ima li hopera????

METAL GIRL:
Mislim da si sasvim u pravu kada kazes da se danas mnogi foliraju da slusaju metal! Medjutim mogu da ti kazem da jos uvek postoji neko kao ja: JA ZIVIM ZA METAL!!!

Pozdrav

METAL GIRL
Ne znam sta si mislila pod time "JA ZIVIM ZA METAL" bez uvrede ali ovo zvuci malo pateticno i pozerski. Ja zaista volim metal pogotovo power jer te prosto podigne u nebesa i dok ga slusas dozivis nesto neverovatno, ko razume shvatice :wink:. Slusam metal i zivim zivot za sebe 8)

METAL GIRL:
Mislim da si sasvim u pravu kada kazes da se danas mnogi foliraju da slusaju metal! Medjutim mogu da ti kazem da jos uvek postoji neko kao ja: JA ZIVIM ZA METAL!!!

Pozdrav

METAL GIRL
Ne znam sta si mislila pod time "JA ZIVIM ZA METAL" bez uvrede ali ovo zvuci malo pateticno i pozerski. Ja zaista volim metal pogotovo power jer te prosto podigne u nebesa i dok ga slusas dozivis nesto neverovatno, ko razume shvatice :wink:. Slusam metal i zivim zivot za sebe 8)

METAL GIRL:

Pozdrav

METAL GIRL

METAL GIRL:

Pozdrav

METAL GIRL

Gospodjicu METAL GIRL ne zelim da komentarisem.
Mislim da je GURU odlicno rekao isto ono sto bih joj i ja rekao.

Ja ne zivim za metal. ALi ja zivim uz metal.
Mene je metal promenio.
Naucio me je da razmisljam svojom glavom.Pored njega sam naucio mnoge prave vrednosti, pre svega FILOZOFIJU.

Mada, priznajem, slusam ga tek godinu i po, ali sam UBEDJEN da to kod mene nije samo "faza koju svi prezive" Mada je, uistinu, na pocetku bilo tako.
Ali sam ga vremenom skapirao. Ne skroz, naravno.
Ali ima vremena :lol:

Ali, dobro, dok ima klinaca koji su nalozeni na to, tek onda se, kao kontrast njima, vidi sta su pravi, iskreni metalci.

mortishaaa:
guitarrr_babe:
A znate od Haustora "Trebam te samo na cas, minuta vec razdvoji nas..." Nema veze sa tim sto pricate ali mi je nevidjeno dosadno...
nemoj tako draga.. :roll: pa to ne valja, smarati se.. ne uice to dobro :lol: :lol: :lol: lepo se ja na_sra 8)
sto se tice teme, nemam komentara, dovoljno je to sto sam cula da su sa MTV-a!! :wink:

hehe ... evo, o tome i ja pricam :wink:

Keeper:
mortishaaa:
guitarrr_babe:
A znate od Haustora "Trebam te samo na cas, minuta vec razdvoji nas..." Nema veze sa tim sto pricate ali mi je nevidjeno dosadno...
nemoj tako draga.. :roll: pa to ne valja, smarati se.. ne uice to dobro :lol: :lol: :lol: lepo se ja na_sra 8)
sto se tice teme, nemam komentara, dovoljno je to sto sam cula da su sa MTV-a!! :wink:

:roll: pa nas dvoje smo isto :wink:

mortishaaa:
Keeper:
ko? :shock: ja? ..... ma neeeeee :roll:

:wink:

odo' ja ..... rekoh ti vec na "Za nas" ... ajd' oces da mi pises mail? ...... ne moras dolaziti na net stalno al pisi? oces? oces? oces?
:cry: :cry: :cry: :cry: a tvoj mail.???
posalji mi na PP :roll: moze? ili mi pisi ako znas moj.. :cry: :cry: :( CAO :( lepo 'pavaj :lol:

evo sad ces dobiti PP :wink:

evo ti jos jedna pusa ......
kiss.gif
[Automated by GetSmile]
imas jednu i na "Za nas" :lol:

i ti lepo spavaj, cao

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
ko? :shock: ja? ..... ma neeeeee :roll:

:wink:

odo' ja ..... rekoh ti vec na "Za nas" ... ajd' oces da mi pises mail? ...... ne moras dolaziti na net stalno al pisi? oces? oces? oces?
:cry: :cry: :cry: :cry: a tvoj mail.???
posalji mi na PP :roll: moze? ili mi pisi ako znas moj.. :cry: :cry: :( CAO :( lepo 'pavaj :lol:

evo sad ces dobiti PP :wink:

evo ti jos jedna pusa ......
kiss.gif
[Automated by GetSmile]
imas jednu i na "Za nas" :lol:

i ti lepo spavaj, cao
joj kako te volem!! :lol: :lol: :lol: mnogo si mi sladak :lol: :lol: :lol:
CMOK kad ja nemam te smajlije :D

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
guitarrr_babe:

:roll: pa nas dvoje smo isto :wink:

nismo isto ...... mi smo jedinstvo razlicitosti :wink: heheheheh ...

Back