se zove "DAJTE NAM PARE" :wink:
ej ja mmogu da budem drugi klavir i imam klavir ali sve to ako tu bude i moje drustvo i mi da pevamo le vec pravi mugovor)absonic:Koliko bi kostalo osnivanje benda?
Uzmimo u obzir da planiram da mi bend bude ko "bjelo dugme":
Koliko mi clanova treba?
Koji instrumenti?
Ja sam mislio ovako:
1.Ja glas i elektrik gitrra(imamo)
2.Moj dtug bas(imamo)
3.Drugi drug klavir(nemamo)
4.Jos drug bubnjevi(nemamo)
Ono sto nemamo plus izdavanje ploce,pa koncert....
Koliko bi kostalo i kakav imidz bi trebalo da imamo..
Ajde rokeri da vas cujemo...
Predlozite i neko ime
mortishaaa:E ajde za_je_bi!! :shock: Uostalom navedi sta si cuo od njih pa komentarisi.. UH.. kako sam se iznervirala!! :x :x :x :x :x :x :xCrazy Horse:Nocturna:Ma najbolje! A ni ti onda za Apocalypticu (pa ti zvuči bolesno i neinventivno)!Crazy Horse:A, da, za Nocturnu nesto. Verovatno nikada nisu cula za Neil Young-a, pa ti Crazy Horse deluje glupo i besmisleno. Nisi ti kriva, verovatno ti je draza metal klasika.![]()
![]()
A inventivno je Crazy Horse! Wow, kakva kreativnost!![]()
Slušaj ti batice malo metal klasiku. Ako te to ne produhovi, stvarno ne znam šta će.
Mislim da si u pravu. Heavy metal je prava hrana za dusu. Ako me to ne produhovi, stvarno ne znam sta ce.
Hahahaha...pa pratis li ti sebe?
ccc
Manje vutre, vise rada i nauke, devojko.
(nisam ovo trebala da citiram.. al' dobro zna se na sta se misli )
Tresnjica:Znate..mnogo sam forumala posetila i...ruzno je ovo ovakvo prepucavanje i upotreba pogrdnih rijeci..Zar nije bolje da date svoj komentar pristojno?Meni 187 nisu losi..To sto su sad komercijala..nema veze1Jeste li vi preslusali njihove stare pesme npr.Kockar(predobra je)?Pozdrav! :wink:

ops: